Hop til indhold

BSP

Members
  • Antal indlæg

    36
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

BSP's Achievements

  1. Jeg kunne også godt være interesseret i at kigge med, hvis det er muligt?
  2. Tak endnu engang! Det giver mening! Jeg har faktisk problemer med en stikkontakt i køkkenet, som ikke vil tænde. Det kan skyldes at jeg har flere FB til at styre den + scenarier.
  3. Tak for den pædagogiske gennemgang! Lige hvad jeg havde brug for! Må et lampeudtag forbundet til 1 udgang + flere Scenarier? Er det controlleren som kan have svært ved at finde ud af programmet, eller er det for at gøre det lettere at overskue programmet? Jeg kan se at jeg må hjem og lave mit program om!
  4. Jeg er nybegynder i IHC programering, så kan jeg få jer til at skære det ud i pap for mig? Hvad er problemet? At vi har svært ved at overskue programeringen eller er det Controlleren som kan fejl pga. mere end en FB til lampestedet? Jeg har f.eks. et lampested i køkkenet, som bliver tændt af 2 forskellige tryk til hver deres "simpel Kip" FB. Derudover har jeg en "simpel kip" til sluk rum og "sluk alt" i garagen. Så der er 4 der er 4 forskellige FB som kan styre samme lampested. Dette er forkert kan jeg se.... Hvordan skal dette så laves? Skal det laves med OR FB på udgangen af de forskellige "simple Kip" FB eller skal der væres 1 FB med alle input som kan løse opgaven? Hvad med Scenarier, må der være flere af dem til et lampested? Beklager de "dumme" spørgsmål...
  5. Jeg vil gerne byde 500kr for de 2 stk. Uni dimmer 400.
  6. Jeg kunne måske også være interesseret afhængig af model og pris.
  7. Nej jeg forelog at forbinde dem, altså kortslutte dem ved tryk. Det er sikkert lettere med en kabelsøger (jeg har ikke prøvet en), mit forslag var blot hvis du ikke ville ofre de 1000kr. Lasse: Du må gerne give en tilbagemelding om den fra Biltema kan bruges, hvis du ender med at købe en.
  8. Jeg går udfra at du ved hvilken ledning der er monteret i trykket, lad os sige den er blå. Hvis du gerne vil finde den røde ledning fra samme kabel, kan du forbinde den med den blå. Ved tavlen kan du med et multimeter "bippe" dig igennem alle de røde ledninger indtil du finder den rigtige. Det kræver selvfølgelig at du skal afisolere alle de løse ledninger...
  9. Tak for alle svarene! Beklager det sene "TAK" jeg har været ramt af flytte stress/kaos, så der har ikke været tid til at surfe.
  10. Du tænker på der hvor man kan udfylde lednings farve, indgang nr osv? Det har jeg været i gang med at udfylde. Men hvad når programmet bliver mere avanceret. Laver I så en beskrivelse af virke måden? Hvordan en bestemt funktion er blevet lavet? Det er nogle meget avancerede FB jeg har læst om her på forumet, og de ikke beskrives for at kunne huske hvordan det er lavet?
  11. BSP

    Dokumentation af program?

    Hej. Jeg overtager snart vores hus med IHC - JUHHUU! Jeg er startet på første program, som er helt simpelt med kun tænd og sluk af lys. Så vi kan få lys i huset når vi flytter ind. I den forbindelse er jeg kommet til at tænke på hvordan jeg bedst/lettest dokumenter mit program, så jeg kan huske hvad jeg har lavet om 1 år eller hvis andre skal overtage programmet engang? Det er med at få startet på dokumentationen inden jeg kommer for langt, for ellers bliver det nok aldrig gjort.... Så hvordan gør I?
  12. Det ser godt ud! Hvor har du købt klemmerækkerne? Jeg har kigget efter dem, men synes godt nok det løber op... Vores nybyggede hus er snart færdigt, så skal jeg igang med at montere tændledninger og ledninger fra tryk.
  13. Tak! Det er en god start, når jeg skal starte helt fra bunden! Når der så er styr på funktioner af tryk, må jeg overveje om der skal kastes (mange) penge efter tangenter fra LK.
  14. Smart Henning! Har du så selv lavet en fil med symboler? Er det en du vil dele?
  15. Har du et forslag til en 230V PIR som kan rækkevidde optil 18-20 meter?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok