Jump to content
IHC-User.dk

thk

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er ved at løbe tør for indgange. Kan jeg tilslutte to (eller flere) Servodan 24V PIR til samme indgang? Det er irrelevant for mig hvilken en af dem, som registrer tilstedeværelse. Vh Thomas
 2. Det var en helt spritny controller, men stadig god ide med at lægge et tomt projekt ind først. Jeg startede med at opgradere firmware inden jeg lage noget projekt ind - måske det også kunne være medvirken.
 3. Jeg havde en længere fjernsession med LK support, som var i syv sind. Alle mine almindelige standardblokke virkede ok, men Boligblokkene reagerede ikke på input. Hverken Bolig Master eller Rumstyring kunne proccesere inputs. De blev fin registreret i loggen, men mere skete der ikke. Vi aftalte at jeg skulle prøve med en ny simpel projekt fil med et enkelt rum og Master - ikke andet. Det virkede fint. Satte et rum mere på - Virkede fint. Så vovede jeg at uploade mit originale projekt igen - Nu virker det også!
 4. Jeg har netop udskiftet min controller 2 (hw6.1) til en ny controller 3 (hw7.1) - skiftet en-til-en. Programmet er det samme. Jeg oplever nu at flere funktioner ikke virker. Jeg bruger IHC bolig funktionsblokke som fundament, hvor der er tillægsfunktioner som eks. alarm, og overfaldstryk mv. For det meste standard programmer. Har andre oplevet at dele af bolig funktionsblokkene i virker i visual 3? Bolig Funkstionspakken på LK's hjemmeside hedder stadig "bolig_fb_opdatering_til_2_7_110" - Betyder det den ikke er godkendt (klar) til visual 3?
 5. Tak, det løste sig med 1 meter SMA forlænger (han/hun) magen til den du linker til - ingen RPSMA (Reverse)
 6. Hej Jeg ville i weekenden udskifte min controller hw 6.1 til en ny version 3'er. Men LK har flyttet antenne stikket så langt væk det kan komme fra den oprindelige plads. Her kan mit antenne kabel ikke nå om. Det må i elektrikere have oplevet tusinde gange. Mit antenne kabel er ført op på loftet og fastgjort uden mulighed for at trække det tilbage. Findes der er lille stykke forlængerkabel som kan anvendes i tavlen, og hvad hedder SMA stikkene? Jeg har i forvejen splitter på på loftet, så det skal nok helst være ét kort kabel uden yderligere SMA adaptere for at undgå for meget dæmpning. Vil det her evt. kunne bruges: https://elektronik-lavpris.dk/p128910/w51690-rp-sma-hun-sma-han-015-m/ ? Vh Thomas
 7. thk

  hass.io IHC integration

  Jeg tænker bare på alm. wireless lysdæmpere. Jeg syntes ikke de fremgår af oversigten. Jeg kan se wireless tryk.
 8. thk

  hass.io IHC integration

  Fedt nok - er der ikke nogen wireless outputs? eller kigger jeg ikke ordentligt efter?
 9. thk

  hass.io IHC integration

  Hvordan kommer jeg igang med "ihc docs"?
 10. thk

  hass.io IHC integration

  Det virker fint med manuel device id import. Så er jeg da i gang :-) Tak for hjælpen
 11. thk

  hass.io IHC integration

  Det var et godt tip. Mange Tak! :-)
 12. thk

  hass.io IHC integration

  Jo jo den er nem at hente, uden problemer. Men jf. hass.io ihc integration manual: "The IHC resource id should be specified as an integer value. In the project file the id will be specified as a hex number." Det betyder vel jeg skal have oversat hex to int? Har du nogen bud på SoapException fejlen i øvrigt?
 13. thk

  hass.io IHC integration

  Hej alle Jeg bruger firmware 2.7.220 og tilgår ikke controlleren med https Hvis jeg anvender det omtalte værktøj "Alternative Service View Application" kommer denne exception: (Er der i øvrigt ikke andre metoder til at udtrække id'er?) Tak for jeres input /Thomas
 14. thk

  hass.io IHC integration

  Hej Home Assistant assistants Lige startet med Home Assistant og får denne besked Unable to read project from IHC controller Helt Classic yaml config: ihc: - url: 'http://192.168.1.50' username: user password: pass Controller: hw 6.1 Visual 2 "tillad 3. parts..." : ja Alt andet Tado, Heos, Surepet, USG virker fint. Er der nogen der har været nede af denne vej?
 15. Det kunne f..... være mega nice!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.