Jump to content
IHC-User.dk

mmc

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mmc last won the day on February 18

mmc had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bagsværd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yes. Løst nu. Takker.
 2. Lyder virkeligt interessant - spændt på at se noget her :-)
 3. Super fedt - det er bare så lækkert at se det hele samlet. Nb. Vedr. grafikken, er der dog et par enkelte steder i docs hvor der mangler assets under visningen i min installation. F.eks.
 4. Hej Mikkel, Super generator! Så meget bedre end den fra LK. Feature request: Fedt hvis man kunne få dokumentationen til at vise de interne resource ID'er på inputs og outputs ? (til API udviklere). Mvh Morten
 5. Jeg søger en nem måde hvor jeg i mit eget software (java, c/c++, C# el. lign) kan læse nogle IHC input porte og skrive til nogle output porte. Er det noget som er beskrevet nogle steder hvordan man gør ? Jeg har også kigget på flere eksisterende integrationer, såsom IHC Captain, IHC Bridge, OpenHab, home-assistant.io m.m., men bortset fra OpenHab så kan jeg ikke se noget om deres API'er beskrevet. Derudover er alle integrationer overkill med eget GUI (som jeg ikke har behov for) + jeg er usikker på om jeg overhovedet kan læse/skrive porte via dem ?
 6. Kan man bruge et standard "LK IHC Control Kabel Link-10 Nopovic, 5x2x0,6 mm" også udendørs på ydrevæg, hvor det er udsat for direkte sol og regn ? Hvis ikke, hvad anbefales så ? Mvh Morten
 7. Mange tak for god uddybende forklaring Lars !
 8. Sorry, jeg mente "NC" (normally closed) - ikke NO. Er nu rettet. Så der må være er et problem med de gamle inputmoduler. >I dag opsættes kun 24/3 moduler. Så mine 24/30 burde kunne udskiftes med 24/3 og fortsat virke med svagstrømstryk, sensorer og lign. (så længe man holder sig fra de specifikke PIR's de advare imod) ?
 9. Jeg har en stor 20 år gammel IHC installation (dog opgraderet til IHC 3 controller) med gamle Input 24 moduler, hvor der står 30ma. De bruges hovedsageligt til gamle ledningsførte LK svagstrømstryk samt enkelte til sensorer (skumring, regn). Nu skal jeg have tilsluttet et par PIR/microwave sensore, som er potentialefri og NC (normally closed) indtil der opfanges noget. Som jeg forstår det er IHC inputs 0-styret, så hvis jeg forbinder den ene sensor kontakt til 0v og den anden kontakt til et IHC input, så burde sensoren kunne sætte indgangen korrekt på mine eksisterende input moduler, når der sker noget..... Men som jeg forstår det vil NC sensorer tilsluttet mine nuværende modulerne også bruge for meget strøm over pull-up modstanden i input modulet. Så ikke en dyr og ikke en god løsning. Derfor har jeg købt et nyt input 24/3 input modul, som LK skriver er beregnet til "signalgivere med langvarige sluttefunktioner". Det lyder som mit sensor-scenario, men jeg har ikke nok plads/kapacitet ledig til at bruge dette nye input modul kun til sensorer, så jeg vil gerne også bruge det til andre funktioner som eksisterende (20 år gamle) svagstrømstryk også..... Desværre skriver LK ikke om 24/3 kan bruges til svagstrømstryk - de skriver blot, at 2 specifikke PIR sensorer ikke kan bruges sammen med 24/3. * Så spørgsmålet er om det nye 24/3 modul kan bruges til både sensorer og til (gamle) svagstrømstryk? * Desuden kunne det være interessant, hvis nogle kan forklare lidt om fordele/ulemper ved de 3 forskellige input modul typer: Input 24/24 v Input 24/3 v Input 24/30. * Umiddelbart lyder 24/3 jo som det mest strømbesparende og derfor bedste, men ?
 10. Ja, forskellen er blot at en motor vil have 2 tilslutninger/belastninger (en for hver vej), mens jeg kun prøvede at belaste den ene vej (op) med en lampe mens den anden vej var ubelastet. Jeg ved ikke om det gør en forskel.
 11. Købt og installeret. Mens jeg afventer gardinet med motor, prøvet elektrikeren og jeg relæet ved at slutte en gammeldags lampe til den ene udgang. Virkede men lampen blinkede konstant istedet for at være konstant tændt, når jeg tændte (simulerede et gardin der kørte op). Det undrede os noget. Ved i om det er fordi kun den ene retning var tilsluttet noget el. hvad ?
 12. Oprettelse af custom produkter er udokumenteret for LK's side.... men - dels baseret på informationer her på forumet, dels ud fra et gæt - har jeg i dag succesfuldt oprettet et brugerdefineret datalinje produkt med 4 inputs og 4 outputs ved at gemme følgende XML fil under installationsfolderen: "IHC Visual\Products\Egne produkter\4inputs4outputs.def", hvor [GENEREL-INDLEDNING] synes at være en generel "Internal DTD Declaration", som kan copy-pastes fra en vilkårlig anden *.def fil under produktfolderen. Produktet ser ud til at virke fint i IHC og i serviceview - men vises ikke IHCRemote mobil app. Så umiddelbart bedst til tests og situationer hvor IHCRemote app support ikke er så vigtig? <?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?> [GENEREL-INDLEDNING] <product_dataline id="_0x01" product_identifier="_4inputs4outputs" name="Brugerdefineret produkt med 4 inputs og 4 outputs" note="Custom made mmc" locked="no" icon="_0x87"> <dataline_input id="_0x02" name="Indgang 1" /> <dataline_input id="_0x03" name="Indgang 2" /> <dataline_input id="_0x04" name="Indgang 3" /> <dataline_input id="_0x05" name="Indgang 4" /> <dataline_output id="_0x06" name="Udgang 1" /> <dataline_output id="_0x07" name="Udgang 2" /> <dataline_output id="_0x08" name="Udgang 3" /> <dataline_output id="_0x09" name="Udgang 4" /> </product_dataline>
 13. Ja, den er dog tilsluttet 8.17 og ikke 24. Et vindue styres af en vinduestyring, de 2 andre parallelt af en anden vindustyring. Det kan også ses i projektet uploadet her.
 14. Det har jeg nu prøvet og der ser faktisk ud til at løse problemet. Nu går sensor input ind på eet input på følg blokken som så forgrener sig ud i flere outputs til de enkelte vinduer. Virker umiddelbart stabilt nu. Spørgsmålet tilbage er så hvorfor? Jeg troede godt man kunne forbinde eet input med flere FB inputs.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.