Hop til indhold

JesperFrb

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

JesperFrb's Achievements

  1. Det er den nye version 3 controller med nyeste firmware
  2. Jeg har oplevet det samme. Alle operationer bliver meget langsomme og fx boot af ihc controller kan tage flere timer. hvis man så slukker ihcbridge så kører alt hurtigt igen
  3. JesperFrb

    Ssh login

    Det er helt forståeligt. jeg har åbnet for port 22 nu. Mener det var ok kvalitet men ellers så må jeg lige købe et nyt og reinstallere.
  4. JesperFrb

    Ssh login

    Tak for alt IHC-Bridge. Virkelig god software og har alt det man mangler i forhold LK's standard software. Men efter en hård genstart af RaspPi kommer den med en databasefejl. Fatal error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/html/connections/Connection.php on line 661 Er det muligt at få ssh login til RaspPi så jeg kan fixe den mangle database service selv? I øvrigt sig til hvis du mangler hosting af ihcbridge.ease.dk så vil jeg gerne lægge servere til.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok