Jump to content
IHC-User.dk

Torben V

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mange tak, det vil jeg prøve af. kan man ikke få lov til at stille på setpunktet?
 2. det er egentlig bare temperatur/setpoint og lige et enkelt spørgsmål hvad er den bedste måde at lave openhab, jeg har prøvet at taste alt ind med visio code ind i i things og items filerne eller er det letter at linke alle produkter automatisk?
 3. Hej allesammen Jeg er langt om længe kommet lidt igang med openhab, det har været en lidt hård opstart men i har været venlige at skrive en masse gode indlæg her på siden. nu er jeg igang med varmestyringen og kan ikke rigtig komme videre, er der en der har skrevet noget om hvordan det skal laves herinde som jeg bare ikke har fundet endnu? Have en god aften.
 4. Torben V

  Tekst i ihctablet

  Tak for det, det skal prøves. Så er det bare at få det til at se fint ud. Have god aften
 5. Torben V

  Tekst i ihctablet

  Hej allesammen Er her nogen der ved om man kan få tekst fra alarm blokken til at vise hvad der har startet alarmen på en Ipad? Mvh Torben
 6. Ok tak for svaret, jeg prøver lige at rode lidt rundt med det.. Torben
 7. Hej Brian Har du fundet ud af noget ang. alarm log på ipad?? Det ville da være rart. Hav en god dag Torben
 8. Det kender jeg kun alt for godt, man skal lige nå noget andet inden..
 9. Hej McenterFreak Har du fået det til at virke, jeg har fået en sensus sensor som ligner den du viser på en prik den er bare grå og hedder det samme. Men jeg kan ikke få den til at give pulser, hvordan har du monteret din?? Med venlig hilsen Torben
 10. Det ville være rigtig lækkert ikke at skulle down grade java for at få det til at virke. jeg krydser finger for at det bliver godt..
 11. Skide godt Tusind tak for det Lars
 12. Hej Lars jo det har jeg men fandt ikke rigtigt noget men skal nok bare kigge lidt bedre efter, jeg har før set en rigtig god forklaring herinde mener jeg.
 13. Hej allesammen Jeg ved at et eller andet sted herinde er der en opsætnings vejledning til java, men jeg kan bare ikke finde det. Når jeg prøver at loge på service view afviser java på grund af certifikat, det har aldrig virket på denne pc. Mvh Torben
 14. Det giver da mening og det ser faktisk ikke ud til at være så særligt slemt at lave. tusind tak
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.