Jump to content
IHC-User.dk

Lennarth Smed

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

About Lennarth Smed

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Betyder det at hvis 4 ventiler er aktive i samme gruppe så kan de fire fejle? Og at man ikke skal kable dem sådan at man kan komme til at trække alle 4 på een gang?
 2. Perfekt.. Så er det også lettere med lys osv. der skal bare bruge det samme modul.. Tak for hjælpen.
 3. Som tidligere skrevet så er det 24VDC spænding og 8W effekt. Er det så ikke nødvendig og bruge hjælperelæ?
 4. Hej Jeg kan se der kommet godt gang i tråden. Fandt et datablad på ventilern https://www.burkert.com/en/Media/plm/DTS/DS/DS6213-Standard-EU-EN.pdf?id=DTS0000000000000001000115690ENS <-- det sådan nogle banditter der skal bruges. Håber det kan hjælpe på opklaringen af hvordan jeg bedst løser opgaven.
 5. Hej Lars Tak for svar. Der er dog 24VDC spænding på magnet ventilerne, så de to moduler kan ikke bruges.
 6. Hej Jeg har en Visual HW6.1 liggende som jeg skal bruge til et drivhus projekt. Jeg har nogle 16 magnet ventiler som jeg skal bruge til formålet. Hver ventil er på 8W så jeg formoder jeg skal bruge nogle hjælperelæer, hvilke vil i anbefale? og hvilke output moduler ville være de bedste? mvh. Lennarth Smed
 7. Hviske hensyn skal der tage inden man skifter fra Visual 2 til ? Kan man bruge sit gamle program? og hvordan med hardware programmeringen (datalinjerne)? Mvh. Lennarth Smed.
 8. Jeg takker for de hurtige svar, den med de wireless relæ/enheder var jeg godt klar over.. mvh Smed
 9. Hej Jeg skal igang med en evt. udvidelse af mit IHC anlæg og vil i den forbindelse lige høre om et par ting. Jeg har en controller med viewer og beskrivelsen af denne siger at der er plads til 128 udgang og indgange, det er så her at tvivlen slår igennem. Betyder det at der er 128 udgange og 128 indgange til rådighed? Jeg har idag installeret følgende: 5 stk. output 230 = 40 relæer 2 stk. output 24 = 16 relæer 5 stk. input 24/24 = 80 relæer Det giver totalt 136 relæer hvilket jo er 8 relæer for meget hvis ovenstående på de 128 er totalt. Jeg vil gerne udvide med følgende: 1 stk. input 24/24 1 stk. output 230 3 stk. output 24 Det er jo 48 relæer mere!! Hvis man nu deler det hele op og tager det hele med ser der således ud: 88 relæ udgange 96 relæ indgange Har jeg plads til denne udvidelse? mvh Smed
 10. Hej Hvad er den store forskel mellem input modul 24V og input 24/3, jeg går ud fra at det samme svar gør sig gældende for output modulerne. Mvh. Smed
 11. se under download..Hent Alarm_V2, den har jeg lave og gør nøjagtigt det du ønsker.
 12. HEW skrev: HEHE... så skal man bare have en Bloody Mary til at styrke sig på..
 13. se evt. indlægget om at opdatere sin controller til nyeste firmware, der er nok der problemet ligger! Jeg går ud fra at det er sket efter vi har skiftet til vintertid!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.