Hop til indhold
IHC-User.dk

Torben32

Members
 • Antal indlæg

  54
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Torben32

 • Rang
  Member

Seneste besøgende på profilen

240 profil visninger
 1. Torben32

  SMS besked

  Når jeg googler nedlæggelse af 2g i DK, er der ikke noget der tyder på snarlig nedlæggelse. Men man ved aldrig. Nokias nylancering af 3110 er kommet i en 3G udgave. Måske mest for at kunne bruges af alle teleselskaber. Men også for at undgå bøvl, når 2g lukker og tusindvis af telefoner holder op med at virke. I hvert fald ville det klæde LK at udvikle et nyt modem.
 2. Torben32

  SMS besked

  Samme tanke har strejfet mig. Et 3g eller 4g modem ville give bedre muligheder for fjernstyring. Jeg får i hvert fald en problem hvis 2g lukkes ned uden at der kommer et nyt modem.
 3. Torben32

  SMS besked

  Jeg har gode erfaringer med SMS modem og 6.2 controller. Jeg kan styre med selvvalgte SMS beskeder. Og få selvvalgte beskeder når der skiftes status. Vær opmærksom på at gsm modem kun er 2g. Så du skal bruge et teleselskab der understøtter 2g. 3 kan ikke bruges.
 4. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Tak for hjælp til alle. Jeg håber mine wireless er stabile nu.
 5. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

 6. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  @Lars1 Så fik jeg lidt tid til at gå. Hvordan ser man om radiomondulet er opdateret?
 7. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Update. Jeg havde 2.8.3 i min controller. Så jeg lagde et tomt projekt ind og startede med loade 2.7.199. Dernæst 2.7.220 og 2.8.3 Til sidst lagde jeg 2.8.4 ind og loadede mit projekt til sidst. Er spændt på om det løser problemet. @The Doctor Hvad endte du med at prøve?
 8. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Tak. Undskyld jeg stjal tråden. Regner med at rode med det i weekenden. Så må vi håbe at det bliver mere stabilt.
 9. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Det kunne muligvis være problemet for mig. Jeg opdaterede firmware for 1 til 2 år siden. Måske har jeg sprunget 2.7.199 og 2.7.220 over. Det er stikkontakter styret med SMS modem der ind imellem svigter. Når jeg betjener stikkontakt lokalt kan jeg som regel få kontakt via SMS igen. og bare for at være sikker. Er det denne jeg bruger til at læse 2.7.199 ind?
 10. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  @Bjarne Sørensen. Jeg har også oplevet at miste forbindelsen på wireless. Det er som regel forbigående. Min controller er HW 6.2 og jeg mener at den kører firmware 2.8.4 Det skal jeg dog lige tjekke. Hvis den kører med seneste version. Vil det så give mening at lave en firmware reset via software i download sektionen og bagefter ligge 2.8.4 på igen?
 11. Torben32

  Problemer med wireless kontakter

  Hej Lars 1 Jeg blander mig lige. Har version 6.2 controller. Oplever problemet sjældent. Hvilken firmware er den mest stabile her?
 12. Torben32

  IHC efterspørgsel fra Hr & Fru Danmark :)

  Den eneste grund til at vælge IHC er vel at at de sidder for hårdt på markedet.
 13. Torben32

  IHC efterspørgsel fra Hr & Fru Danmark :)

  Mit ønske var en stabil fjernbetjening af Varme og simpel alarm til sommerhus. Eneste mulighed var via SMS. Efter at have prøvet et andet system forsøgte jeg med IHC. Første system var ustabil og frøs så jeg måtte i sommerhus for at resette systemet. Jeg kan tænde og slukke Varme og vigtige funktioner via SMS. I tilgift har jeg en simpel alarm med SMS beskeder. IHC kører stabilt og fleksibelt. Men det er alt for svært at kode. Desuden halter systemet bagud med hensyn til udvikling. skulle jeg have IHC på hjemme addressen ville jeg nok vælge wireless med enkelte trådede dele.
 14. Torben32

  Alarm Trådløs On/Off

  Helt enig. Mine børn har siden 1-2 klasse kunnet trykke kode til alarmen. Og så forsvinder tastetryk ikke.
 15. Torben32

  IHC Erfaringer til fremtidens Smart Home

  Nu har jeg ikke den samme indsigt i marketing og stategi osv. Meen....... Som forbruger har jeg erfaring. Problemet når man står med et så gammelt system som IHC er selvfølgelig at ældre enheder skal fungere med nyere enheder. Folk vil ikke skifte en hel installation, bare fordi der kommer nye muligheder. Derfor ender man tit med uhensigtsmæssige systemer og en langsom udvikling. IHC er det eneste system der til dato har kunnet opfylde mine behov. Jeg har haft det en del år i sommerhuset. Det er med tiden blevet bygget ud og der er også kommet nye muligheder til. Jeg bruger det til at tænde for varmen, frostsikring, sluk alt og simpel alarm. Og jeg må sige at det indtil nu aldrig har svigtet. Det betyder rigtigt meget for mig. Mit tidligere system svigtede ca. hver tredie måned, hvor det skulle genstartes. Vel at mærke lokalt. Så jeg kunne ikke bruge det før jeg havde været i sommerhuset. Supporten lukkede og jeg gik derfor over til IHC. Når IHC først er sat op kører det. Skal man lave en lille tilføjelse eller ændring kræver det ingeniør uddannelse at kode. Her kunne man virkelig sætte ind med brugervenlig software. Og lave den som en open source som Android. Således at det var nemt for andre producenter at lave produkter der spiller sammen med IHC. Her tænker jeg på Sonos, Velux, hvidevarer producenter etc. For mig at se er produkter som Phillips HUE en bastard.Jeg gider ikke et system der kun virker hvis jeg har telefonen i hånden. Fint nok at bruge telefon som indstilling og opsætning. Men så heller ikke mere. Ved godt at man kan købe ekstra kontakter og sætte op ved siden at de eksisterede. Hvis der så er nogen der kommer til at slukke for pæren...... Så dur det ikke. På hardware fronten bør man nok arbejde med controlleren. Måske med tilslutning af ekstern computerkraft så som rasperry pi uden at man behøver ny controller. På den måde kan man opgradere forholdsvist billigt. Jeg bruger mit IHC hvor der ikke er andet end mobilt internet. Det ligger visse begrænsninger med hensyn til fjernbetjening og udlæsning af værdier eksempvis aktuel temperatur. Det burde kunne løses med et nyt modem med mobilt internet i stedet for det gamle SMS modem. Du må gerne kontakte mig, hvis mine tanker kan bruges til noget. Hvis jeg går i tænkeboks kan jeg sikkert finde på mange andre ting. mvh
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.