Jump to content

Claus Frederiksen

Members
 • Posts

  513
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Claus Frederiksen

 1. Underlaget findes også i en dyb udgave: http://www.lk.dk/produkter/afbrydermateriel-lk-fuga/lk-fuga/underlag/softline/1-modul-49-mm.-dyb-hvid-9edc4d57/
 2. http://www1.lk.dk/flipbooks/LK_Produktnyt_2014/index.html se side 8
 3. Du kan få den som reservedel (f.eks. linket til Greenline længere oppe): http://www1.lk.dk/katalog.jhtml?EANnummer=5703302143899
 4. Jeg har et sidste bud - om end det er noget usandsynligt. Det kan være at der er byttet rundt på +24 og 0V tilslutningerne til skumringsrelæet. Hvis skumringsrelæet ellers kan tåle dette og fungerer med omvendt spændingsforsyning, vil den så sende +24 i stedet for 0v tilbage til inputmodulet og derved give den opførsel du beskriver. Prøv at kigge på ledningsfarverne i begge ender og hvad de er tilsluttet.
 5. Du kan vælge på hver enkelt udgang på IHC Net Basis fordelingsenheden om den skal kobles til telefonlinie 1 eller 2 - her er det selvfølgelig vigtigt at den står på linie 1. Dernæst skal du bruge de rigtige IHC Net Basis tilslutningskabler helt ud til telefonen, da tilslutningerne i RJ45 udtaget ligger anderledes end standard for at lave plads til alle 3 signaler på samme kabel. Se side 89 i den store manuel: http://bestil.lk.dk/media/catalog/category/LK1028DK_01_LOW.pdf
 6. Ok - så kan der være tale om en simpel fejlmontering. Hvis det er modellen med solsensor, er ledningen blot monteret på den forkerte udgang. Du skal blot flytte ledningen fra klemme 4 til klemme 3 - altså den ledning som går til indgangen på dit input modul (hvis der kun er 3 klemmer er det ikke med solsensor) Se vejledning her: http://www1.lk.dk/katalog/vejledning/97826_03.pdf
 7. Hvilken type PIR og skumringsrelæ er der tale om? Fabrikat, typenr?
 8. Adapterdæksel: http://www.lk.dk/download/brochure/lk_opus74_pir_onepager.pdf Fuga IHC PIR: http://www1.lk.dk/katalog.jhtml?LKnummer=507D5304 Så kan du lave en LK løsning med nye komponenter - det er efterhånden lang tid siden at Opus 73 PIR udgik.
 9. Hvis det er standalone - så prøv at læse vejledningen side 1 nederste højre hjørne: http://www1.lk.dk/katalog/vejledning/9904122_01.pdf Nej det er ikke nødvendigt at slette hele programmeringen, men du skal ud og trykke på alle modtagere (dimmere)
 10. Er det HW 2 versionen? Hvis ikke skal der være belastning på dem før du kan linke dem.
 11. Hvis du kigger i databladet for Bosch detektoren på den hjemmeside du linker til, står det at output relæet er godkendt til 25Vdc / 100mA: http://www.securitywarehouse.co.uk/brochure/bosch-isc-bpr2-w12-intruder-detector.pdf
 12. I følge producentens katalog skulle den kunne holde til 0,5A op til 50Vdc : http://www.farnell.com/datasheets/22819.pdf (side 4)
 13. det er korrekt at det 0v du ligger på en indgang for at aktivere den. Men når en indgang ikke er aktiveret/tilsluttet 0V, står der +24 på indgangen ved hjælp af en pullup modstand. Så der kommer til være en spænding på 24 volt over magnetkontakten.
 14. Controlleren bruger to porte - en sikker og en åben / web. Den sikre bruges bl.a. til programmering (default 443 - du må så have ændret den til 555). Hvis du skal have fat i controllerens webside, skal du bruge den åbne. Default er den sat til 80 (som er standard for alle hjemmesider). Hvis du ikke har ændret den, kan du nøjes med at skrive IP-adressen uden portnummer - altså 192.18.1.51 Hvis du har ændret skriver du selvfølgelig portnummeret efter. Hvis du ikke kan huske det åbne portnummer, kan du altid tilslutte med et USB kabel og skrive http://usb i browseren. (edit: kom lige i tvivl om et evt. ændret portnummer skal skrives efter usb - altså http://usb:XXX. Hvis det er tilfældet, er eneste mulighed at installere reset-ip firmwaren: )
 15. Listepriser (fra Lemvigh-Müller): Fugt og temperatur: 754,49 + moms Lux og temperatur: 692,28 + moms
 16. Hvis du har opdateret til seneste version fra LK, bør den understøtte TLS 1.1/1.2 - prøv at slå det til igen
 17. HW2 er ganske rigtigt kun lampeudtag med dæmp. Men LK har lanceret såkaldte allround wireless relæer uden minimumsbelastning. Desværre findes de kun i kombi og modtager - og ikke i stikkontakt http://www1.lk.dk/katalog.jhtml?LKnummer=505D5515 http://www1.lk.dk/katalog.jhtml?LKnummer=505D5513
 18. det ville jo så forudsætte at der i forvejen var afbryder/rørinstallation to steder - hvilket jeg ikke læser dette som: I min spisestue har jeg 2 lampesteder, men kun 1 tændledning og 1 afbryder.
 19. Ingen modstand - modulet har indbygget pull-up modstand for alle indgange. Så gør du bare sådan: jeg bare kan slutte f.eks. indgang 1 til 0V igennem et relæ
 20. Helt korrekt: http://www.lk.dk/download/brochure/lk_opus74_pir_onepager.pdf
 21. Nu var opgaven jo ikke kun at lave to tændinger, men samtidig lave korrespondance (til begge tændinger) ved at placere et batteritryk. Ellers har du helt ret.
 22. Det kan sagtens lade sig gøre - altså den første løsning du beskriver, og det vil også være den billigste. Eneste krav er at der er nul, hvor kombitrykket skal være og fase hvor wireless lampeudtaget skal være.
 23. 1. Beskriver problemet bedre 2. Søger i forum først (sandsynligvis Java problemet, hvor TLS 1.1 og 1.2 skal deaktiveres) - der kommer flere tråde op ved søgning på "administrator" 3. Kigger på leverandørens hjemmeside enten her: http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/nyheder/ihc-nyheder/java8_problem_loest.page? Eller her: http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/nyheder/nyheder/ny_IHC_control_software.page?
 24. Det er ikke nødvendigt med en ekstra splitter - den er indbygget i IHC Basis Net enheden, som jeg har skrevet tidligere. Slut Yousee kablet til fordelerenheden og sæt et kort kabel i mellem dataudgangen på fordelerenheden og dit Yousee modem. (som beskrevet i tråden længere oppe eller på side 102 i manualen: http://bestil.lk.dk/media/catalog/category/LK1028DK_01_LOW.pdf )
 25. Har du målt på tilgang at både fase og nul er tilstede - altså at der er 230V mellem fase og nul klemmen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok