Jump to content

nygaard2005

Members
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

nygaard2005 last won the day on February 22 2020

nygaard2005 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

610 profile views

nygaard2005's Achievements

 1. Hej, mit sms modem er holdt op med at sende SMS ved alarm! Ved genstart af controller sendes en SMS ved power down og igen ved power up! Når jeg i serviceview markerer et af de oprettede telefonnumre og trykker på knappen sæt værdi, sendes heller ikke en SMS. Mit modem er IHC SMS Modem : 820BA220, min controller er IHC v 3, firmware 3.3.33, hardware ver 7.1. Nogen forslag til hvor jeg skal fejlsøge??
 2. Mangler hjælp til at finde årsagen til en "komme og gå" fejl! Jeg har overvågning via PIR IR 120 C, og fejlmelding sendt via SMS modul. Jævnligt opstår der en alarm, når overvågningen er sat til, men uden at der bliver sendt en SMS. Den "falske" alarm har aktieret min programmering "tænd lys ved indbrud" og tændt en rød lampe i statustrykpanelet. Findes et stykke software som kan danne en protokol, så hændelser kan ses i en log f eks hvilken PIR udløser alarmen? er det den samme PIR hver gang? osv. Nogen der har et bud på hvordan jeg griber fejlsøgning an? Min controller kører IHC3, se billede. Under min fejlsøgning opdager jeg, at jeg ikke kan justere tiden i controlleren, skønt der er forbindelse til den. Der kommer også en fejlmelding om manglende holiday kalender? se billede
 3. Jeg har et IHC 220V output modul i overskud. Kan nogen bruge dette, så kom med et bud!
 4. Problem løst! Da jeg omsider fik hul igennem til controlleren via USB, kunne jeg konstatere at såvel IP adressen som subnetmasken var sat til default!!!!!!! For 4 dage siden havde vi strømafbrydelse, men det skulle sandelig da ikke kunne nulstille så vigtige indstillinger, eller hvad??
 5. har fundet dig, er der hul igennem på messenger, og hvad har du af forslag?
 6. er efterhånden mest tilbøjelig til at tro at netværksdelen (hardware) i controlleren er stået af! Desværre har jeg ingen mulighed for at verificere dette. Controlleren er produceret i 2018, men har kun været i drift i 13 mdr!!!
 7. ved ping ser resultatet således ud:
 8. så får jeg en time out "..er for længe om at svare.."
 9. jeg har dannet mit eget netværk med IP adresser og reserveret 20 adresser til faste IP adresser, og controllerens IP adresse er indenfor området af de faste IP`r, her er intet ændret. Når jeg anvender dit link //jemi.... sker der dette (vist på billedet) og så er jeg lige vidt??? har også været på forsiden til adgang tilcontrolleren via usb i browseren men kommer så ikke længere endt til dialogboksen med hjælpefilen jnlp, se billedet, gem medfører intet, annullere ej heller
 10. Jeg har ihc starter mappen i forvejen og har også anvendt genvejene til adgang, uden problemer før nu!

  1. forsøg med at skrive usb medfører svar som vist på vedhæftede billede

  2. forsøg med at pinge, giver en IP adresse som jeg ikke kender, men som giver samme billede som under pkt 1

  herfra kommer jeg ikke videre, hvad gør jeg ved den jnlp fil??

  IHC3_jnlp.JPG

 11. Det er jeg helt med på, og det er også hvad jeg anvender. I øvrigt er der jo ikke ændret på noget som helst i min netværksopsætning, så med mindre jeg stadig har en nisse boende, så ændrer sådanne opsætninger vel ikke af sig selv!
 12. svar på spørgsmålene ved ikke hvornår forbindelsen er gået fløjten, men da jeg ville gå på via IHC control v 3.4 app som jeg plejer, var der ingen forbindelse! har prøvet forskellige måder at tilgå den uden held. Jeg kan ikke pinge den. Den er tildelt en fast IP adresse, som jeg kan se i USB tilslutningen. hvordan får jeg adgang til opsætningen som ved installationen så jeg kunne prøve om jeg kan ændre IP adressen? Ifølge vejledningen skal man taste USB i en browser med USB kablet tilsluttet, men det starter bare en søgning på USB på internettet.
 13. Jeg har mistet forbindelsen til min IHC3 controller via LAN. Jeg kan få forbindelse til den via USB. Ved LAN tilslutningen på controlleren lyser en grøn og en gul diode. Der har ikke været rodet med LAN netværket eller på anden måde været arbejdet på IHC installationen. Jeg har genstartet controlleren, jeg har trykket på reset knappen, men intet hjælper. Hvem kan hjælpe mig videre?
 14. Der er andet sted i dette forum gjort opmærksom på, at der altid skal være monteret et SIM kort i SMS modulet pga en software designfejl, som åbenbart ikke bliver rettet! MEN: skal SIM kortet være aktivt, eller skal der blot sidde et SIM kort i holderen? (giver mening ved ejerskift, hvis nu ejer ikke ønsker SMS`er)
 15. Jeg anvender en FB 6.2.02.7b som er hentet i dette forum. For mig ser det ud som om, den tæller der er i programmet til at angive længden på pausen mellem sendte SMS`r, tæller i en uendelighed, når overvågningen' afstilles efter der er sendt en alarm? Der sendes derfor ikke en ny SMS ved næste alarm. Blokken bliver først aktiv når indgangen for overvågning skifter værdi, men skal den så ikke blive passiv igen, når overvågningen afstilles? Er det nogen som kan og vil kigge på blokken og komme med en be- eller afkræftelse på min påstand, og i givet fald komme med et bud på hvad der skal ændres? 6.2.02.7b. SMS-Modem.ifb
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok