Hop til indhold
IHC-User.dk

Henning Pedersen

Members
 • Antal indlæg

  1.008
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  7

Henning Pedersen last won the day on December 2 2018

Henning Pedersen had the most liked content!

Om Henning Pedersen

 • Rang
  Over Tekniknørd :-D

Contact Methods

 • Website URL
  www.i-bi.dk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Odense
 • Interests
  www.i-bi.dk

Seneste besøgende på profilen

1.843 profil visninger
 1. Henning Pedersen

  Spørgsmål til standard 9.12 lydstyringsblok

  Hvis du markerer udgangen og vælger "logmærke" vil du se at udgangen kortvarigt går ON 3 gange, men du når ikke at se det. Hvis du ikke får en popup med Simulerings Log når du starter simuleringen skal du trykke på ctrl. l
 2. Henning Pedersen

  Projektet er korrumperet eller ikke et LK IHC ...

  Hej Brian Velkommen til IHC-user.dk Det vedhæftede projekt fejler ikke noget og kan uden problemer lægges i en version 3 controller. Du kan altså roligt bruge projektet som base og så tilføje din tilbygning - igen. Forslag: Gem flere versioner af dit projekt, efterhånden som du bliver færdig med det.
 3. Henning Pedersen

  Timer på alarm ved strømsvigt

  Hvis PIR både skal side i et hjørne og pege væk fra gardiner, ventilationsanlæg og andet som kan ændre temperatur, samtidig med at rummet sikres optimalt, ja så har du en udfordring.
 4. Henning Pedersen

  Wireless dimmer vil ikke...

  Udskåret i pap. Hvis dit produkt, altså i venstre side, har indgang for touch, så vil en Visual 3 controller med nyeste FW ikke godkende projektet. "Gamle" controllere eller en Visual 3 med ældre FW har ikke dette "problem". Det har intet med antal tryk at gøre, så du kan roligt fortsætte med én tast styring.
 5. Henning Pedersen

  Timer på alarm ved strømsvigt

  PIR sad faktisk langt fra gardinerne.
 6. Henning Pedersen

  Wireless dimmer vil ikke...

  Programmeres, ja - men produkter med indgang Touch, som Ole henviser til, findes ikke i de sidste udgaver af Visual.
 7. Henning Pedersen

  Timer på alarm ved strømsvigt

  Der kan faktisk være flere årsager til at deaktiverer en alarm PIR, jeg har fornylig været ude for at gardinerne udløser alarmen når de sænkes/hæves som en del af hjemmesimuleringen. Løsningen blev en midlertidig deaktivering af de berørte PIR når gardinerne ændres.
 8. Henning Pedersen

  12v dørlås

  Som Ejvind skriver, så anbefales det ikke at bruge IHC strømforsyningen til andre produkter. Vedr. 24v output så kan UDGANGENE på dem spændingsforsynes med 12 til 48v DC, driften af dem er stadig 24v. MEN - alle 8 udgange bliver så med samme spænding, hvilket ikke altid er ønskeligt og slet ikke hvis du kun skal bruge den ene udgang. Løsningen er et 24v overdragelsesrelæ hvor spolen styres af IHC og kontaktsættet spændingsforsynes fra 12v og afgangen forbindes til din dørlås.
 9. Henning Pedersen

  Pet-imun PIR

  LKs 24v 180 graderes almindelig FUGA PIR har 3 indstillinger. De skriver intet om immunitet over for dyr.
 10. Henning Pedersen

  Pet-imun PIR

  Jamen så er det jo bare i gang med borehammeren
 11. Henning Pedersen

  Pet-imun PIR

  Høj følsomhed og immunitet over for et dyr på 16kg peger lidt i hver sin retning - så spørgsmålet bliver nok hvor kompromisset skal ligge. Du kunne prøve med LKs 180 graders fuga pir, den har 3 følsomheds indstillinger - men om det løser problemet ved jeg ikke. Er du helt vild, kunne du overveje at flytte sensoren længere ned på vægen og vende den på hovedet, ikke lavere end højden på hunden. - hvis furen ellers går med til det.
 12. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  Java og mac plejer ikke at være gode venner, så jeg tænker nej - men er ikke sikker. Hvis du har en gammel XP maskine, så ville jeg bruge den.
 13. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  En IHC installation kan laves på mange måder, din badeværelsesinstallation er lavet så du ikke selv kan ændre lysniveauet, hvilket din lokale elektriker sikkert er glad for, da han så kan sende en regning for at gøre det. Med 2.7.342 er det sikkert en gammel 6.1 controller, eller har du bare ikke opgraderet endnu. Hvis det er en 6.1 kan du heller ikke bruge smartphones eller iPad til ændringen. Din nye bedste IHC ven er derfor serviceview, som du helt klart bør lære at kende. Da det er en gammel controller og du sikkert har en nyrer computer, løber du garanteret ind i java problemer. Det nemmeste er at opgradere din firmware i controlleren til .220 og bruge javastarter, begge kan hentes på lk.dk. Du skal oprette en bruger for at hente dem. Start javestarter og log på din controller via USB kabel eller den samme ip adresse som du bruger i Visual. Du kan finde viden om serviceview under "Hjælp" i Visual.
 14. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  Alt forladt. Det kan også være minimums niveauet der er for højt, 15% burde ikke give meget lys. Men hvis det er LED pærer så kan det også være dem der er problemet. Kan pærerne dæmpes?
 15. Henning Pedersen

  Hjælp til færdiggørelse af natdæmpning på badeværelse

  Hvad er det der ikke virker?, lyset i badeværelset i stueplan virker fint under test og lyset i kælderbadeværelset er ikke med dæmp, og dermed heller ikke med natlys. Dit natlys er aktivt fra kl. 01.00 til 06.00, hvis uret i controlleren ellers passer, ses ved at logge på controlleren, under administrator. Om dit natlys så er lavet på en smart måde er en ganske anden sag. Personligt foretrækker jeg adfærds styring frem for diktatoriske ure til styringen af f.eks. natlys.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.