Jump to content
IHC-User.dk

Search the Community

Showing results for tags 'hw6.1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Generelt
    • Generelle regler og retningslinier
    • Køb, salg og bytte
  • IHC - Generelle spørgsmål
  • Home Automation / Smart House
    • Software
    • Hardware
    • Min installation
  • IHC
    • Teknik
    • IHC Visual 3.0
    • IHC Visual 2.0
    • IHC Visual 1.0
    • Projekter
    • Vis mig din IHC tavle
    • Microsoft .NET API/SDK
    • Nyheder
    • IHC Produkter
    • IHC Captain
    • IHC-Bridge
  • IHC-User.dk

Categories

  • Funktionsblokke
    • IHC Alarm
  • IHC Program filer
  • Firmware
    • IHC Control Visual 1 Firmware
    • IHC Control Visual 2 Firmware
    • IHC Control Visual 3 Firmware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 7 results

  1. Lad os indsamle lidt statistik på det. Hvor mange her har en Firmware 2.8.4 installeret på en HW6.1 ? -den aller-ældste hardware, som LK siger man ikke kan køre 2.8.4 på. Hvor mange har haft fejlfri funktion, -nævn gerne hvor længe skidtet har kørt med 2.8.4 ? Hvor mange har haft problemer, -nævn gerne hvilke (kortfattet, -de er sikkert beskrevet andetsteds).
  2. Hej. Jeg havde problemer med at få min 6,1 controller på mit net, da jeg ville forsøge at få captain til virke med den. Da jeg er ikke lige verdensmester til netværk tænkte jeg at jeg måske havde byttet om på hvor der skulle stå 80 og 443 under opsætning af net, efter jeg byttede om på de 2 tal gik det helt galt, enten tilfældigt eller på grund af mig og at jeg byttede om på dem. Den begyndte nu at genstarte nærmest lige så snart den var startet op og jeg kunne ikke komme ind igen og lave de settings om, slukkede den i lang tid, ingen effekt. Installerede en ældre FW 27.190 på den, ingen effekt. Bare det at ligge FW ind på den krævede at jeg var hurtig da der kun var et lille vindue hvor jeg havde kontant til den. Prøvede så at ligge den reset ip ind og reset settings. Nu kan jeg så slet ikke komme i kontakt mere og når jeg er heldig at få kontakt kan jeg ikke se en FW om jeg har mistet FW på den eller om den bare ikke kan nå at læse ved jeg ikke? Kan det her redes på nogen måde og hvad pokker er gået galt?
  3. Hej med jer Hvad har i af erfaringer, hvad er godt og hvad er skidt? - Kan man overhovedet ligge en 3.0 på? Jeg kan ikke rigtigt finde nogen tråde hvor man snakker om det, så nu spørg jeg
  4. Hej Jeg har en Visual HW6.1 liggende som jeg skal bruge til et drivhus projekt. Jeg har nogle 16 magnet ventiler som jeg skal bruge til formålet. Hver ventil er på 8W så jeg formoder jeg skal bruge nogle hjælperelæer, hvilke vil i anbefale? og hvilke output moduler ville være de bedste? mvh. Lennarth Smed
  5. I would highly appreciate if anybody can help: I have an installation in my house using Visual COntroller/Viewer HW6.1. Now the old laptop died and I cannot log into the controllers with my new PC as I do not know what password the person who did the installations used. Fortunately I have back-up copies of the .vis files and I can open and view them with the current LK IHC 2.7 Control tools package. I have bought new controllers (as spaceports) with HW6.2 and I could like to switch the old controllers to these (giving me also support for iOS11 app). PROBLEM: The LK IHC 2.8 tools package (for HW6.2) does not recognise these .vis Config files to be valid for uploading to HW6.2 controllers. HOW TO SOLVE THIS? I would absolutely not want to rewrite all configurations manually...
  6. Hej, Jeg er i gang med at lægge alle mine udtag og andet ind i OpenHAB (OH), hvorfra jeg i forvejen styrer en række Wemos og SONOFF dimser samt andet løst. Jeg er dog stødt på en udfordring med mine dimmere. Ifølge min gamle installation har jeg to fortråede dimmere (350LR etc), som virker fint, når jeg tænder/slukker og skruer oop/ned fra IHC tagenterne. Men jeg kan ikke finde den rigtige måde at styre dem på fra et Item i OH. Jeg har prøvet at bruge en Switch til at tænde/slukke med og en Dimmer til at skrue op og ned - uden held. Switch "Common Room Ceiling Light" <light> (CommonRoom_Lights, Lights) ["Lighting"] {ihc="0xXXXX"} Dimmer CommonRoom_Ceiling_Dimmer_IHC "Common Room Ceiling Light [%.1f %%]" <light> (CommonRoom_Lights, Lights) ["Lighting"] {ihc="0xXXXX"} Jeg kan se i min sitemap at outputtet bliver tændt henholdsvis slukket fra inputtet, men jeg kan altså ikke styre den fra OH. Gode råd er velkomne! På forhånd tak! Bjarne
  7. Jeg har efterhånden brugt mange timer her på forummet i søgen efter løsninger på forbindelse problemer. Jeg har ingen lan forbindelse til min controller HW6.1 og HW6.2 i visual. USB forbindelsen svigter også. Og jeg har kun javaforbindelse til opsætningen på HW6.2. Hvor svært kan det være Jeg er hospitalstekniker og arbejder daglig med et utal af systemer der har en eller anden form for forbindelse til Hardware, software, server, controller, enheder, alarmer, m.m. Jeg oplever overhovedet ikke, at det er så svært at få forbindelse på noget af udstyret, som det er med IHC. Kan det virkelig ikke lade sig gøre at lave en permanent og holdbar løsning der er til at leve med.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.