Hop til indhold

Jacob Dreshøj

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Jacob Dreshøj's Achievements

  1. Hej igen, ja jeg undres egentlig også. Det her i øvrigt en 200mm blæser, men det burde ikke have noget at sige. Det var en brugt dimmer, så måske den var konfigureret på en spøjs måde, men så vidt jeg kan se så er der faktisk ikke så meget at konfigurere på den. Jeg fik tre til en ret god pris, men det er jo ikke sjovt at futte dem af til ingenting. Jeg troede dog at jeg kunne dæmpe LED pærer med dem men der havde jeg ikke læst på lektien. I det lindab diagram jeg linkede til for deres styring, der kobler de kondensatoren om, kan det have noget at sige evt. @Bjarne Sørensen ? Jeg forstår heller ikke helt selv hvorfor det ikke duede, men jeg tænker at teste en af med et halogenrør på 250W og sætte et relativt højt minimums niveau, bytte rundt på fase og nul samt omkoble kondensatoren som beskrevet og så krydse fingre for at det spiller efter hensigten.
  2. Hej @Bjarne Sørensen, tak for dit input. Jeg prøvede i formiddags at koble den til, det resulterede så i blå røg fra dimmeren ;( Jeg ved ikke om den har overlevet det, men motoren stod og brummede lidt og kørte langsomt rundt, og efter et sekund kunne jeg se røg fra dimmeren og tog strømmen fra igen. Kan det være jeg skulle forsøge at koble den modsat til motoren, altså N til L og L til N? Jeg kiggede på en styring fra Lindab for lidt siden, der kunne jeg se at deres styring dæmper på N og ikke på L, og man skal så koble kondensatoren om. Det er denne her jeg tænker på: Lindab styring manual
  3. Jeg har en Lindab 200 motor som jeg gerne ville hastighedsstyre med en UNI 400 dimmer, men jeg kan ikke gennemskue hvordan det kables korrekt og jeg vil helst undgå blå røg. Motoren har 4 tilslutninger, men er 1 fase 230v, diagram kan ses her og dimmerens diagram her - min umiddelbare forståelse er at jord fremføres til motorens klemrække direkte, nul kommer tilkobles både UNI400 dimmeren og motoren, L føres så til dimmerens L indgang og udgangen med pil/sinus køres så til motorens L klemme. Men hvad så med den sidste klemme på motoren(brun)? Er det bare kondensatoren der er på den og så skal der slet ikke tilkobles noget på den klemme? Er det i øvrigt ikke lidt spøjst at der er brugt blå til L og sort til N på den motor, eller er det bare min OCD? Min logik ville jo sige blå var N, L var brun og sort var så "noget andet"... Selve tilkoblingen til controlleren tænker jeg foregår via et 24v output der kan fremkalde de to memory tilstande og så et almindelig svagstrømstryk kan bruges til at override og finjustere hvis det er nødvendigt. Jeg forestiller mig egentlig at motoren kommer til at køre i en grundhastighed 95% af tiden og så en gang i mellem har jeg brug for et boost.
  4. Jeg har ihcbridge oppe og køre, men nu har jeg tilføjet flere kanaler fra ihcen, men de dukker ikke op på telefonen i Home - hvad gør jeg galt?
  5. Hej igen, jeg kan ikke helt sige hvad der gjorde tricket, men jeg lod skidtet stå og skiftede så både bridge navn, mac og pin så dukkede den pludselig op. Jeg har ellers gjort det gentagne gange både kombineret og forskudt men nu virker det. Tak for hjælpen
  6. Jeg har prøvet at logge ud af iCloud også, nu vil den slet ikke finde den. Claus jeg har gemt, har sat den op et par gange før. Jeg kan se mine 32 kanaler via IHC-kanaler og tænde/slukke for dem via webinterfacet.
  7. Men når jeg skifter pin-kode så kan den slet ikke finde ihc bridge, hvis jeg så retter den tilbage så finder den en ihc-bridge men husker det gamle navn og mac adresse. Det er som om den virkelig hænger fast i noget cache... har også genstartet min telefon.
  8. Har prøvet at rette både mac adresse og pinkode samt slettet mit hjem på telefonen helt. Men den finder stadig en IHC-bridge med den gamle mac adresse og kontakten "dfdf" det er altså sært...
  9. Har lige reinstalleret min ihc bridge og når jeg nu forbinder til den fra Home app'en så melder de kun om at der er én kontakt med navn "dfdf" men i opsætningen på ihc bridge har jeg 32 kontakter tilføjet. Jeg har prøvet at slette HomeKit cachen og boote IHC bridge. Nogen bud?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok