Hop til indhold
IHC-User.dk

Jakob Larsen

Members
 • Antal indlæg

  13
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  2

Jakob Larsen last won the day on September 17

Jakob Larsen had the most liked content!

Om Jakob Larsen

 • Rang
  Member

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jakob Larsen

  Nybyg IHC tavle

  Hej Bjarne, tak for ordene. har valgt netop og bruge parsnoet kabel da jeg ikke kan undgå og krydse 230 volt. jeg skal nok tage en masse billeder undervejs, og sikkert også en stille en masse spørgsmål god weekend
 2. Jakob Larsen

  Nybyg IHC tavle

  ja den er til og stripse kabler fast som kommer ind i tavlen. den skal i en Rittal AE skab som er dobbelt låget:)
 3. Jakob Larsen

  Nybyg IHC tavle

  Nå da, det var da noget rod. jeg har valgt IHC systemet fordi det opfylder det jeg skal bruge til mit smart House. Også ville jeg hellere ikke skræmme evt køber væk i fremtiden med noget system som kune jeg kan servicere. der bliver en del kabler ja, men synes det er tryghed for mig at have kabler ud til alle tryk og sensor. Også er kablet stadigvæk det bedste efter mit optik.
 4. Jakob Larsen

  Nybyg IHC tavle

  Der rammer du hovedet på sømmet der Lars jeg er PLC programmør som laver maskiner til industrien. Tavlen og huset er også vel dokumenteret i Pc schematic
 5. Jakob Larsen

  Nybyg IHC tavle

  Hej. tak for input. Jeg fortråder alle min tryk så tror ikke det bliver et problem, men kan godt se Hvad du mener
 6. Jakob Larsen

  Nybyg IHC tavle

  Hej alle sammen. Nu er jeg endelig startet op på min IHC tavle som skal side i vores nybygget hus. jeg vil løbende opdatere med flere billeder eftersom jeg få lavet tavlen færdig og få den monteret i huset.
 7. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Okay tusind tak for de hurtige svar
 8. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej Igen, jeg vil bare lige være på den sikre side. hvis jeg gerne vil have to dæmpere på et lampeudtag ude i huset, kan det godt lade sig gøre? (se vedhæftet skitse) Grunden til spørgsmålet er fordi du skriver den bruger nullen til og dæmpe med, og der blev jeg i tvivl om det virker hvis jeg har to dæmpere og en fælles nul leder i lampeudtaget
 9. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Det vil jeg tage med i mine overvejelser. Mange tak for hjælpen
 10. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Okay super Mange tak for de hurtige svar i to det har virkelig hjulpet mig til valg af komponenter :). Nu siger i at jeg skal fortråde mine tryk? Duer wireless batteri tryk ikke ordentlig?
 11. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Okay nu spørger jeg så dumt igen :) så skal jeg placere dem i kanal f.eks. Eller noget ligende tæt på tavlen ( i skabet hvor tavlen også skal side f.eks.)
 12. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej. mange tak for det. men de der kan jeg ikke have til og side i tavlen, kan jeg ? jeg vil nemlig gerne undgå og have for mange lampe udtag i loftet. Med den der skal jeg have en lampeudag for hver gruppe jeg vil dæmpe istedet for og kun have en med flere “tændinger”
 13. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej allesammen. Jeg står og skal til og bygge hus og der har jeg valgt og installere IHC styring. jeg ville gerne kunne dæmpe Led Spots i stort set hele huset. Jeg bygger et hus med fladt tag så jeg skal have styr på mit el :) da jeg ikke får noget loft rum. Jeg vil gerne høre hvad det bedste setup vil være sådan rent hardware mæssigt. Jeg vil have wireles tryk og Lysdæmperene monteret i tavlen. Funktionen skulle være at jeg kan styre op og ned med tryk (det er standard) men vil også kunne stille lysstyrken i % fra Ipad APP´en. Har ikke kunne finde en lysdæmper som kan dæmpe Led spots og samtidig kunne stille lystyrken via Ipad APP' en.' Håber det giver mening. PFT.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.