Jump to content
IHC-User.dk

JesperFrb

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er den nye version 3 controller med nyeste firmware
 2. Jeg har oplevet det samme. Alle operationer bliver meget langsomme og fx boot af ihc controller kan tage flere timer. hvis man så slukker ihcbridge så kører alt hurtigt igen
 3. JesperFrb

  Ssh login

  Det er helt forståeligt. jeg har åbnet for port 22 nu. Mener det var ok kvalitet men ellers så må jeg lige købe et nyt og reinstallere.
 4. JesperFrb

  Ssh login

  Tak for alt IHC-Bridge. Virkelig god software og har alt det man mangler i forhold LK's standard software. Men efter en hård genstart af RaspPi kommer den med en databasefejl. Fatal error: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /var/www/html/connections/Connection.php on line 661 Er det muligt at få ssh login til RaspPi så jeg kan fixe den mangle database service selv? I øvrigt sig til hvis du mangler hosting af ihcbridge.ease.dk så vil jeg gerne lægge servere til.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.