Hop til indhold

Brian Hartung

Members
  • Antal indlæg

    70
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Omdømme aktivitet

  1. Like
    Brian Hartung modtog omdømme point pshdo2 i Google Assistent   
    Hej Mikkel
    Spørgsmålet må jo komme på et tidspunkt 
    Google Assistent - er det noget du kunne finde på at implementere med IHC Captain?
    Hue og Trådfri kan selvfølgelig styres direkte af Google Assistent, så det er mere den anden vej. Styre IHC egne udgange med Google Assistent.
  2. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Mikkel Skovgaard i IKEA Trådfri   
    Ja det er de omvendte API'er - og det er noget jeg roder med - samme med zwave
  3. Thanks
    Brian Hartung gav omdømme point til Mikkel Skovgaard i Google Assistent   
    Jeg har ikke set på det - det er ikke sindsygt svært - det sværeste er nok at lave en god måde at "assigne" alle de forskellige ting så den ved hvad rum og "ressource" den skal påvirke. Jeg har lige rodet lidt med det - jeg ved det virker i noget af det andet.
  4. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Mikkel Skovgaard i IHC Captain til Homebridge   
    Det er nu ret nemt at rette på mit - det kan man gøre via UI'et  Men ja det er noget træls noget at rode med - jeg er dog ved at se på at lave mit i docker når der kommer nok torsdage i en uge
  5. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Martin Abildgaard i IHC Captain til Homebridge   
    Kan godt se din pointe, men både Mikkel Og Claus bruger det at når der af og til kommer major opgrades, så er anbefalingen at man installerer nyt image. Når man har mange forskellige systemer på samme boks, så er det forfra med alle systemerne. 
    Samtidig bruger begge standard porte for web, 80 og 443, så hvis de skal coexiste, så skal man ind og fifle med hvilken port de skal køre på.
     
  6. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Kandersen i Grundlæggende funktion (HUE)   
    IHC captain laver et samspil mellem din IHC installation og HUE lamperne, via HUE bridgen. Så du skal altså ikke starte IHC Captain hvergang du skal tænde/slukke lyset.

    Det du har læst et sted om at tænde på Hue app og så IHC Captain tænder på fuld styrke, det kan ikke helt passe, medmindre det er et scenarie som man bevidst har valgt skal være på fuld styrke i HUE appen. For det er netop det IHC Captain gør, den operere på scenarier og/eller enkeltvis på pærene. Det bestemmer man selv. 

    Ideen med IHC captain er fantastisk smart. Men du skal se den som en erstatning for netop HUE appen i forbindelse med kontrollen af lyset fx, som hvis du bruger HUE appen (eller HUE switchen/kontakten) i dag til at tænde/slukke/justere lyset med. Så kan du gøre det med IHC Captain via IHC tryk i stedet.

    Der er dog et lille men.. 

    IHC Captain er ikke helt færdig udviklet i dag. Den fungere og kan bruges, men den mangler lige lidt optimering, synes jeg.
    Bla har jeg lidt udfordringer med at tænde/slukke flere lamper i samme rum/gruppe. Vi har 4 HUE lamper i vores stue, som alle køre helt ens (3 stk Bloom og en color pære). Det sker ind imellem at når jeg tænder eller slukker via IHC tryk, så kan 2 eller 3 slukke, mens den 4. forbliver tændt.. Og så er det lidt en kunst at få dem "synkroniseret" igen. 
    Og det er meget underligt at det sker, for det sker aldrig via HUE appen. Og principielt er det det samme der sker. 

    Derudover er det lidt udfordrende at skrue op/ned for lyset via et IHC tryk. Det er helt klart et spørgsmål om timing, for selve funktionen virker som den skal. Men jeg oplever ind imellem, at selvom jeg har fx har sluppet trykket, så dæmper/ændre den sig alligevel efterfølgende et kort sekund.

    En ting som jeg har bemærket i begge tilfælde, det er tiden hvor længe/kort man aktivere IHC trykket. Jeg kan som oftest fremprovokere den første fejl. Fx ved meget meget kort at trykke på IHC trykket. Det vil få nogle af lamperne til at reagere, mens nogen ikke gør. 
    Og det er præcis det samme problem, når det drejer sig om dæmpning. Endnu værre er det, hvis det er et IHC tryk som hænger lidt (slidt eller blevet lidt træg), så er dæmpningen udfordret i stor stil.  
      
    Afhængig af hvor meget tid Mikkel har, så er jeg ret sikker på, at det nok skal blive rigtig godt en dag. Jeg har et mindre hængeparti med ham om noget HUE udstyr han skal have fra mig. Men jeg er sikker på, at når jeg får det sendt, så har han sikkert løst det i løbet af ganske kort tid. 
  7. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Kandersen i Version 1.01 er ude nu   
    Nu for jeg har været rimelig optaget med andet, Mikkel har haft ferie osv osv.. 
    Men regner med vi måske kan finde tid i løbet af ugen.  
  8. Thanks
    Brian Hartung gav omdømme point til Mikkel Skovgaard i Version 1.01 er ude nu   
    Den nye version er nu ude ... bemærk:
    Der skal hentes nyt image fordi den forrige version desværre havde frakoblet opdaterings-funktionen - beklager besværet. For at benytte Phillips Hue styring SKAL man ind og tilkoble modulet til HUE styring via kontrolpanel->moduler og dernæst forbinde til Hue bridgen - følg  vejledningen på skærmen HEOS styring er nu også frakoblet som standard og skal også tilkobles via kontrolpanelet hvis man skal bruge det. Ændringer:
    Phillips HUE styring - HUSK HUSK: at tilkoble modulet under kontrolpanel! Ny IHC funktionsblok til fader/dæmpning op/ned primært tænkt til Phillips Hue - Hent her: jemi.dk/ihc/files/HueStyring.zip HUE og HEOS moduler er nu standard frakoblet da det er begrænset hvor mange der har disse og de tunge at starte Nyt Phillips HUE modul til styring af lys Styring af rum/grupper Styring af lamper Tænd, Sluk, Kip/Skift (også pr. gruppe) Sæt farve Sæt lysstyrke Sæt overgangstid Alarm Effekt modul Styring af lysstyrke(lysdæmper) med special IHC funktionsblok Frekald scenarie Bedre fejlhåndtering af ajax/login fejl Bedre håndtering af login/opstart Forbedret håndtering og visning af IHC ikoner Indikation af om et input/output er IHC Wireless Forbedret håndtering af input dialoger på små skærme og ved "skæve" opløsninger Spring/link imellem tryk/ressourcer Batteri og signal status vises nu ved wireless enheder Mulighed for at "gentage"/Import sidst gemte handling indstillinger - ved masseredigering af f.eks. SONOS styring er det meget nemmere, tidligere kopierede den automatisk medover = forvirring Løst problem med at gemme web indstillinger fra kontrolpanel IHC inputs er nu tilpasset IHC egne max/min regler Ved login "imod" controller vises nu controller information Løst fejl ved volumestyring på Sonos grupper Mange forbedringer ved Sonos styringen Forbedret visning/opdatering af regler i brugerfladen Det er råt og ikke 100% testet færdigt - men det er software jo aldrig og vil gerne have det nye ud til test.
  9. Thanks
    Brian Hartung modtog omdømme point Mikkel Skovgaard i IHC og Philips Hue   
    Jeg tror, I taler "samme sprog". Og at det løser sig med den nye kommende Captain. :-)
    Som jeg læser Mikkels kommentarer så er der en 2-vejs kommunikation - at Captain spørger Philips Bridge om lyset er tændt eller slukket inden den gør hvad den har fået besked på fra IHC.
    Det er godt tænkt, Mikkel.. :-)
  10. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Mikkel Skovgaard i IHC og Philips Hue   
    Nej men hue tænd/sluk kaldet tjekker hvad status er og sætter den til det modsatte. Den toggler/skifter/kipper pæren
  11. Thanks
    Brian Hartung gav omdømme point til Mikkel Skovgaard i HUE funktionalitet   
    Det går godt med at lave Phillips Hue - her er en lille teaser
    Det der virker pt. er:
                - Styring af rum/grupper
                - Styring af lamper
                - Tænd, Sluk, Kip/Skift
                - Sæt farve
                - Sæt lysstyrke
                - Sæt overgangstid
                - Alarm
                - Effekt modul
                - Styring af lysstyrke(lysdæmper) med special IHC funktionsblok
     

  12. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Lars Jacobsen i Samme Link-10 kabel til flere enheder   
    Det er OK, blot bør du nok også pakke det ind i en samledåse.Der er ikke specielle hensyn mht parsnoningen da der ikke er tale om rigtig balancerede signaler men Digitale (DC On/Off). Men jeg ville nok stadig følge LK´s normale standard med at benytte Data og GND som et par, og så fremføre 24v som en leder for sig.
  13. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til Claus Frederiksen i Starter fra bunden   
  14. Like
    Brian Hartung gav omdømme point til ihcbob i Starter fra bunden   
    Man kan programmere og teste det hele i simulering off-line.Når man synes at være færdig med at programmere, kan man overføre programmet til controlleren selvom den er tilsluttet intermistisk uden io moduler.Dermed kan du forberede hele systemet, så din down-time er begrænset til den tid det tager at skifte controlleren. Istedet for at programmere det hele fra bunden, kan du også overveje at bruge (eller bare tage udgangspunkt i) LK's ihc-projekt standard hus.http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/teknisk-support/IHC-standard-software.page?God fornøgelse
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok