Jump to content
IHC-User.dk

Jakob Larsen

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Jakob Larsen last won the day on September 17 2018

Jakob Larsen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Undskyld !!! det kom frem nu beklager
 2. Hej. nu har jeg opdateret til 2.5.m5. men nu har jeg ikke noget paperUI eller de andre ?? jeg fandt ud af min pi røg tilbage til version 2.4 når jeg rebooter den efter update af tools ?
 3. Jeg synes bare ikke der kommer andet en 1.3 ihc binding når jeg søger under add-on og jeg kører nu 2.5M4
 4. okay super tak for svar og kommer nok flere spørgsmål.
 5. så der er ikke problemer med og købe en nordisk udgave af google home som kan dansk så, hvis google home godt kan kode f.eks. køkken sammen med koekken tag i openhab. jeg har installeret openhabian 1.5. men hvor downloader jeg den .jar fil ??
 6. Jakob Larsen

  Google home

  Hej Allesammen. Jeg har nu haft mit ihc system oppe og køre de sidste 7-8 måneder og rigtig glad for det. men nu vil jeg gerne til udforske det lidt mere og der har jeg sat mig for at får en Google Home som kan styre mit "Hus". Og efter lidt efterforskning har jeg lidt basale spørgsmål. 1) Hvis man får en google home som forstår dansk, får man så problemer med og kæde sine kommandoer sammen men ord som køkken eller værelse ? altså understøtter openhap bogstaver som æ,ø og å osv ? 2) når man har fået openhab op og kører på rasberry pi'en og fået bindings til og virke med ihc'en. kræver google home så yderligere programmering på openhab'en end når man har skrevet sine items ind ? ved godt det er lidt firkantet spørgsmål men prøver bare forstå hvordan google home får fat i ihc'en. 3) og til sidst, så kan jeg ikke finde stedet hvor man downloader ihc bindings filen (.JAR filen) mange tak på forhånd hilsen Jakob
 7. Nå Okay. Så var det et dumt spørgsmål
 8. Hej. Lige et simpelt og dumt spørgsmål inden længe så skal jeg have gang i min IHC Tavle og jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg linker mine Wireless lysdæmper (Lampeudtag) sammen med Controlleren? PFT.
 9. Hej Bjarne, tak for ordene. har valgt netop og bruge parsnoet kabel da jeg ikke kan undgå og krydse 230 volt. jeg skal nok tage en masse billeder undervejs, og sikkert også en stille en masse spørgsmål god weekend
 10. ja den er til og stripse kabler fast som kommer ind i tavlen. den skal i en Rittal AE skab som er dobbelt låget:)
 11. Nå da, det var da noget rod. jeg har valgt IHC systemet fordi det opfylder det jeg skal bruge til mit smart House. Også ville jeg hellere ikke skræmme evt køber væk i fremtiden med noget system som kune jeg kan servicere. der bliver en del kabler ja, men synes det er tryghed for mig at have kabler ud til alle tryk og sensor. Også er kablet stadigvæk det bedste efter mit optik.
 12. Der rammer du hovedet på sømmet der Lars jeg er PLC programmør som laver maskiner til industrien. Tavlen og huset er også vel dokumenteret i Pc schematic
 13. Hej. tak for input. Jeg fortråder alle min tryk så tror ikke det bliver et problem, men kan godt se Hvad du mener
 14. Hej alle sammen. Nu er jeg endelig startet op på min IHC tavle som skal side i vores nybygget hus. jeg vil løbende opdatere med flere billeder eftersom jeg få lavet tavlen færdig og få den monteret i huset.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.