Hop til indhold

OK Corral

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

OK Corral's Achievements

  1. Det lykkedes. Men Yousee nægtede at have noget med det at gøre. @ Claus, du havde ret med filteret. Det var indbygget. @ Danni k. Vores nabo havde også fået sat et eksternt filter op. Men det var også Yousee, der havde sat det på. Ham ville de sjovt nok godt komme ud til, men måske havde han ikke fortalt, hvad det drejede sig om. Endnu engang tak til alle. Alt fungerer nu.
  2. Tak for det Claus og til alle jer andre, der ulejligede jer med at svare. Jeg vender tilbage med, hvordan det hele endte.
  3. @ Danni K: IHC Net Basic systemet er helt nyt. Det samme er huset. Og dermed også Yousee kablet - hvis det er det - men det hænger bare ud fra væggen uden stik påmonteret. Altså aldrig sat på. @ Claus Frederiksen: Ja, det lyder lidt omstændeligt. Jeg har netop ringet til Yousee og forklaret problemet til support. Vedkommende kendte godt nok heller ikke til IHC, men han fik fat i en ovre i driften, der havde hørt om det, og IHC var som udgangspunkt ikke noget, de pillede ved. Der måtte man selv finde en elektriker. Men enden på det blev, at der kommer en tekniker ud og kigger på,det alligevel nu inden for 10 dage mod et startgebyr på 495,- kr. Så må vi se. Er der i den forbindelse nogen af jer, der ved, om det er nok, at tv-kablet bliver sat til IHC boksen, når jeg også skal have bredbånd? Eller skal der også et netkabel ind i IHC-boksen udefra?
  4. Hej Igen. Tak for hurtige svar og links. @ Danni K: nej, kan ikke se hverken filter eller coax-udtag. Så det sorte kabel skal nok sættes direkte i, som Claus anviser ifølge Lars' link? @ Claus: Yousees kabel er det sorte, man ser på billedet formoder jeg? Men hvordan skal det tilsluttes? Indgangen i Net Basic boksen ligner mest noget, der er beregnet til et kabelmodemstik. Skal man så afisolere det sorte kabel og forbinde det med et sådant stik? Jeg er lidt overrasket over, at du siger Yousee modemet skal tilsluttes IHC Net basic boksen. Kan man ikke bare sætte den til et af netudtagene i huset? Og det lyder som om, I er enige om, at jeg ville kunne se de analoge kanaler uanset hvad, så ved jeg i det mindste, at det ikke er det, der er problemet. Men nu prøver jeg lige i første omgang at høre Yousee, om de ikke kan komme ud og tilslutte CATV /tv-kablet, siden det må være det, der er problemet. Med mindre, Claus, du siger, jeg bare kan gå i Silvan og købe et stik, jeg kan montere kablet med?
  5. Hej alle. Tre spørgsmål om IHC BAsic, som jeg håber, nogen kan svare på. 1. Jeg er netop flyttet ind i et nyt Lind og Risør hus med IHC Net Basic installeret, men har ikke fået nogen egentlig vejledning i, hvordan det fungerer, ud over at jeg kan kontakte yousee og bede dem åbne for signalet. Problemet er at de tre personer jeg foreløbig har talt med i Yousees kundesevice - og to af deres teknikere i support - aldrig har hørt om IHC Net Basic. Og derfor ikke ved, hvad jeg taler om, når jeg siger, at de normale runde tv-stik i rummene er erstattet af netudtag, der skulle indeholde både telefon, data og også tv. Men de oplyser alle, at de kan se på deres skærme, at alt er fint. Der er hul igennem. Jeg skal bare have åbnet for signalet. Det har jeg så fået, inklusive bredbånd, men ingene af delene virker. Så jeg begynder jo allerede at længes tilbage efter de gamle runde tv stik. Men ud fra hvad jeg kan finde af videoer om IHC basic, ser det ud til, at problemet er, at der mangler, at bliver monteret kabler med signaler udefra. Så jeg vedhæfter lige et billede i håb om, at nogle kan bekræfte den analyse? 2. Hvis det er problemet, ved nogen så tilfældigvis, om Yousees installatører er i stand til at fikse det, forudsat altså at de overhovedet har nogen, der ved noget om det, eller hænger man selv på den del af det? 3. Er det nødvendigt at have digital modtager for at kunne se Yousee kabeltv, der løber igennem Net Basic? Mvh. OK Corral
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok