Jump to content
IHC-User.dk

sbay

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sbay

 1. Løst - det tog lidt tid inden den kunne finde det :-)
 2. Hej Jeg har aktiveret WiFI, men kan ikke få "signal" på den. Når jeg tager kablet ud, kan jeg ikke længere til IHC-Bridge. Har sat kryds i WiFI bogen, indtastet WiFi navn og kode... Nogle tips eller tricks?
 3. Kan du gøre det igen - det virkede, men det var det gamle kort jeg havde fået i - nu er der skiftet til et SanDisk Ultra :-)
 4. Jep - har Sonos, men det virkede indtil MySQL/kort crash!
 5. Hej Efter en mulig kortfejl (mySQL) geninstallerede jeg systemet på ny. Jeg kan ikke få live HomeKit lige meget hvad jeg gør - se vedhæftede installationslog, hvor jeg har prøvet en her del ting - nogen ideer til hvad der er galt? Det kørte fint inden mySQL crashede. ihc.docx
 6. sbay

  Ssh login

  Ok, det har jeg prøvet nu :-)
 7. sbay

  Ssh login

  Jeg har lige fået samme fejl - hvordan kan jeg åbne porten for dig - når jeg ikke kan komme ind på PI'en?
 8. Hmmm, mystisk, får ikke nogen Homekit kode, selv efter en genstart!
 9. Fed,t tak! Var ikke klar over den var bundet til selve PI'en :-)
 10. Hej Her lige lavet en ren, ny installation af IHC-bridge 2.11, men brugt den nøgle jeg tidligere har fået. Jeg kan se under Systemindstillinger, at Homekit ikke kører og licens står til Ikke Aktiveret - hvordan får jeg det igang igen? Jeg har forbindelse til min IHC controller, og hentet projektet, men har brug for HomeKit :-)
 11. HomeKit starter ikke, men selve IHC bridge og controller snakker sammen. Jeg har genstartet IHC bridge og tømt cache. Hvad kan man ellers prøve? Har enablet Remote support...
 12. Jubiii - løste også mit problem - tak!
 13. Jeg kan ikke få IHC bridge aktiveret selvom nøgle er indtastet! Var nødt til at geninstallere, da jeg endnu engang har fået den mystiske SQL fejl! Skal man have ny nøgle til 2.11?
 14. Er ikke sikker på hvad du mener med om den melder ind på ihcbridge.ease.dk siden?
 15. Når jeg tjekker kortet, skulle der være nok plads. Jeg satte en skærm til, og PI'en boot'er men kommer med en fejl undervejs. Til slut ender den dog ved IHC bridge login (som jeg ikke kender)
 16. Nu får jeg også denne fejl: Fatal error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/html/connections/Connection.php on line 661 Har genstartet et par gange - uden det løser det :-(
 17. Hej Claus Selvom jeg slukker IHC bridge virker PIR stadig ikke, så tænker ikke det er Bridge der er skyldig - men det spøjse er nemlig det der med at Toilet lille ikke virker som de andre rum i web interfacet! Du må gerne logge ind og se hvad der driller!
 18. Har været ved at sætte mine rum op, men et enkelt rum "fejler", nemlig det der hedder Toilet lille. Når jeg prøver at vælge det i webinterfacet, hopper den tilbage til Alle. Det virker fint med andre rum, deriblandt Toilet Stor! Har også nogle udfodringer med min PIR på toilet lille - så om det er pga. set-uppet i IHC-Bridge eller omvendt ved jeg ikke. PIR har virket indtil for nyligt, hvor jeg opgraderede til seneste firmware på IHC controller. Har vedhæftet min projektfil, hvis der er en venlig sjæl der vil se om de kan gennemskue hvor katten ligger begravet! IHC_bay.vis
 19. Opdaterede controller med samme firmware igen og nu kan jeg hente igen - så tænker IHC bridge er uden skyld :-) Min PIR virker dog stadig ikke, så det må jeg grave lidt mere i - men igen tror jeg ikke det har noget med IHC Bridge at gøre!
 20. Er rendt ind i et lille problem! Efter opdatering af min IHC controller tror jeg min PIR sensor er deaktiveret eller noget. Men nu kan jeg ikke hente mit projekt via IHC Visual softwaren - og mistænker IHC bridge for at have lavet et eller andet! Den siger projektet er korrumperet!
 21. Jo, så kom det ind - fedt! Respekt for dit store arbejde!
 22. Så er jeg igang! Her fået forbindelse til IHC controller efter opdatering til nyeste firmware. MEN når jeg trykker på Indlæs ved IHC controller kommer der ingen data ind! Jeg antager det er meningen at den skal indlæse mit eksisterende setup fra selve IHC controlleren, så jeg ikke skal oprette dem manuelt?Jeg får bare en lille dialogboks med: brugernavn192.168.1.3:443
 23. Kan man stadig være med som tester? Jeg er begyndt at lege med HomeBridge til mine Sonos og NetAtmo devices, og tænkte IHC var det næste. Så faldt jeg over det her, og det lyder jo rigtig spændende. Hvis jeg kan få en nøgle, så vil jeg få bestilt en Raspberry PI ASAP og igang med at lege/teste :-)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.