Hop til indhold
IHC-User.dk

Torben32

Members
 • Antal indlæg

  62
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Torben32

 • Rang
  Tekniknørd :-D

Seneste besøgende på profilen

336 profil visninger
 1. Torben32

  HW 6.2 netværkstilslutning

  Det gjorde den også. Jeg kunne sagtens tilgå controller, når jeg var på netværket. Problemet var at internet kom fra 4g. Ikke alle mobil udbydere tillader at man tilgår netværket udefra. 3 har en løsning med fast ip. Det var for dyrt. Derfor har jeg nu styring via GSM modem, af tænd og sluk for varme osv.
 2. Torben32

  HW 6.2 netværkstilslutning

  Jeg har brugt en TP-link som denne. Og rigtigt nok er det ikke en Extender men wifi repeater. Den er dog pillet fra, da den blev brugt med 4g. Jeg havde brug for at tilgå netværket udefra i sommerhus. Det blev for dyrt og kompliceret. Så nu bruger jeg GSM modem istedet. https://www.av-cables.dk/wi-fi-repeater/tp-link-wi-fi-repeater-300-mbps.html?gclid=EAIaIQobChMIqbyvwfaa3gIVkud3Ch3-WABmEAQYASABEgIXT_D_BwE
 3. Torben32

  HW 6.2 netværkstilslutning

  Hvis extender har LAN stik, kan det godt lade sig gøre.
 4. Torben32

  Hvor henter jeg firmware 2.8.4 ?

  Loader findes her på siden i download.
 5. Torben32

  RF version N/A på HV 6.2

  Mener da jeg opdaterede skulle 2.7.119 først på, da denne indeholdt en opdatering af RF version. Prøv at søge lidt på siden. Her kan du også finde en firmware Loader der gør det muligt at gå tilbage til ældre versioner. Se denne tråd:
 6. Torben32

  Wireless med 4 tangenter

  Jeg kan i hvert fald betjene to wireless stikkontakter med wireless 4-tast tryk.
 7. Torben32

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Du har ret Lars.
 8. Torben32

  Valg af GU10 LED pære - dæmpbar

  Der er rivende udvikling indenfor LED pærer. Så jeg synes faktisk at spørgsmålet er relevant. Og det ville være rart med friske LED erfaringer.
 9. Torben32

  SMS besked

  Når jeg googler nedlæggelse af 2g i DK, er der ikke noget der tyder på snarlig nedlæggelse. Men man ved aldrig. Nokias nylancering af 3110 er kommet i en 3G udgave. Måske mest for at kunne bruges af alle teleselskaber. Men også for at undgå bøvl, når 2g lukker og tusindvis af telefoner holder op med at virke. I hvert fald ville det klæde LK at udvikle et nyt modem.
 10. Torben32

  SMS besked

  Samme tanke har strejfet mig. Et 3g eller 4g modem ville give bedre muligheder for fjernstyring. Jeg får i hvert fald en problem hvis 2g lukkes ned uden at der kommer et nyt modem.
 11. Torben32

  SMS besked

  Jeg har gode erfaringer med SMS modem og 6.2 controller. Jeg kan styre med selvvalgte SMS beskeder. Og få selvvalgte beskeder når der skiftes status. Vær opmærksom på at gsm modem kun er 2g. Så du skal bruge et teleselskab der understøtter 2g. 3 kan ikke bruges.
 12. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Tak for hjælp til alle. Jeg håber mine wireless er stabile nu.
 13. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

 14. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  @Lars1 Så fik jeg lidt tid til at gå. Hvordan ser man om radiomondulet er opdateret?
 15. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Update. Jeg havde 2.8.3 i min controller. Så jeg lagde et tomt projekt ind og startede med loade 2.7.199. Dernæst 2.7.220 og 2.8.3 Til sidst lagde jeg 2.8.4 ind og loadede mit projekt til sidst. Er spændt på om det løser problemet. @The Doctor Hvad endte du med at prøve?
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.