Jump to content
IHC-User.dk

Chris Christiansen

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Chris Christiansen last won the day on January 24 2019

Chris Christiansen had the most liked content!

About Chris Christiansen

 • Rank
  Mini Nørd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Forum Ud af det blå er mit IHC kodetastaturs knapper stoppet med at virke efter at have virket i snart 7 år. Jeg har genstartet controlleren, jeg har taget strømmen (inkl. backup) og jeg har også prøvet at loade et tomt program. Intet virker. Da jeg havde det tomme program inde skiftede dioden fra grøn til rød, men ellers er dioden grøn og knapperne virker bare ikke. Er der nogle der har oplevet lignende og er der noget jeg kan gøre, eller må jeg bide i det sure æble og hoste op til et nyt? Mvh Chris
 2. Hej forum Jeg har haft en række fejlalarmer på mit system og når jeg kigger i alarm loggen står der alarm aktiveret af "ingen". Hvordan trækker de rigtige informationer ned i de rigtige statusfelter? Jeg har fire alarmzoner med både PIR og magnetkontakter i hver. Controlleren er en 2'er med HW 6.2. Jwg anvender alarmblokken 6.2.02#2b alarmhovedblok. Mvh Chris
 3. Tak for det. Jeg havde glemt at opdatere mine FB så jeg har den FB nu. Jeg kigger på det og ser om det lykkedes at få det til at virke :-)
 4. Tak skal du have, det har også taget en del timer med billedbehandling. Mht. scenariestyring. Er det så eks. simple FB'er til de enkelte ind- og udgange (1.1.10.a) og så en overordnet Bolig Rumstyring (9.2.02.) i hvert rum, eller er det det en hel bolig Rumstyring blok til hver eneste udgang lampeudtag, stikkontakt m.m.? og så selvfølgelig Bolig Master i en fælles gruppe Jeg har aldrig helt forstået hierakiet i IHC Bolig systemet.
 5. Hej Forum Jeg har endelig fået lavet mit sceneview ordentligt selvom det nok er en on-going proces :-) Jeg har dog et spørgsmål jeg håber at nogen kan hjælpe med. Jeg vil gerne kunne lave nogle "tilstande" i min viewer, eksempelvis efter spisning vil jeg gerne lave "aftenbelysning". Det skal afstedkomme at noget lys skal slukke og andet skal tænde og derfor tænker jeg at controlleren er nødt til at vide om de enkelte lyskilder er on eller off. Hvordan gør jeg det? Er det nødvendigt at skulle bruge boolianske udtryk? Jeg kan se at de findes som funktionsblokke, eller er der en nemmere måde end det? Mvh Chris
 6. Efter i årevis at have forsømt muligheden for at anvende sceneview, fik jeg et aflagt Thinkcentre fra en kammerat og ville gerne udnytte touchfunktionen. Efter at have hentet inspiration fra flere projekter herinde har jeg fået lavet mit eget og vil derfor gerne dele det til inspiration for andre.
 7. Ok. Det gav meget mere mening end da jeg sad selv og snørklede :-) Mange tak for hjælpen og for at jeg blev så meget klogere :)
 8. Nu fik jeg kigget programmet igennem og kan se ændringerne. Dvs. "udgang" vs "udgang puls" er, at udgang er konstant, hvor udgang puls er - en puls eksempelvis off-on-off. Er det rigtigt forstået?
 9. Hej Torben Tak skal du have. Jeg får lige kigget programmet igennem, jeg havde en fornemmelse af, at jeg har blandet ur fb og skumringsfb. Endnu en gang tak ;-) /Chris
 10. Hej forum. Så er jeg kommer lidt længere med mit projekt. Jeg er dog stødt ind i et lille problem jeg håber I kan hjælpe med. JEg har anvendt skumringsFB'en som er her på forummet og sat det op som jeg mente man skulle. Min boligmaster fanger såmænd også tiderne, både morgen og aften. Problemet er, at den slukker mine tændte enheder, både aften og morgen. Dvs eks. kl. 6 om morgenen, slukker mit lys 2 gange. Både når kl. er 6 og når skumringensFB'en siger, at nu skal den gå på dagfunktion. JEg kan ikke helt se, hvad der går galt. Håber en af jer kan hjælpe. MVh Chris Skumring driller.vis
 11. Sjovt. Kører samme FB og her til morgen kunne jeg ikke slukke mine wireless dimmer, det krævede en controller genstart at få kontakt med dem igen.
 12. Lige en statusupdate: Det kører fint efter jeg serieforbandt dem. Så alt er i orden nu. Tak for hjælpen :)
 13. Tak for svar. Ja, jeg lurede godt at jeg så er nødt til at seriekoble dem lidt som en sabotagekreds kobles på. Det bliver også løsningen, da jeg er godt nede på indgange :-).
 14. Hej Torben Det er nok der hunden ligger begravet. Jeg har naturligvis koblet alle tre til samme indgang for at "spare" på indgangene og ikke været opmærksom på at det kan være problemet. Jeg troede det var nok en enkelt triggede indgangen. Det arbejder jeg lige videre med :-) Tusind tak. :)
 15. Jeg har stadig problemer med det her, kan ikke rigtig se løsningen. Men for at være helt sikker vil jeg lige spørge om noget. Jeg har endnu ikke fået backupmodulet installeret. Kan det have nogen indflydelse på at røgsensoren ikke virker? Den kører jo 24 v og burde derfor virke uden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.