Jump to content
IHC-User.dk

Jakob Larsen

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jakob Larsen last won the day on September 17 2018

Jakob Larsen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå Okay. Så var det et dumt spørgsmål
 2. Hej. Lige et simpelt og dumt spørgsmål inden længe så skal jeg have gang i min IHC Tavle og jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg linker mine Wireless lysdæmper (Lampeudtag) sammen med Controlleren? PFT.
 3. Hej Bjarne, tak for ordene. har valgt netop og bruge parsnoet kabel da jeg ikke kan undgå og krydse 230 volt. jeg skal nok tage en masse billeder undervejs, og sikkert også en stille en masse spørgsmål god weekend
 4. ja den er til og stripse kabler fast som kommer ind i tavlen. den skal i en Rittal AE skab som er dobbelt låget:)
 5. Nå da, det var da noget rod. jeg har valgt IHC systemet fordi det opfylder det jeg skal bruge til mit smart House. Også ville jeg hellere ikke skræmme evt køber væk i fremtiden med noget system som kune jeg kan servicere. der bliver en del kabler ja, men synes det er tryghed for mig at have kabler ud til alle tryk og sensor. Også er kablet stadigvæk det bedste efter mit optik.
 6. Der rammer du hovedet på sømmet der Lars jeg er PLC programmør som laver maskiner til industrien. Tavlen og huset er også vel dokumenteret i Pc schematic
 7. Hej. tak for input. Jeg fortråder alle min tryk så tror ikke det bliver et problem, men kan godt se Hvad du mener
 8. Hej alle sammen. Nu er jeg endelig startet op på min IHC tavle som skal side i vores nybygget hus. jeg vil løbende opdatere med flere billeder eftersom jeg få lavet tavlen færdig og få den monteret i huset.
 9. Okay tusind tak for de hurtige svar
 10. Hej Igen, jeg vil bare lige være på den sikre side. hvis jeg gerne vil have to dæmpere på et lampeudtag ude i huset, kan det godt lade sig gøre? (se vedhæftet skitse) Grunden til spørgsmålet er fordi du skriver den bruger nullen til og dæmpe med, og der blev jeg i tvivl om det virker hvis jeg har to dæmpere og en fælles nul leder i lampeudtaget
 11. Det vil jeg tage med i mine overvejelser. Mange tak for hjælpen
 12. Okay super Mange tak for de hurtige svar i to det har virkelig hjulpet mig til valg af komponenter :). Nu siger i at jeg skal fortråde mine tryk? Duer wireless batteri tryk ikke ordentlig?
 13. Okay nu spørger jeg så dumt igen :) så skal jeg placere dem i kanal f.eks. Eller noget ligende tæt på tavlen ( i skabet hvor tavlen også skal side f.eks.)
 14. Hej. mange tak for det. men de der kan jeg ikke have til og side i tavlen, kan jeg ? jeg vil nemlig gerne undgå og have for mange lampe udtag i loftet. Med den der skal jeg have en lampeudag for hver gruppe jeg vil dæmpe istedet for og kun have en med flere “tændinger”
 15. Hej allesammen. Jeg står og skal til og bygge hus og der har jeg valgt og installere IHC styring. jeg ville gerne kunne dæmpe Led Spots i stort set hele huset. Jeg bygger et hus med fladt tag så jeg skal have styr på mit el :) da jeg ikke får noget loft rum. Jeg vil gerne høre hvad det bedste setup vil være sådan rent hardware mæssigt. Jeg vil have wireles tryk og Lysdæmperene monteret i tavlen. Funktionen skulle være at jeg kan styre op og ned med tryk (det er standard) men vil også kunne stille lysstyrken i % fra Ipad APP´en. Har ikke kunne finde en lysdæmper som kan dæmpe Led spots og samtidig kunne stille lystyrken via Ipad APP' en.' Håber det giver mening. PFT.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.