Hop til indhold

Mads M

Members
  • Antal indlæg

    35
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Mads M's Achievements

  1. Hej Er der nogen af jer der har fået hul igennem til Arduino IHC koden. Jeg har selv fået hul igennem til et Output modul, så jeg kan styre et f.eks. IHC Output 230 gennem en Arduino Nano Men jeg kan ikke få noget ind hvis jeg sætter et IHC input 24 til min Arduino og flasher med BasicInput.ino, det virker fint hvis jeg sætter et output fra min IHC Controller på samme indgang på min Arduino. Så koden virker men den vil bare ikke direkte med et Input modul, er der nogen der kan hjlæpe?
  2. Mads M

    Reagere langsomt

    Hej Jeg har lidt udfordringer med at min IHC binding efter noget tid begynder at reagere langsomt, jeg har bemærket det med mine HUE sensorer som er tilsluttet gemmen min HUE binding, de sender deres bevægelses status til en sensor indgang på IHC Controlleren. Jeg kan se at når sensoren ser mig viser den det med det samme i OH loggen, men der kan gå op til 6 sek. før at jeg kan se at indgangen i IHC'en går on, det resultere så i at mit lys først tænder 6 sek. efter jeg er gået ind i rummet. Hvis jeg så afinstallere IHC bindingen og installere den igen, så virker den som det skal igen, så kan der gå en uges tid igen. så kommer problemet igen. OH version: 2.5.0 build 1465 IHC binding: 1.14.0 IHC: HW 7.1 Er der andre der har oplevet dette?
  3. Jeg har også Zigza sensorer og de laver det samme hos nummer mig
  4. Mads M

    OpenHAB og Visility

    Jeg har begge bindings kørende samtidig, ved ikke om det er godt, men det løser ihvertfald ikke problemet, jeg menes at have hørt om problemet her inde før, ved ikke om det er fordi den går i en slags sleep mode og så har problemer med at vågne når der skal sendes noget
  5. Hi Thanks for the new 2.0 Binding currently testing with 1.X and the 2.x binding on the same OH2 and it seems to work fine Could you convert the controller uptime from seconds to days and hours ect. ?
  6. Mads M

    OpenHAB og Visility

    Hej Jeg har en HW2 controller som både har forbindelse med en Visility skærm V3 og OpenHAB 2 (v.2.2.0), tænker problemet måske kunne skyldes at der er to services der er forbundet til min controller. Jeg oplever at controlleren til tider mister forbindelsen og gør i timeout, og derefter får forbindelse igen. Oplever det typisk når der bliver sendt en kommando fra OH til IHC. Efter den har fået forbindelse igen virker det, ind til der ikke har været sendt noget i en periode.
  7. Mads M

    Ensum fra Openhab til IHC

    Hej Jeg vil gerne sende en Ensum til IHC fra Openhab, jeg ved ikke om det er muligt at sende ensum værdier til IHC, den anden vej fungere det fint. Jeg har denne ihc ensum <resource_enum id="_0x159900f" name="Tekst fra Myelas" typedef="_0x1597147" inivalue="_0x159b648" icon="_0x22"/> Jeg har lavet dette OH item: String tilihcalarm "til ihc alarm [%s]" {ihc=">0x159900f"} Min ensum kan så være følgende værdier: Ukendt Frakoblet Tilkoblet Alarm Når jeg sætte en af ovenstående værdier i openhab bliver den ikke sendt til IHC, men får følgende fejl i OH loggen 2018-02-25 11:28:39.082 [ERROR] [nhab.binding.ihc.internal.IhcBinding] - Error occurred during item update java.lang.NullPointerException: null at org.openhab.binding.ihc.internal.IhcDataConverter.convertCommandToResourceValue(IhcDataConverter.java:325) [209:org.openhab.binding.ihc:1.11.0] at org.openhab.binding.ihc.internal.IhcBinding.updateResource(IhcBinding.java:435) [209:org.openhab.binding.ihc:1.11.0] at org.openhab.binding.ihc.internal.IhcBinding.internalReceiveUpdate(IhcBinding.java:359) [209:org.openhab.binding.ihc:1.11.0] at org.openhab.core.binding.AbstractBinding.receiveUpdate(AbstractBinding.java:113) [210:org.openhab.core.compat1x:2.2.0] at org.openhab.core.events.AbstractEventSubscriber.handleEvent(AbstractEventSubscriber.java:39) [210:org.openhab.core.compat1x:2.2.0] at org.apache.felix.eventadmin.impl.handler.EventHandlerProxy.sendEvent(EventHandlerProxy.java:415) [3:org.apache.karaf.services.eventadmin:4.1.3] at org.apache.felix.eventadmin.impl.tasks.HandlerTask.runWithoutBlacklistTiming(HandlerTask.java:82) [3:org.apache.karaf.services.eventadmin:4.1.3] at org.apache.felix.eventadmin.impl.tasks.SyncDeliverTasks.execute(SyncDeliverTasks.java:104) [3:org.apache.karaf.services.eventadmin:4.1.3] at org.apache.felix.eventadmin.impl.tasks.AsyncDeliverTasks$TaskExecuter.run(AsyncDeliverTasks.java:166) [3:org.apache.karaf.services.eventadmin:4.1.3] at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:511) [?:?] at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266) [?:?] at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149) [?:?] at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624) [?:?] at java.lang.Thread.run(Thread.java:748) [?:?] ==> /var/log/openhab2/events.log <== 2018-02-25 11:28:39.085 [vent.ItemStateChangedEvent] - tilihcalarm changed from NULL to Alarm Er der nogen ideer ?
  8. Hej Jeg skal bruge en funktionsblok som har et tal input og så skal funktionsblokken pulse det tal som den modtager som input f.eks, den modtager tallet 4, så pulser udgangen 4 gange. Når den så igen modtager et nyt tal skal den så gøre det samme igen, og igen. der må så gerne være et tidsstempel på hvornår den sidst har modtaget et ny tal. Kan nogen hjælpe mig.
  9. Brug Openhab de har en XBMC binding som du nok også kan bruge til kodi
  10. Jeg kører med den nyeste version på min HW2 controller, (2.8.3) og version 3.0.0.90 på en Visility, det virker som det skal
  11. Det virkede også for mig med at ændre timeout, havde problemet med at OH mistede forbindelsen og ikke kunne forbinde igen. Jeg oprettede også en udendørs temperatur binding som sender temperaturen til controlleren hvert kvarter, så for jeg også noget ud af den keepalive besked
  12. Ikke helt for min er ikke langsom/delay min mister forbindelsen, men jeg prøver Claus's råd Tak.
  13. Mads M

    Firmware info

    Okay tak for info, hvad ville i sige er den bedste version til en HW6.2
  14. Hej Nielsen Denne funktionsblok med dim fra 0-100% er det en du vil dele med os?
  15. Mads M

    Firmware info

    Hej Findes der ikke et dokument hvor der er beskrevet hvad der er lavet af ændringer/rettelser i de forskellige Updates, f.eks. Hvilken FW version temperatur, fugt og solsensor kom
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok