Hop til indhold

Tss

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Tss's Achievements

  1. Jeg har et ret simpelt setup, med en controller, og nogle kombi/relæ enheder rundt omkring i huset. Indtil videre køre kombi/relæ enhederne bare igennem controlleren, og styre sig selv, med samme funktionalitet som var de standalone. Alle kontakter har godt signal. Jeg oplever desværre "ofte", at et tryk ikke registreres, måske en gang om dagen. Jeg har en fornemmelse af at det ofte er første tryk der ikke registreres, f.eks. hvis jeg skal tænde for 3 kontakter efter hinanden. Men det er ikke altid det første. Mit spørgsmål er om noget af det jeg oplever skyldes at controlleren "sover", og man kan gøre et eller andet der. Næste skridt er at gå tilbage i standalone mode, for at se om det giver en anden oplevelse, men jeg ville være ked af hvis det skulle være en permanent løsning. Gode råde modtages.
  2. Tss

    Sende Puls Via 24V Output

    Hej, Jeg har brug for, via et 24v output, at sende en styrespænding i 1-2 sekunder. Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvordan dette programmeres i IHC Visual. Jeg kan ikke rigtigt finde noget der indikere denne funktion, og tænker derfor om det er udgangen der skal sættes til ON, med nogle indstillinger der så trækker den OFF igen efter f.eks. 2 sekunder. Er der en simpel løsning som jeg overser?
  3. Tss

    Spørgsmål Til Input 24/3

    Super, jeg bestiller noge relæer - tak for svar.
  4. Tss

    Spørgsmål Til Input 24/3

    Hejsa, Er der en venlig sjæl der kan skære ud i pap, for en novice i IHC, hvordan Input modulet kan bruges. Jeg har et 24/3 input, som jeg gerne vil bruge til input fra 3. part systemer. Da disse systemer er 12v vil jeg bruge et relæ, men jeg er i tvivl om hvorvidt jeg bare kan slutte f.eks. indgang 1 til 0V igennem et relæ, eller om der skal en eller anden form for modstand på.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok