Jump to content
IHC-User.dk

Torben32

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

About Torben32

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Recent Profile Visitors

374 profile views
 1. Det gjorde den også. Jeg kunne sagtens tilgå controller, når jeg var på netværket. Problemet var at internet kom fra 4g. Ikke alle mobil udbydere tillader at man tilgår netværket udefra. 3 har en løsning med fast ip. Det var for dyrt. Derfor har jeg nu styring via GSM modem, af tænd og sluk for varme osv.
 2. Jeg har brugt en TP-link som denne. Og rigtigt nok er det ikke en Extender men wifi repeater. Den er dog pillet fra, da den blev brugt med 4g. Jeg havde brug for at tilgå netværket udefra i sommerhus. Det blev for dyrt og kompliceret. Så nu bruger jeg GSM modem istedet. https://www.av-cables.dk/wi-fi-repeater/tp-link-wi-fi-repeater-300-mbps.html?gclid=EAIaIQobChMIqbyvwfaa3gIVkud3Ch3-WABmEAQYASABEgIXT_D_BwE
 3. Hvis extender har LAN stik, kan det godt lade sig gøre.
 4. Loader findes her på siden i download.
 5. Mener da jeg opdaterede skulle 2.7.119 først på, da denne indeholdt en opdatering af RF version. Prøv at søge lidt på siden. Her kan du også finde en firmware Loader der gør det muligt at gå tilbage til ældre versioner. Se denne tråd:
 6. Jeg kan i hvert fald betjene to wireless stikkontakter med wireless 4-tast tryk.
 7. Der er rivende udvikling indenfor LED pærer. Så jeg synes faktisk at spørgsmålet er relevant. Og det ville være rart med friske LED erfaringer.
 8. Når jeg googler nedlæggelse af 2g i DK, er der ikke noget der tyder på snarlig nedlæggelse. Men man ved aldrig. Nokias nylancering af 3110 er kommet i en 3G udgave. Måske mest for at kunne bruges af alle teleselskaber. Men også for at undgå bøvl, når 2g lukker og tusindvis af telefoner holder op med at virke. I hvert fald ville det klæde LK at udvikle et nyt modem.
 9. Samme tanke har strejfet mig. Et 3g eller 4g modem ville give bedre muligheder for fjernstyring. Jeg får i hvert fald en problem hvis 2g lukkes ned uden at der kommer et nyt modem.
 10. Jeg har gode erfaringer med SMS modem og 6.2 controller. Jeg kan styre med selvvalgte SMS beskeder. Og få selvvalgte beskeder når der skiftes status. Vær opmærksom på at gsm modem kun er 2g. Så du skal bruge et teleselskab der understøtter 2g. 3 kan ikke bruges.
 11. Tak for hjælp til alle. Jeg håber mine wireless er stabile nu.
 12. @Lars1 Så fik jeg lidt tid til at gå. Hvordan ser man om radiomondulet er opdateret?
 13. Update. Jeg havde 2.8.3 i min controller. Så jeg lagde et tomt projekt ind og startede med loade 2.7.199. Dernæst 2.7.220 og 2.8.3 Til sidst lagde jeg 2.8.4 ind og loadede mit projekt til sidst. Er spændt på om det løser problemet. @The Doctor Hvad endte du med at prøve?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.