Hop til indhold

Bamse82

Members
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Bamse82

  1. Tusind tak. Som altid. Jeg er bekendt med Firmwareloaderen, havde blot aldrig "leget med" downgrades. Men det er jo så heller ikke nødvendigt, da det er en v3 Controller.
  2. Endelig tog jeg mig sammen til at få set på dette. Men jeg er nu på FW03.03.37. Skal jeg nedgradere først for at kunne bruge disse "reset-ip" fw? Og til hvad evt.? og hvordan? :-)
  3. Tak i 2, er som altid fascineret og betaget af hjælpsomheden herinde :-) Min IHC administrator er sat op med den korrekte IP-adresse 192.168.1.4. Det har virket i 3 år inden. Jeg prøvede at ændre denne til .200 for at se om det hjalp men desværre. 192.168.1.185 er ip-adressen på den pc jeg ping'ede fra. Min gateway hedder korrrekt 192.168.1.1. Min router (Unifi Controller) viser at der ikke er connected noget på ip adresse 192.168.1.200, det samme gør en IP Scanner. Ej, heller på ip .4 når jeg retter tilbage igen. Jeg prøver lige at køre IP reset FW'eren og se om det hjælper.
  4. Hej Kkjaer, Fandt du en løsning på dette? Jeg oplever præcis det samme nu. Se billede for "ping" svar. Kam fint logge på via USB, men kan ikke tilgåes via IP adresse. Det kom efter en genstart af controlleren.
  5. Det var også præcis det jeg ønskede mig :-)
  6. Hej Mikkel. Fedt fedt fedt! For mig vil det være super at kunne styre de grundlæggende funktioner som med dit Sonos-plugin: - Start/stop - Volumen op/ned (- Skift nummer frem/tilbage) Jeg forestiller mig blot at enheden (Chromecast audio) skal fortsætte med at afspille det musik, radio, spotify etc. som den senest var igang med - altså skal der blot sendes en "play"-kommando til den. Giver det mening? /Lasse
  7. Umiddelbart er der mere liv i d din controller end i min. Jeg kunne slet ikke få fat på den på nogen måder. Kan du nå at oploade et program til den?
  8. Hej Mikkel. Er dette tættere på realisering? Kunne være så fedt, så jeg ikke skal igennem HA eller lign. Det er jo ikke nær så brugervenlig som din platform. det fede kunne være samme styring som på Sonos. Vh Lasse Kristensen
  9. Min løsning blev en reklamation til grossisten, hvor jeg havde købt den.. Jeg fik så tilsendt pakkelsbels etc. Fra LK som jeg udfyldte og sendte controller en retur. LK byttede uden at blinke. En anden på forummet mente det jst sandsynligt var en ram-fejl, men ved ikke havd det var.
  10. Hej Thomas.og Thomas. Tak for jeres kommentarer. Rart at få præciseret specs, hvilke jeg er helt enige i. Jeg har ligeledes haft set på disse: http://detled.dk/gu10-led-der-erstatter-35-40w/711-hilux-r9-gu10-halo-led-spot-45w-daempbar-2700k-300lm-ra95.html Har installeret nogle stykker men aldrig prøvet deres dæmpe funktion. Nogle erfaringer med disse?? Venlig hilsen lasse
  11. Tak for hurtigt svar. Kan du ca. Huske prisen på denne?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok