Jump to content
IHC-User.dk

Morten G. Christensen

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Morten G. Christensen

 • Rank
  Mini Nørd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Efter nulstilling, så kan jeg nu hente og sende projekter igen. Tak for hjælpen! Men min Visility skærm virker ikke mere. Den er gået helt i sort!. Spørgsmålet er om det kan skyldes at funktionsblokke skal opdateres. Ved nulstillingen, som blev anbefalet, skal jeg så opdatere funktionsblokke igen?
 2. Perfekt - så lykkedes det og mit projekt blev uploadet. Mange tak for hurtig assistance. Imorgen tester jeg lige Visual om jeg kan uploade via IP
 3. Jeg får samme fejl med USB - er der et standard brugernavn/password jeg skal bruge der?
 4. Hej Bjarne, Jeg har prøvet at opdatere firmwaren til "Factory Reset Firmware". Det resulterede i at jeg ikke kunne få kontakt med controlleren igennem IHC Visual. Derfor opdaterede jeg med Firmware 2.8.6 igen. Nu kan jeg ikke forbinde med IHC Visual - Den skriver IHC controller fundet - Forbindelse ikke tilladt. Jeg kan ikke tænde eller slukke lys/kontakter m.m. Så gode råd hvordan jeg får liv i det igen, er meget velkomne.....
 5. Hej Bjarne, Jeg kan ikke finde Factory Reset firmwaren til HW6.2, er den placeret et andet sted end download IHC Controller 2?
 6. Tak Lars - det var 6.2, og dermed 2.8.6.
 7. Hej Bjarne, Har forsøgt med 2.8.6 på en anden pc. Kan sagtens hente projekt, og også komme på administrator og serviceview. Men jeg kan ikke sende et projekt - den melder kommunikationsfejl med det samme. Der er på MITlk to forskellige udgaver af IHC visual 2 hardware - de bruger forskellig version af Visual. Kan det evt. være at det er forkert firmware i IHC controlleren? Kan jeg se et sted hvilken model af hardware jeg har så jeg ved hvilken firmware jeg skal bruge?
 8. Lars: Det er firmware 2.8.4. Uanset om jeg prøver via USB eller IP, så med det samme jeg trykker Send projekt, så modtager jeg "kommunikationsfejl" - se vedhæftede screenshot. Bjarne: Jeg har forsøgt med et tomt projekt, og modtager samme fejl som ovenfor. Har også forsøgt genstart uden held.
 9. Jeg har en IHC installation som egentlig har kørt upåklageligt i nogle år (Installeret i 2012). Men nu kan jeg pludselig ikke Sende et opdateret projekt til controlleren. Jeg har derfor behov for en ekspert der kan komme forbi (Fredericia), og hjælpe med at få systemet på højkant igen, med lidt få tilretninger. Nogen der kender en ekspert?
 10. Det lykkedes at få det lidt mere stabilt.... Jeg installerede den gamle FW på controlleren, og tilsvarende .94 på Visility. Nogen der har erfaring med visility og den nye FW fra LK?
 11. Jeg har opdateret controlleren hvilket gav udfordringer med mit visility dashboard, hvorefter jeg nedgraderede til 2.7.220 igen. Men min controller er blevet ustabil. Den genstarter sporadisk 1-3 gange om dagen (lyset giver lige et blink, og kontakter virker ikke). Derudover kan jeg ikke uploade projekter til controlleren (får kommunikationsfejl) - ligesom jeg også modtager fejl hvis jeg forsøger at ændre f.eks. temperatur via IHC app. Jeg kan godt hente projektet fra controlleren. Har I nogen ide om hvad der kan være galt?
 12. Perfekt - dem får jeg bestilt, så ser vi om det virker..... Så er det jo nok de samme jeg skal bruge til min Novoferm GaragePort :-)
 13. Er der ikke nogen der kan hjælpe med et link? Er det sådan et par stykker her der skal bruges http://www.letvvs.dk/el-katalog/staerkstromsmateriel/dinskinne-materiel/relaeer-modul-kontaktor/relaeer/relae-1sk-16a-24vdc-gw96926.html
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.