Hop til indhold
IHC-User.dk

Jakob Larsen

Members
 • Antal indlæg

  7
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om Jakob Larsen

 • Rang
  Newbie

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

 1. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Okay tusind tak for de hurtige svar
 2. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej Igen, jeg vil bare lige være på den sikre side. hvis jeg gerne vil have to dæmpere på et lampeudtag ude i huset, kan det godt lade sig gøre? (se vedhæftet skitse) Grunden til spørgsmålet er fordi du skriver den bruger nullen til og dæmpe med, og der blev jeg i tvivl om det virker hvis jeg har to dæmpere og en fælles nul leder i lampeudtaget
 3. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Det vil jeg tage med i mine overvejelser. Mange tak for hjælpen
 4. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Okay super Mange tak for de hurtige svar i to det har virkelig hjulpet mig til valg af komponenter :). Nu siger i at jeg skal fortråde mine tryk? Duer wireless batteri tryk ikke ordentlig?
 5. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Okay nu spørger jeg så dumt igen :) så skal jeg placere dem i kanal f.eks. Eller noget ligende tæt på tavlen ( i skabet hvor tavlen også skal side f.eks.)
 6. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej. mange tak for det. men de der kan jeg ikke have til og side i tavlen, kan jeg ? jeg vil nemlig gerne undgå og have for mange lampe udtag i loftet. Med den der skal jeg have en lampeudag for hver gruppe jeg vil dæmpe istedet for og kun have en med flere “tændinger”
 7. Jakob Larsen

  Lys dæmpning (LED)

  Hej allesammen. Jeg står og skal til og bygge hus og der har jeg valgt og installere IHC styring. jeg ville gerne kunne dæmpe Led Spots i stort set hele huset. Jeg bygger et hus med fladt tag så jeg skal have styr på mit el :) da jeg ikke får noget loft rum. Jeg vil gerne høre hvad det bedste setup vil være sådan rent hardware mæssigt. Jeg vil have wireles tryk og Lysdæmperene monteret i tavlen. Funktionen skulle være at jeg kan styre op og ned med tryk (det er standard) men vil også kunne stille lysstyrken i % fra Ipad APP´en. Har ikke kunne finde en lysdæmper som kan dæmpe Led spots og samtidig kunne stille lystyrken via Ipad APP' en.' Håber det giver mening. PFT.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.