Hop til indhold

Lennarth Smed

Members
  • Antal indlæg

    83
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Lennarth Smed

  1. Betyder det at hvis 4 ventiler er aktive i samme gruppe så kan de fire fejle? Og at man ikke skal kable dem sådan at man kan komme til at trække alle 4 på een gang?
  2. Perfekt.. Så er det også lettere med lys osv. der skal bare bruge det samme modul.. Tak for hjælpen.
  3. Som tidligere skrevet så er det 24VDC spænding og 8W effekt. Er det så ikke nødvendig og bruge hjælperelæ?
  4. Hej Jeg kan se der kommet godt gang i tråden. Fandt et datablad på ventilern https://www.burkert.com/en/Media/plm/DTS/DS/DS6213-Standard-EU-EN.pdf?id=DTS0000000000000001000115690ENS <-- det sådan nogle banditter der skal bruges. Håber det kan hjælpe på opklaringen af hvordan jeg bedst løser opgaven.
  5. Hej Lars Tak for svar. Der er dog 24VDC spænding på magnet ventilerne, så de to moduler kan ikke bruges.
  6. Lennarth Smed

    Hjælpe relæ

    Hej Jeg har en Visual HW6.1 liggende som jeg skal bruge til et drivhus projekt. Jeg har nogle 16 magnet ventiler som jeg skal bruge til formålet. Hver ventil er på 8W så jeg formoder jeg skal bruge nogle hjælperelæer, hvilke vil i anbefale? og hvilke output moduler ville være de bedste? mvh. Lennarth Smed
  7. Hviske hensyn skal der tage inden man skifter fra Visual 2 til ? Kan man bruge sit gamle program? og hvordan med hardware programmeringen (datalinjerne)? Mvh. Lennarth Smed.
  8. Jeg takker for de hurtige svar, den med de wireless relæ/enheder var jeg godt klar over.. mvh Smed
  9. Hej Jeg skal igang med en evt. udvidelse af mit IHC anlæg og vil i den forbindelse lige høre om et par ting. Jeg har en controller med viewer og beskrivelsen af denne siger at der er plads til 128 udgang og indgange, det er så her at tvivlen slår igennem. Betyder det at der er 128 udgange og 128 indgange til rådighed? Jeg har idag installeret følgende: 5 stk. output 230 = 40 relæer 2 stk. output 24 = 16 relæer 5 stk. input 24/24 = 80 relæer Det giver totalt 136 relæer hvilket jo er 8 relæer for meget hvis ovenstående på de 128 er totalt. Jeg vil gerne udvide med følgende: 1 stk. input 24/24 1 stk. output 230 3 stk. output 24 Det er jo 48 relæer mere!! Hvis man nu deler det hele op og tager det hele med ser der således ud: 88 relæ udgange 96 relæ indgange Har jeg plads til denne udvidelse? mvh Smed
  10. Hej Hvad er den store forskel mellem input modul 24V og input 24/3, jeg går ud fra at det samme svar gør sig gældende for output modulerne. Mvh. Smed
  11. se under download..Hent Alarm_V2, den har jeg lave og gør nøjagtigt det du ønsker.
  12. HEW skrev: HEHE... så skal man bare have en Bloody Mary til at styrke sig på..
  13. se evt. indlægget om at opdatere sin controller til nyeste firmware, der er nok der problemet ligger! Jeg går ud fra at det er sket efter vi har skiftet til vintertid!
  14. Jakob Bruun skrev: Jeg er meget tæt på at bestille en.. :woohoo: :woohoo: :woohoo:
  15. hvorfor vil du slukke for dit genvex anlæg..Ideen med et sådan er jo netop at holde på varmen om vinteren og holde på "kulden" om sommeren!Jeg har snakket med min ventilations mand og han anbefaler at anlægget kører hele tiden og at man tørrer tøj indendøresMen det er jo bare hvad han siger..:silly:
  16. Ja, jeg er netop kommet i kontakt med kontrolleren, men ikke med nogle af de råd herinde fra :ohmy: Jeg fik den smarte idé at installere administrator programmet fra min v. 2.1 CD og vupti så var den der.Jeg kan stadig ikke komme ind via LAN eller usb :angry:Så jeg vil kontakt min installatør og konfrontere ham med det.
  17. uhh... det lyder som en god ide... det prøver jeg lige og vender tilbage...
  18. McenterFreak skrev: Jeg har prøvet usb updaten, men den fortæller mig at det er en gammel version i forhold til den som controlleren har, skal den installeres?
  19. Hej Jeg har prøvet at slå firewallen fra, det gave heller ikke noget resultat. Jeg har prøvet at ping adressen og får svar igen.. Jeg forstår det ikke..Jeg har prøvet fra den stationære computer og den bærbare, uden held.. Det jeg ikke forstår er at installatøren ikke havde problemer med at komme i kontakt med den.Jeg bruger Kaspersky antivirus og firewall hvis det er til nogen hjælp på den stationære og Symantic på den bærebare (arbejde)
  20. McenterFreak skrev: Hvis det er et firewall problem er det så ikke underligt at jeg heller ikke kan komme i kontakt via usb kabel? Jeg har endda prøvet at hive LAN stikke ud samtidig!.
  21. thomasbl skrev: Ja for som er der ikke noget problem før udskiftningen og det er den samme IP adresse som er anvendt
  22. HejJeg er rendt ind i et problem med min installation, jeg har lige fået skiftet min controller ud til en med viewer og det skift gik uden problemer (gjort af en elektrikker). Efter følgende gik elektrikkeren ind i controlleren fra hans bærebar comp. uden problemer.Jeg giver her under en liste over de ting jeg har prøvet.Jeg ved hvad min ip adresse er så da jeg selv har skrevet den! :DJeg kan sende og hente projekter til controlleren via visual!Jeg kan oprette projekter i scenedesign!Jeg kan ikke komme ind i administratoren via LAN eller usb!Jeg har rettet host filen i windows til den korrekte IP (som var den samme som før)Jeg har prøvet at slette IP adressen i host filen.Jeg kan se controlleren via internetter og se serviceview.Er der noget jeg har overset? Kom gerne med input til hvordan jeg kommer i kontakt med mit hus!!
  23. IBIT skrev: Den er meget B&O inspireret, ikke at der gør noget..
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok