Jump to content
IHC-User.dk

Pebgaard

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Løst - med lidt hjælp fra Claus. Jeg skulle ikke ændre på den foruddefinerede MAC adresse. I stedet skulle Sonos opsætning have en lille opdatering.
  2. Hej, Jeg har installeret min første Raspberry Pi 3 B med IHC-Bridge, men kan ikke få Homekit tjenesten til at køre. Jeg kan ikke få lov til at rette i Homekit MAC adressen andet de sidste fire karakterer. Nu ved jeg ikke hvad det er for en adresse, der skal stå, men tænkte at det var den Raspberry adresse, som Homekit svarer på. Jeg har Sonos aktiveret - er det fortsat et issue?
  3. Hej Lars, Ah - jeg tror du har ret. Jeg kan ikke aflæse P/N fra forsiden, men du har nok en point'e idet der ikke er "3" og "4" påtrykt de nederste tangenter. Jeg må ud og investere... Tak for hurtigt svar! /Peter
  4. Jeg har netop med succes opgraderet fra IHC Term (anno 1997) til Visual 3. Programmeringen (inkl. forståelse af "hvordan") tog nogle dage. Den fysiske udskiftning tog en time. Nu har jeg så fundet nogle (udgåede) wireless produkter frem fra en anden installation og glædede mig til at kunne lave wireless link. Når jeg linker mit kombirelæ 505D6503, får jeg en fejl. Det kan kun linkes som et modtager relæ. Men, jeg har brug for input (tænd/sluk). Er der kun en vej, nemlig at købe nyt kombirelæ? På forhånd tak.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.