Hop til indhold
IHC-User.dk

nygaard2005

Members
 • Antal indlæg

  11
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Om nygaard2005

 • Rang
  Mini Nørd

Seneste besøgende på profilen

139 profil visninger
 1. nygaard2005

  røgsensor LK 120B1286

  Tak for svar. Lidt videre kom jeg da, for der er ganske rigtigt ikke spænding på klemmerne NC og 0 i soklen til røgalarmen. Jeg kan starte alarmen i serviceview, og afstille den igen på normal vis; lidt efter kommer der et kvitteringshyl fra sirenen (=system klar igen???). Men hvad gør jeg ved den manglende spænding? Kan en genstart af controlleren gøre det? Der har ikke været pillet i installationen, så fejlen "er opstået af sig selv"! Har også prøvet at downloade et tomt projekt i controlleren, for derefter at downloade projektet til controlleren igen, det gav ingen ændring!
 2. nygaard2005

  røgsensor LK 120B1286

  nogen der har viden, erfaring med om LK røgsensor LK 120B1286, ca 12 år gammel, har en funktions "udløbsdato"? Ved test af to røgsensorer med såvel rigtig røg, som røg på dåse, aktiverer sensorerne ikke alarmen. Ved test i serviceview udløser alarmen, så kredsen må formodes at være Ok.
 3. nygaard2005

  adgang controller explorer 11

  Så lykkedes det mig at få adgang til controlleren ved hjælp af javastarter! Hentede filen en gang til, og det hjalp. Overvejer at skifte controlleren til visual 3. Nogen der ved om det giver bedre muligheder med lettere/mere up to date adgang til controlleren, eller andre fordele/forbedringer sammenlignet med visual 2? Eller er det bare en stakket frist, så er den lige så håbløs gammeldags som visual 2, i forhold til java, forskellige browsere og opdateringer til windows10?
 4. tak for svar. Jeg har faktisk hentet java starter fra schneider/LK`s hjemmeside, men hvordan virker den/anvendes den. Når jeg dobbeltklikker på den sker der intet?

  1. Lars1

   Lars1

   Jeg ved det ikke, for jeg bruger den ikke selv. Prøv at spørge i tråden.

 5. nygaard2005

  adgang controller explorer 11

  Hej Jeg har haft brug for at geninstallere windows 10, og nu kan jeg ikke tilgå min controller via explorer 11. Tilgang til controller sker via WLAN. Jeg har tidligere haft samme problem, og mener at kunne huske problemet dengang skyldes java versionen. Min controller har hardware 6.1, firmware 2.7.220, og den java version jeg anvender er version 8 update 131, som virkede inden jeg geninstallerede windows10! Nogen der kan komme med et tip?
 6. nygaard2005

  adgang til controller

  Jeg kan ikke få kontakt med min controller. Såvel via USB som via IP får jeg denne melding: "IHC controller not detected, but USB (eller IP adressen) respond to ping". Når både USB og LAN adgangen ikke virker, hvad gør man så? Jeg har prøvet at genstarte uden at det hjalp. 5/3: kan få kontakt via firmwareloader, som fortæller at den har version 2.7.220, altså den nyeste for visual2 version 6.1, som jeg har. Har prøvet at rulle tilbage til fw 2.7.199 og så igen til fw 2.7.220. Oplever at programmet på controlleren forbliver intakt ved firmware ændringerne. Controlleren sender også sms til min telefon om genstart. Men jeg kan stadig ikke tilgå controlleren for ændringer eller i programmet, idet meldingen "......,but respond on ping" stadig optræder.????
 7. nygaard2005

  vandalarm magnetventil

  jeg kan kontrolmåle spændingen, men ikke måle strømmen, da spolen blot er en klump smeltet plast! Men jeg forventer intet unormalt, for den er blevet motioneret i ca 10 s hver dag, og det uden problem, men jeg har godt nok ikke haft hånden på den efter motioneringen! Nå men nu skal jeg have købt en ny og så provokerer jeg et slangebrud, og brænder den så af igen, så forsøger jeg igen at få hjælp i dette forum. Nogen som har en idè om hvor den er billigst, har set den til 225 kr.
 8. nygaard2005

  vandalarm magnetventil

  Tak for svar, men jeg er ikke kommet videre! Det er en 220-2230 V spole med +/- 10 % spændingstolerance og den får 230 V AC når den trækker. Det er en spole med danfoss nummer 042N0840, og coil type AM230C. Alt ser ud som det skal, men noget går altså galt!
 9. nygaard2005

  vandalarm magnetventil

  nej, er rimelig besværligt pga montagen, men at den trækker mere strøm end den har godt af, er der ikke tvivl om, men hvorfor, og vil den gøre det hver gang det er alvor, for så er anbefalingen fra Schneider forkert!
 10. nygaard2005

  vandalarm magnetventil

  det er en danfoss 7,5 W AC, type AM230C, nr 042N0840, samme som følger med hvis man i dag køber pakken som indeholder vandalarm.
 11. nygaard2005

  vandalarm magnetventil

  jeg har vandalarm for slangebrud vaskemaskine/opvaskemaskine. Ved en lækage trækker en danfoss magnetventil og lukker for vandet ved indgangen.MEN nu har jeg to gange oplevet at denne magnetventil bliver meget varm, buler ud og brænder af efter få minutter med spænding på! Ikke særligt godt, hvis der ikke er nogen hjemme, et er vandskade, men brandskade oveni! Er der nogen som kan give et bud på, hvorfor spolen brænder af??
 12. nygaard2005

  Blok 2.1.0.4.a Kalender

  Har blok 2.1.0.4.a kalender sammen med blok 2.1.0.1.a 7 dages ur til at tænde udvendigt lys på forskellige tidspunkter gennem året. Det virker fint, lige bortset fra at hver gang kalender skifter dato periode f eks fra 31 januar til 1 februar, så slukker lyset midnat 31januar/1 februar og tænder ikke igen før midnat 1 februar/2 februar. Er der nogen som kan give mig et tip til at rette denne fejl.
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.