Jump to content

Peter Høyer

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Tonny Det lyder godt. Jeg vil tro det er en IHC Visual 1 (1.0) med 232 stik. Jeg er godt klar over, at jeg ikke kan overføre programmering fra gammel til ny, men skal starte forfra. Hvis du har tid og lyst, så må du gerne skrive/ringe til mig på 21 84 15 77, så kan jeg evt. sende billeder af teknikken i skabet. Mvh. Peter
 2. Jeg søger en tekniker i eller omkring Næstved, der kan hjælpe mig med at skifte en gammel IHC-controller til en nyere HW 6.2. Mvh. Peter Høyer
 3. Billederne kan ikke bruges til noget. De bar masker/huer og handsker. De var forberedt på alarm-typen, flugtveje og de vidste hvad de skulle have med derfra. Umiddelbart mener politiet at huset har været under observation og markeret (tilfældige sten lagt ved indkørslen).
 4. Hvad er jeres bedste bud på gode indbruds-forhindrende tiltag? Så har der været indbrud igen hos mine forældre og mindre end et år siden sidst - og det på trods af alarm-anlæg med video-overvågning af alle rum, tilkald af vagt (der var der indenfor 13 min) og politi kort tid efter, tændt lys, nye låse og hvad man ellers normalt gør, så kommer tyvene ind via smadret havedør og forsvinder (formentlig) ud gennem havelågen bagerst i haven. De var der 3-4 min og tog 4 lamper. Næste skridt kan være: - Projektør rundt om huset. - Udvendig sirene - Røgkanon - Videoovervågning af
 5. Har du også oprettet din "sitemap" config i Openhab, så den afspejler Home Kit opsætning af værelser? Jeg ved ikke om det kan løse din udfordring, men det kan sikkert hurtigt afprøves.
 6. Søger en Controller Visual 2, HW 6.2. Har du skiftet til ver 3 eller har du en i overskud fra projekt, så er jeg interesseret. Mvh. Peter
 7. Er der nogen der har automatisk åbning og lukning af vinduer koblet til IHC eller et helt andet system? Jeg har en indskudt etage, hvor der i stueetage og 1. sal er et stort glas-parti i hele den ene side af rummet - vi taler altså 6x6m glas mod vest. Det betyder at der bliver utrolig varmt om sommeren og jeg kunne derfor godt tænke mig at et eller flere vinduer på 1. salen kunne åbnes automatisk, hvis temperaturen oversteg et bestemt niveau.
 8. 2 min??? Det er da en sag for Arbejdstilsynet. LOL.
 9. Jeg går ud fra du hentyder til LK enten 90 eller 180 graders PIR til 24v i det velvoksne katalog. Der er bare det, at jeg også styrer ventilatoren på en af de 4 knapper og jeg ville gerne kunne køre med konstant lys (kip), ventilator og PIR. Jeg ved ikke så meget om IHC (endnu), men kan der være trukket flere ledere (eks. Link-10) til mit 4 slutte end der er brug for og kan jeg derigennem eks. udvide med endnu et modul over eller under mit tryk? Hvad hvis det kun er Link-6?
 10. Kære alle Hvis man nu tænker på at supplere sit ene badeværelse med en PIR, så drengene ikke skal finde kontakten om natten, hvordan gør jeg så det smartest? Jeg har visual1 og en almindelig 4 slutte sidende lige inden for døren, men kan den udvides med PIR?
 11. Tak Bjarne. Tro det eller lad vær, men jeg har faktisk en Windows 7 maskine som jeg vil bruge. Jeg har fundet et USB-->RS232 med 9-pol hun-stik, så jeg er lidt spændt på om det kan gå direkte i controlleren. Vi må bare vente og se, om jeg kan få "kontakt", når kablet kommer.
 12. Som (ny) ejer af et hus med IHC Visual 1, kunne jeg godt tænke mig at vide om det USB->RS232 kabeladapter skal være et særligt eller at alle kan bruges? Jeg synes LK tager uhyggeligt mange penge for sådan et kabel.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok