Jump to content
IHC-User.dk

Search the Community

Showing results for tags 'ihcbridge'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Generelt
    • Generelle regler og retningslinier
    • Køb, salg og bytte
  • IHC - Generelle spørgsmål
  • Home Automation / Smart House
    • Software
    • Hardware
    • Min installation
  • IHC
    • Teknik
    • IHC Visual 3.0
    • IHC Visual 2.0
    • IHC Visual 1.0
    • Projekter
    • Vis mig din IHC tavle
    • Microsoft .NET API/SDK
    • Nyheder
    • IHC Produkter
    • IHC Captain
    • IHC-Bridge
  • IHC-User.dk

Categories

  • Funktionsblokke
    • IHC Alarm
  • IHC Program filer
  • Firmware
    • IHC Control Visual 1 Firmware
    • IHC Control Visual 2 Firmware
    • IHC Control Visual 3 Firmware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hey, Efter at have haft IHC-bridge oppe at køre i en lille uges tid er jeg løbet ind i et problem hvor jeg ikke kan få HomeKit til at aktiverer. Har tidligere haft alt til at fungerer perfekt, med efter at have tilføjet flere andre enheder (HUE, Ikea's gateway etc.) til HomeKit installationen samt tilføjet flere kanaler via IHCbridge kan jeg pludselig ikke på nogen måder få forbindelse igen. Jeg ved desværre ikke præcist hvornår fejlen opstod, men har været meget påpasselig med ikke at bruge dobbeltnavne etc. men har altså desværre ikke en præcis indikering af hvornår fejlen er opstået. Jeg har syntes umiddelbart jeg har været rundt om alt, har læst en stor del at de tidligere indlæg vedr. samme problemstilling, samt endt med at starte helt forfra med et helt nyt image - men lige meget hjælpe det... Jeg kan nu ikke engang genskabe forbindelsen selv i den mest simple form uden noget andet koblet til HomeKit. Skulle der være en af jer som har en god ide til hvad eller hvor problemet kan være opstået og hvordan jeg kommer videre - eller blot tilbage til start - ville det være en kæmpe hjælp. (har læst FAQ og mange andre opslag, har at ændre MAC adressen samt Pin i HomeKit, har slettet cache før jeg har gemt og genstartet RPI'en...) //Anders
  2. Hej er der nogle som ved om denne raspberry understøttes ?? Kan se på indlæg fra februar, at det var oppe over. Godt Nytår Tonny
  3. Hej, Jeg har installeret min første Raspberry Pi 3 B med IHC-Bridge, men kan ikke få Homekit tjenesten til at køre. Jeg kan ikke få lov til at rette i Homekit MAC adressen andet de sidste fire karakterer. Nu ved jeg ikke hvad det er for en adresse, der skal stå, men tænkte at det var den Raspberry adresse, som Homekit svarer på. Jeg har Sonos aktiveret - er det fortsat et issue?
  4. Hej Jeg har aktiveret WiFI, men kan ikke få "signal" på den. Når jeg tager kablet ud, kan jeg ikke længere til IHC-Bridge. Har sat kryds i WiFI bogen, indtastet WiFi navn og kode... Nogle tips eller tricks?
  5. Hey er ny her inde også i IHC verden. har lavet det derhjemme og nu vil jeg gerne ha gogle assist på + en smartere interface på mobilen da både damen og jeg har android, og synes ikke lk skal ha ros for deres app til android. har en raspberry pi3B+ som jeg vil bruge til det. nogen der kan hjælpe med hva jeg skal vælge af software på raspberryen? på forhånd tak. Lars PS. synes det fedt forum det her, alle er flinke og hjælpsomme:D
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.