Jump to content
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Content Count

  1,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Henning Pedersen last won the day on June 18

Henning Pedersen had the most liked content!

About Henning Pedersen

 • Rank
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Recent Profile Visitors

2,109 profile views
 1. Hvis du ikke vil ud i noget 3. part som f.eks. IHC captain, så kræver det at du installerer et SMS moden, det kan ikke laves via IHCRemote.
 2. Takker, kunderne er også pænt godt tilfredse.
 3. Og iPad iPad løsningen kan f.eks. se sådan ud. https://drive.google.com/open?id=1y9R4ppxXDVzN8sSjDNu-TNnC3g54tP2e
 4. Bjarne - jeg har kun arbejdet med Visual 1 når de skulle skiftes til Visual 2 eller 3, findes der overhovedet en funktionsblok i Visual 1 er kan arbejde med det nye kodetastatur? eller skal Jimmy ud i en opgradering af controlleren for at få det til at virke.
 5. Prøv at lægge dit program op, så ser jeg på det.
 6. Om din ventilator kan hastighedsreguleres afhænger at ventilatoren. Men - giver det overhovedet mening at regulerer badeværelsesventilatoren op/ned i hastighed. Fugtigheden stiger selvfølgelig når der bades, men det er kun en kortvarig stigning, som en almindelig on/off ventilator hurtigt vil fjerne. Jeg ville i stedet foretrække at lave en separat lystænding i brusekabinen, som samtidig tænder for ventilatoren. Med separat tænding af ventilatoren kan den også bruges til ekstra udluftning efter et større toiletbesøg.
 7. Selv tak. Nej, den funktionalitet kan ikke opnås med 6.2.01. Jeg må tilstå at jeg ikke altid forstår LKs tankegang, blokken har ikke noget så simpelt som skalsikring, hvilket undre mig. Jeg bør måske nævne at jeg kun bruger min egne funktionsblokke. Der har tidligere været en alarm funktionsblok som var opdelt i zoner, du kan måske være heldig at finde den i Visual 3.7.349 til 6.1. Hvis du kigger under indgange for magnetkontakter i 6.2.01 kan du se at der er 2 forbindelser, om de kommer direkte, eller via en AND fb er ligegyldigt, DER MÅ KUN VÆRE ÉN.
 8. Et hurtigt kig under Alarm afslører at du bruger 6.2.01h 3 gange - det dur ikke. Det SKAL reduceres til 1. Når du har reduceret til én, så skal alle signaler fra kodetastaturet flyttes fra 6.1.04 og til 6.2.01, hvorefter 6.1.04 slettes. 6.1.04 er indbygget i 6.2.01. Du har også tilføjet 2 magnetkontakter (Nc) til flere indgange, de dur heller ikke. Hvis du f.eks. bryder dem begge (Off) og derefter lukker den ene (On) så vil indgangen argere som lukket (On), og ikke som åben (Off) som du ville forvente. Skal du bruge flere Nc indgange som magnetkontakter eller alarm PIR på samme indgang, så skal de igennem et AND led. God fornøjelse.
 9. Uden program er det lidt svært at hjælpe med en programmeringsfejl. Det bedste råd må derfor være at vedhæfte dit program, så er jeg sikker på at der er nogen herinde der kan hjælpe dig på vej.
 10. Bare til orientering så skifter den den 1., 8., 15. og den 22./23. i hver måned.
 11. Det kan man sagtens, også i Visual 2.8.6, hvor dette er lavet.
 12. Henning Pedersen

  Demo

  Hvis du bruger det originale IHC link kabel så må det trækkes sammen med 230v PVL i samme rør. Men normalt trække man dem hver for sig. Hvad der skal være hvor er trin 2 i planlægningen. Håber du har styr på det super vigtige trin 1, som handler om hvilke krav og ønsker I har til funktionalitet af lys, varme, alarmer, gardiner, porte, ovenlysvinduer osv. i boligen som helhed og de enkelte rum. Hvis ikke, kan du evt. finde inspiration på min hjemmeside www.i-bi.dk
 13. Henning Pedersen

  Demo

  Det var meget bedre Der bør helt klart være indbygget fysiske endestop begge veje. Hvis du forsøger at køre det på timere, så vil du med garanti få problemer.
 14. Henning Pedersen

  Demo

  Jeg har en gammel iPad2, den virker fint med IHC Øhh - der tabte du mig. Du går op i design af dine telestater, men linker til noget nær det grimmeste gardinstyring jeg til dato har set - eller overser jeg noget. Som udgangspunkt kan IHC styre alle produkter, så længe det er on/off signaler der kan føres ind/ud af et in-/output modul. Så det direkte svar vedr. MQTT er nej, men med forbehold for at det kan kobles via noget 3. part. Men som jeg skrev tidligere, så bruger jeg ikke 3. parts produkter, og kan derfor ikke hjælpe på dette område.
 15. Har haft programmet ændret til at arbejde med temperaturer, og forsøgt at lægge det i min 6.2ér med FW 2.8.4. Den fejler hver gang, så vi må nok indse at du ikke får din vindmåler lagt ind som ønsket.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.