Jump to content

Bear

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Bear's Achievements

  1. @Mikkel SkovgaardJeg har nu fået opsat PC´en sådan at browseren ikke afviser IP adressen grundet "skadelige"filer. Når jeg tilgår Controlleren via LK IHC visual app´en, finder PC´en ikke controlleren på den anførte IP adresse, MEN IP adressen svarer på ping. Ovenstående melding får jeg ikke når jeg bruger IHC starter, her skriver app´en blot at login på den givne ip-adresse mislykkedes. Har du ide til hvad jeg nu kan prøve sådan at jeg kan tilgå Controlleren på fjernafstand? Jeg kan hertil oplyse, at Controlleren er opdateret til seneste firmware.
  2. Jeg kommer fint ind med IHCRemote app´en, men kun når jeg er på wifi-nettet. Så snart jeg er udenfor rækkevidde, kan app´en ikke finde controlleren. Når jeg forsøger at tilgå controlleren via browser, både via ip-addresse og USB, får jeg fejlen "administrator.jnlp blev blokeret fordi denne filtype kan skade din enhed". Det skal siges, at før jeg opdaterede til Windows 11 og brugte Explorer, kom jeg også fint ind med USB, men efter opdatering kommer ovenstående fejl. Jeg har tændt for de rigtige services og tilpasset JAVA app´en . Jeg er i tvivl om hvorvidt jeg skal ændre undernetmaske og Gatewayadresse i controlleren, da der i instruktionen står at disse bør forblive som nu. Controllerens IP adresse har jeg. Skal jeg på nogen måde give routeren besked på at denne ip-adresse må tilgås på fjernafstand?
  3. tak for input. Jeg har også hentet IHCstarter app´en til iphone og får her fejlmeddelelsen "Could not connect to the server. Code -1004" Så det tyder på at jeg ikke har hul igennem til Controlleren udenfor eget wifi. Ideer til hvordan jeg løser dette?
  4. Hej, jeg har fået monteret en visual 3 controller, og den virker fint. jeg kommer fint ind på Administrator via USB og via IHC starter - både via USB og IP adressen - men behøver hjælp til at få den sat op sådan at jeg kan tilgå den på fjernafstand. Når jeg forsøger at tilgå systemet blot via ip-adressen får jeg fejlen "administrator.jnlp blev blokeret fordi denne filtype kan skade din enhed". Hvordan får jeg windows til at tillade min adgang til administrator modulet? På forhånd tak.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok