Jump to content
IHC-User.dk

nygaard2005

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

215 profile views
 1. IHC DIMMER LR 350, 7 stk, pris pr stk 150,00
 2. IHC Voice modem, har aldrig været i drift. Pris 250,00 kr
 3. Nogen som kan give en forklaring på funktionsforskelle mellem FB 6.3.01.a røg, gas, vand og el alarm med log, og FB 6.3.04#1c-2c-4c-5c røg, gas, vand og el alarm??? Har en installation med behov for røg, vand og el alarm og anvender pt FB 6.3.01.a, men erfarer desværre at røgalarmen ofte ikke resettes (spænding på igen) efter test!
 4. Jeg har 4 røgsensorer og anvender FB 6.3.0.1.a. Her er der en gang input fra røgmelder, hvor jeg har sluttet alle 4 røgmeldere til. Det bevirker at når en røgmelder melder røg, så får jeg en SMS fra alle 4 røgmeldere. Jeg vil gerne forfine det, så jeg kun får en SMS fra den røgsensor som melder røg! Hvordan gøres det bedst. På tænker at bygge FB om så tilføje yderligere 3 inputs ( og ændre den bagved liggende programmering tilsvarende), så røgsensorerne får hver sit input, men er det muligt, eller er der andre løsninger?
 5. tak for svar. Oprindeligt var mit billede 3840x2160 pixels, reducerede det til 1024x576 pixels og så vises hele billedet!
 6. Nogen som ved hvordan målestoksforhold håndteres i scenedesign? Har hentet et billede ind i scenedesign, men oplever at programmet ændrer på billedets zoomforhold, billedet zoomes ind, så der ses mindre i scenedesign end på originalbilledet. Hvordan vises billedet i scenedesign i samme målforhold som original billedet?
 7. Så er røgovervågningen igen aktiv, men hvad var fejlen??? Følgende skete: Ingen 24 V forsyningsspænding på nogen af mine 4 røgsensorer. Samtlige røgsensorer er forsynet fra samme IHC Output 24 modul ( 120B1021), og ingen af dem fik forsyning. Afmonterede forsyningsledningen til en enkelt sensor og forbandt den direkte til 24V. Blæste derefter "dåserøg" på den valgte sensor, og bingo sirenen gik igang og meldingen røg kom! Afstillede alarmen og da sonsoren igen blev meldt klar, var der pludselig 24 V på alle 4 udgange til røgsensorerne fra Output 24 modulet! HVORFOR ?? Det er da utrygt, at et røgmelder system kan gå ned på den måde.
 8. Tak for svar. Lidt videre kom jeg da, for der er ganske rigtigt ikke spænding på klemmerne NC og 0 i soklen til røgalarmen. Jeg kan starte alarmen i serviceview, og afstille den igen på normal vis; lidt efter kommer der et kvitteringshyl fra sirenen (=system klar igen???). Men hvad gør jeg ved den manglende spænding? Kan en genstart af controlleren gøre det? Der har ikke været pillet i installationen, så fejlen "er opstået af sig selv"! Har også prøvet at downloade et tomt projekt i controlleren, for derefter at downloade projektet til controlleren igen, det gav ingen ændring!
 9. nogen der har viden, erfaring med om LK røgsensor LK 120B1286, ca 12 år gammel, har en funktions "udløbsdato"? Ved test af to røgsensorer med såvel rigtig røg, som røg på dåse, aktiverer sensorerne ikke alarmen. Ved test i serviceview udløser alarmen, så kredsen må formodes at være Ok.
 10. Så lykkedes det mig at få adgang til controlleren ved hjælp af javastarter! Hentede filen en gang til, og det hjalp. Overvejer at skifte controlleren til visual 3. Nogen der ved om det giver bedre muligheder med lettere/mere up to date adgang til controlleren, eller andre fordele/forbedringer sammenlignet med visual 2? Eller er det bare en stakket frist, så er den lige så håbløs gammeldags som visual 2, i forhold til java, forskellige browsere og opdateringer til windows10?
 11. tak for svar. Jeg har faktisk hentet java starter fra schneider/LK`s hjemmeside, men hvordan virker den/anvendes den. Når jeg dobbeltklikker på den sker der intet?

  1. Lars1

   Lars1

   Jeg ved det ikke, for jeg bruger den ikke selv. Prøv at spørge i tråden.

 12. Hej Jeg har haft brug for at geninstallere windows 10, og nu kan jeg ikke tilgå min controller via explorer 11. Tilgang til controller sker via WLAN. Jeg har tidligere haft samme problem, og mener at kunne huske problemet dengang skyldes java versionen. Min controller har hardware 6.1, firmware 2.7.220, og den java version jeg anvender er version 8 update 131, som virkede inden jeg geninstallerede windows10! Nogen der kan komme med et tip?
 13. Jeg kan ikke få kontakt med min controller. Såvel via USB som via IP får jeg denne melding: "IHC controller not detected, but USB (eller IP adressen) respond to ping". Når både USB og LAN adgangen ikke virker, hvad gør man så? Jeg har prøvet at genstarte uden at det hjalp. 5/3: kan få kontakt via firmwareloader, som fortæller at den har version 2.7.220, altså den nyeste for visual2 version 6.1, som jeg har. Har prøvet at rulle tilbage til fw 2.7.199 og så igen til fw 2.7.220. Oplever at programmet på controlleren forbliver intakt ved firmware ændringerne. Controlleren sender også sms til min telefon om genstart. Men jeg kan stadig ikke tilgå controlleren for ændringer eller i programmet, idet meldingen "......,but respond on ping" stadig optræder.????
 14. jeg kan kontrolmåle spændingen, men ikke måle strømmen, da spolen blot er en klump smeltet plast! Men jeg forventer intet unormalt, for den er blevet motioneret i ca 10 s hver dag, og det uden problem, men jeg har godt nok ikke haft hånden på den efter motioneringen! Nå men nu skal jeg have købt en ny og så provokerer jeg et slangebrud, og brænder den så af igen, så forsøger jeg igen at få hjælp i dette forum. Nogen som har en idè om hvor den er billigst, har set den til 225 kr.
 15. Tak for svar, men jeg er ikke kommet videre! Det er en 220-2230 V spole med +/- 10 % spændingstolerance og den får 230 V AC når den trækker. Det er en spole med danfoss nummer 042N0840, og coil type AM230C. Alt ser ud som det skal, men noget går altså galt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.