Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 29-02-2024 in all areas

  1. Jeg har været inde og kigge på din hjemmesiden. det er jo fine produkter, der uden tvivl kan en hel masse. Jeg dog usikker på hvilken controller jeg skal bruge af de mange slags du har. Jeg har som sagt ca. 15 stk dimmere til diverse LED spots. Derudover en del stikkontakter der kan tændes over relæ. Det er 10A belastning pr stk, i hvertfald for dem i køkkenet og de udendørs. Så har jeg en del 24V statusdioder i tryk. Som input har jeg ca 15 stk Zigza (som lk's) temperatursensorer der sender en bitstrøm for rum- og gulvtemperatur. Og så har jeg ca 15 stk. telastater 24V AC/DC til gulvvarmen. Udover det har jeg vel en ti stykker af el-målere med SO puls udgang, de kører på et almindeligt input. Så har jeg en undertavle i garagen med 16 inputs og 8 230V relæudgange og 8 stk 24V DC udgange til diverse. Kan jeg sætte et decentralt modul til det? Jeg ser frem til at høre fra dig hvad jeg skal bruge og til hvilken pris. PS. Kan man køre den APP på dansk så familien har en chance?
    1 point
  2. Ved wireless har række følgende af links betydning hvis der er problemer med kommunikationen med en wireless enhed. Så forløbig har jeg prøvet at ændre linksne, så udgangen er linket før indgange. Så må vi se om det ændre noget. Før var indgangen linket først.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok