Hop til indhold

Torben32

Members
  • Antal indlæg

    66
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

929 profil visninger

Torben32's Achievements

  1. Torben32

    Wiser

    Tak. Heldigvis har jeg lidt tid at løbe på. Så må vi se om IHC og Wiser kommer til at arbejde sammen. Jeg skulle gerne kunne fjernstyre installationen via mobilt internet eller sms. Indtil videre har jeg været utrolig glad for IHC.
  2. Torben32

    Wiser

    Jeg kan se LK markedsfører deres nye Wiser system. Her er det jeg bliver lidt forvirret i forhold til IHC. Er det en erstatning for IHC eller en tilbygning? Lige nu er jeg i den meget tidlige fase af nybyg af sommerhus. I mit gamle sommerhus brugte jeg IHC til styring af varme, simpel alarm, samt fjernstyring af lys mv på sms modem. En mulighed jeg savnede ved den gamle installation var, at kunne tilgå IHC via mobilt internet udefra. Jeg kan sagtens tilgå Google Wifi udefra via mobilt internet. Spørgsmålet var om Wiser giver den mulighed. Det kan umiddelbart være svært at gennemskue hvad Wiser kan alene. Håber der er en tålmodig sjæl der kan gøre mig en smule klogere.
  3. Mon ikke det går. Dette kabel er lidt billigere. https://www.av-connection.dk/?PNo=NNC-1127-030
  4. Torben32

    Schneider IHC-Webinar

    Andre firmaer der afholder web seminar, sender som regel er link på mail bagefter. Meld dig til og se om Schneider ikke gør der samme.
  5. Det gjorde den også. Jeg kunne sagtens tilgå controller, når jeg var på netværket. Problemet var at internet kom fra 4g. Ikke alle mobil udbydere tillader at man tilgår netværket udefra. 3 har en løsning med fast ip. Det var for dyrt. Derfor har jeg nu styring via GSM modem, af tænd og sluk for varme osv.
  6. Jeg har brugt en TP-link som denne. Og rigtigt nok er det ikke en Extender men wifi repeater. Den er dog pillet fra, da den blev brugt med 4g. Jeg havde brug for at tilgå netværket udefra i sommerhus. Det blev for dyrt og kompliceret. Så nu bruger jeg GSM modem istedet. https://www.av-cables.dk/wi-fi-repeater/tp-link-wi-fi-repeater-300-mbps.html?gclid=EAIaIQobChMIqbyvwfaa3gIVkud3Ch3-WABmEAQYASABEgIXT_D_BwE
  7. Hvis extender har LAN stik, kan det godt lade sig gøre.
  8. Loader findes her på siden i download.
  9. Mener da jeg opdaterede skulle 2.7.119 først på, da denne indeholdt en opdatering af RF version. Prøv at søge lidt på siden. Her kan du også finde en firmware Loader der gør det muligt at gå tilbage til ældre versioner. Se denne tråd:
  10. Jeg kan i hvert fald betjene to wireless stikkontakter med wireless 4-tast tryk.
  11. Der er rivende udvikling indenfor LED pærer. Så jeg synes faktisk at spørgsmålet er relevant. Og det ville være rart med friske LED erfaringer.
  12. Når jeg googler nedlæggelse af 2g i DK, er der ikke noget der tyder på snarlig nedlæggelse. Men man ved aldrig. Nokias nylancering af 3110 er kommet i en 3G udgave. Måske mest for at kunne bruges af alle teleselskaber. Men også for at undgå bøvl, når 2g lukker og tusindvis af telefoner holder op med at virke. I hvert fald ville det klæde LK at udvikle et nyt modem.
  13. Samme tanke har strejfet mig. Et 3g eller 4g modem ville give bedre muligheder for fjernstyring. Jeg får i hvert fald en problem hvis 2g lukkes ned uden at der kommer et nyt modem.
  14. Jeg har gode erfaringer med SMS modem og 6.2 controller. Jeg kan styre med selvvalgte SMS beskeder. Og få selvvalgte beskeder når der skiftes status. Vær opmærksom på at gsm modem kun er 2g. Så du skal bruge et teleselskab der understøtter 2g. 3 kan ikke bruges.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok