Jump to content
IHC-User.dk

Simon Bo Fiskbæk

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En tur med HP-FI relæ og firmware 2.7.190 og en rest upload gave sku pote! Tusind tak for jeres ekstreme store hjælp!
 2. Det vil den ikke den bliver ved med at skrive den i afviklings tilstand
 3. Kan jeg måske få et link så jeg ikke vælger den forkerte er rigtig glade for i gider bruge tid på at hjælpe mig!
 4. Har prøvet lidt forskelligt nu Når jeg skriver http://usb skriver den i Chrome - Der kan ikke oprettes forbindelse til dette website Det samme med http://10.18.93.2 Men. Skriver jeg så http://usb:443 Skriver den: Denne side virker ikke Det samme med http://10.18.93.2:443 Kan det have noget med noget at gøre?
 5. Ja prøver jeg lige kl 16 30 så høre i nærmere Tak for hjælpen Køre firmware 2.7.200
 6. Ja prøver jeg lige kl 16 30 så høre i nærmere Tak for hjælpen
 7. Har prøvet med Java starter det virker ikke. Men syntes jeg har set i visual at når jeg laver forbindelse med USB kan vælge ip i toppen af den og den slutter på 443 så måske jeg skal prøve at skrive http://usb:443 når jeg kommer hjem
 8. Hej Lars På LK's hjemme side. Har taget et billede af det den skriver i cmd når jeg skriver ping usb
 9. Når jeg afbryder sikring i køkkenet er der ingen lys. Og 0v på udgangen af sikringen. Sætter jeg så stikket i til kaffemaskine tænder noget af lyset og der står 24v på udgangen af sikringen??
 10. Hej allesammen Håber i kan hjælpe Pludselig virker aktivering med 4 kontakter i huset ikke. Den grønne ok lampe på controlleren blinker også. Det er ikke wireless kontakter vi har. Men på den en automatsikring til køkkenet hvor lyset af heller ikke virker står der 24v når den er afbrudt? Det gør der ikke på nogle af de andre når de er afbrudt. Håber i kan hjælpe Mvh Simon Fiskbæk
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.