Jump to content
IHC-User.dk

sbay

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

313 profile views
 1. Løst - det tog lidt tid inden den kunne finde det :-)
 2. Hej Jeg har aktiveret WiFI, men kan ikke få "signal" på den. Når jeg tager kablet ud, kan jeg ikke længere til IHC-Bridge. Har sat kryds i WiFI bogen, indtastet WiFi navn og kode... Nogle tips eller tricks?
 3. Kan du gøre det igen - det virkede, men det var det gamle kort jeg havde fået i - nu er der skiftet til et SanDisk Ultra :-)
 4. Jep - har Sonos, men det virkede indtil MySQL/kort crash!
 5. Hej Efter en mulig kortfejl (mySQL) geninstallerede jeg systemet på ny. Jeg kan ikke få live HomeKit lige meget hvad jeg gør - se vedhæftede installationslog, hvor jeg har prøvet en her del ting - nogen ideer til hvad der er galt? Det kørte fint inden mySQL crashede. ihc.docx
 6. sbay

  Ssh login

  Ok, det har jeg prøvet nu :-)
 7. sbay

  Ssh login

  Jeg har lige fået samme fejl - hvordan kan jeg åbne porten for dig - når jeg ikke kan komme ind på PI'en?
 8. Hmmm, mystisk, får ikke nogen Homekit kode, selv efter en genstart!
 9. Fed,t tak! Var ikke klar over den var bundet til selve PI'en :-)
 10. Hej Her lige lavet en ren, ny installation af IHC-bridge 2.11, men brugt den nøgle jeg tidligere har fået. Jeg kan se under Systemindstillinger, at Homekit ikke kører og licens står til Ikke Aktiveret - hvordan får jeg det igang igen? Jeg har forbindelse til min IHC controller, og hentet projektet, men har brug for HomeKit :-)
 11. HomeKit starter ikke, men selve IHC bridge og controller snakker sammen. Jeg har genstartet IHC bridge og tømt cache. Hvad kan man ellers prøve? Har enablet Remote support...
 12. Jubiii - løste også mit problem - tak!
 13. Jeg kan ikke få IHC bridge aktiveret selvom nøgle er indtastet! Var nødt til at geninstallere, da jeg endnu engang har fået den mystiske SQL fejl! Skal man have ny nøgle til 2.11?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.