Jump to content
IHC-User.dk

Svenne

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Ry-8680

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Niklas. Så har jeg også prøvet det, og det giver samme udfald. Så snart jeg bruger ID fra min pulsudgang så eksekverer mit IHC program ikke korrekt. Løsningen har været at lave en ekstra puls funktionsblok med samme indgangsbetingelser som kun kommunikerer med HA.....
 2. Hej Niklas. Det vil jeg lige prøve. Det giver også god mening
 3. Jeg sidder og roder med HA. Jeg har lykkedes at for ID fra min puls over i HA (Jubii). Men udfordingen er at når jeg gør ID aktiv i HA (fjerne havelågerne), så stopper min slukalt delvist i controlleren. Alle steder hvor min slukalt er koblet med dæmpere vil ikke længere fungere. Nogle gode råd. (jeg bruger slukalt til at slukke for Sonos - og det virker)... .Hej.
 4. Hey Jakob. Er du brevet færdig med tavlen.
 5. Det var så lidt. Hvis i gider overføre penge til blomster, så kan det være jeg kan få lov at rode lidt mere med mit IHC for kæresten. Der er også lige et nøgleskema, hvis det kan have interesse (beklager at det er i år 1990 scankvalitet ) 20180718161518590.pdf
 6. Hej PEter. Jeg får en i overskud om en måneds tid. Ethernet porten virker ikke, og jeg har "selvfølgelig" brudt plomberingen for at se om stikket sad løs -> ingen garanti. Har dette interesse?
 7. Hejsa. Du kan da få en kopi af min og "stjæle" lidt fra. Ved dobbelttryk (inden for 500msek) så åbnes eller lukkes vinduerne på en justerbar tid Ved aktivering af entern åbn eller luk i den givne tid, så stopper vinduerne med at bevæge sig Ved lang tryk åbner eller lukker vinduerne kun i perioden som trykket er aktiveret. Derudover er der selvfølgelig både lavet software teknisk gensidig spærring og også på de overdragsrelæer jeg bruger til at ændre polaritet (24VDC motorer) WindowControl.ifb
 8. Hej. Er det nogle er har konkret erfaring med at få en PLC til at kommunikere med controlleren? Jeg vil egentlig gernehave varmestyringen i en plc, da jeg ønsker at bruge motorventiler til radiatorer. Jeg ønsker at kunne sende nogle temperaturer ( byte) og nogle signaler (bool) PLC type Siemens S7-1200/1500, Wago eller lign.
 9. Hej. Jeg er i samme situation, hvor vi er ved at renovere et ældre hus. En CTS ingeniør fortalte mig at han ville bruge motorventiler (evt 0-10v) til gulvvarme og radiatorer, da en telestat med tiden vil slidt (den voks eller gas den indeholder). Det gør at jeg er i tvivl om det rent økonomisk er smartere at sætte en mindre plc til at styre varme og evt kommunikere med IHC'en omkring alt varme?. Er det nogle med erfaring på dette punkt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.