Jump to content

nygaard2005

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

nygaard2005 last won the day on February 22 2020

nygaard2005 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

401 profile views
 1. Der er andet sted i dette forum gjort opmærksom på, at der altid skal være monteret et SIM kort i SMS modulet pga en software designfejl, som åbenbart ikke bliver rettet! MEN: skal SIM kortet være aktivt, eller skal der blot sidde et SIM kort i holderen? (giver mening ved ejerskift, hvis nu ejer ikke ønsker SMS`er)
 2. Jeg anvender en FB 6.2.02.7b som er hentet i dette forum. For mig ser det ud som om, den tæller der er i programmet til at angive længden på pausen mellem sendte SMS`r, tæller i en uendelighed, når overvågningen' afstilles efter der er sendt en alarm? Der sendes derfor ikke en ny SMS ved næste alarm. Blokken bliver først aktiv når indgangen for overvågning skifter værdi, men skal den så ikke blive passiv igen, når overvågningen afstilles? Er det nogen som kan og vil kigge på blokken og komme med en be- eller afkræftelse på min påstand, og i givet fald komme med et bud på hvad der ska
 3. så mangler jeg igen et (genopfrisknings) tip! Hvordan fjerner man en konfigureret udgang i et 230 V output modul (udgangen er blevet ledig)?
 4. Har du mulighed for at prøve at tilgå controllereren via USB, så kan du måske den vej få dannet en ny adgang. Kan være USB bruger og password fortsat er admin admin, hvis du tilbage i 2015 ikke fik ændret standard bruger!!!!
 5. Du kan jo starte med at hente dit projekt vis visual programmet. Gem det i en mappe på din PC, så har du en backup! Brug menu punktet "controller" og klik på hent projekt. Hvis du har din controller på dit LAN netværk med fast IP adresse, så kan du andet sted på dette forum kan downloade en zip fil som hedder IHC starter. Gem den i en mappe og pak den ud der. Kør installationen og så har du nogle ikoner på skrivebordet som giver direkte adgang til administrator, sceneview, scenedesign og serviceview. Bruger det selv og det giver let og hurtig adgang. Så er du fri af java problemerne
 6. på schneiders hjemmeside hedder versionen 03.03.33 selv har jeg en version 03.03.05 men versionen i controlleren er 3.3.7, så er det ikke den nyeste?
 7. jeg er ved at gøre huset salgsklar, så på den ene side er det et aktiv, at der er overvågning på flere funktioner og at alarmer sendes som SMS til en telefon, --men på den anden side kræver nuværende setup, at man er mere end almindelig PC bruger, så derfor ville jeg gerne have denne funktionalitet forenklet! Et andet spørgsmål nu jeg er igang: jeg har skiftet controller til version 3, men oplever, at uret i controlleren ikke kan stilles til UTM+1, men men konsekvent holdet fast i UTM 00, se vedhæftede. Er controlleren mon defekt??
 8. Mangler en hurtig metode til at ændre SMS modtager telefonnumre: I scenedesign skal man ændre flueben for (telefon)numre som modtager hver besked man har sat op. Omstædigt ved mange beskeder! eller I serviceview skal man flytte telefonnumre til de pladsnumre som er sat op til at modtage beskeder. Kunne ønske en opsætning som virker på samme måde, som når man i administrator sætter et flueben i modtagernummerets plads. Et opdateringsbillede, få klik!! Nogen der kan lave en FB så man får Power UP og Power down melding til flere telefonnumre, alternativt at man i administ
 9. Det var jo lige det tip jeg manglede, mange tak!
 10. Nogen som kan hjælpe med følgende: har oprettet SMS besked i scenedesign, men hvordan ændrer eller sletter man en oprettet besked? Oplever at jeg får 4 SMS i en køre pr samme alarm ( selv om systemet er sat op til at give 2 SMS pr alarm med 10 min mellemrum), at jeg får SMS tekstet, som jeg troede jeg havde ændret ved at oprette en ny! Ser ud til at alle oprettede tekster gemmes! I højreklik menuen i scenedesign forekommer der da heller ikke en option for slet eller rediger ( se vedhæftede)????? Hvorfor kan man også tilføje SMS besked på input siden?
 11. super, tak for svar, det kaster jeg mig ud i, går ud fra at det jeg får lavet, kan testes i serviceview?
 12. Mangler input til at få etableret funktion til at sende sms, som fortæller hvilken enhed, som udløser en PIR alarm og ikke kun en SMS fælles alarm, som i min opsætning hver gang fortæller, at det er PIR i forbikoblerzonen, som har udløst alarmen, uanset hvilken anden PIR der har udløst alarmen. Anvender FB 6.2.01.h tyverialarm, men den har kun en udgang for SMS. Endvidere anvender jeg en uoriginal FB SMS modem, 6.2.02.7.b, fundet på dette forum. Blokkene fungerer hver for sig, men hvordan kombinerer jeg dem, eller på anden måde får en specifik PIR alarm under anvendelse af de to FB?
 13. Et spørgsmål til Otto Haue, eller andre som kender programmeringen bag Otto`s udvidede FB til SMS modem publiceret i dette forum 4 nov 2017 : kan denne FB udvides med flere ind-/udgange for PIR eller røgalarmer ved i programmeringsmode, at kopiere og indsætte en af de eksisterende programsløjfer med underprogrammer flere gange? Jeg har prøvet at gøre dette, og tilsyneladende så virker det, men tilsyneladende er ikke godt nok, hvis det bliver alvor, derfor spørgsmålet!
 14. Tja, som ved PC problemer, en genstart løser mange problemer, også dette, tænkte bare ikke i de baner! Tak.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok