Jump to content
IHC-User.dk

Benjamin korsgaard

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg vil gerne kunne tilgå Nilan Connect udefra. Nogen der har erfaring med dette? Har åbnet port 8080 i min router: Har tjekket at porten er åben (https://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/?fbclid=IwAR2mzEy6ZxSDvGKWcXum8IQ-vSNJp8l8zts_lc_noE3O3e41x1zdAHaqkdss): Indstillinger for Nilan: Nogen der kan gennemskue hvad jeg gør galt, og hvad jeg skal prøve?
 2. Jeg skal bruge min bimåler til at sende en sms-besked når vaskemaskinen er færdig - glemmer det konstant ;-) . Jeg er ikke så god til det med transistorudgange. Vil du kigge på vedhæftede tegning og fortælle mig om det er korrekt forstået? Tegning 1 er som jeg forstår din forklaring. Normal mener jeg jo at man forsyner en pulsudgang med 0V på S0- og 24V til S0+, og så skal der en modstand på S0+ (24V) og derefter til indgang på PLC eller andet udstyr. (se "eksempel pulsudgang").
 3. Hej Bjarne Hvordan er dine bimåler forbundet til IHC? Det er vil en transistor udgang, som giver 24V på input modul, og når måleren giver en puls, så trækker den spændingen til 0V, som controlleren så kan registrere? Der sidder vel også en pull down/up modstand? Hvilken model af energimåler har du anvendt? pft :-)
 4. Hej :-) Inden jeg får købt mig en masse LED lyskilder, vil jeg gerne sikre mig at jeg får det korrekte produkt første gang! Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre hvad folk har i deres hjem og hvad jeres erfaring er med disse. Jeg får monteret GU10 LED spots i hele huset, og skal dæmpe på wireless Ø80 vers. 2 - så helst erfaringer med dette. på forhånd tak
 5. Okay - tænker jeg trækker kabel ud til hver så... en anden ting også... ville i placere et fortrådet tryk ved hvert vindue til styring af rullegardiner - eller ville i udelukkende bruge appen, og evt. en IHC fjernbetjening? Synes der kommer til at sidde utrolig mange komponenter hvis der skal være et tryk ved vinduerne også. Ikke ligefrem kønt at se på, og der kommer jo til at sidde meget rundt omkring i forvejen :-)
 6. Hej :-) Jeg skal have rullegardiner hjemme ved mig selv, og det skal selvfølgelig styres over IHC. Som jeg ser det, så har jeg mulighed for at lave følgende 2 installationer. - trækker en 7G1,5 ud til rummet til pl dåse, og derfra en 5G1,5 hen til vinduet, hvor jeg placerer en Wireless Jalousi standard. (sparer en masse kabeltræk - i alt 10 kabler) - eller trække en seperat 5G1,5 til hver rum fra tavlen, styret fra et output 230V, hvilket kræver mere montage arbejde og kabeltræk. Jeg skal ikke have rullegardin i alle rum i første omgang, men mere så det er klar til fremtidig brug. Men hvad ville i gøre? Er der nogle fordele ved at lave denne wireless løsning (udover det med at trække færre kabler)? De wireless Jalousi tryk kan jeg jo købe hen af vejen når jeg skal have flere sat op. På forhånd tak for svar
 7. Hvilken bimåler anvender du? Kan du uddybe hvordan du har gjort det?
 8. tak for svar. Det bliver løsningen med overdragelsesrelæer så. Man kan vel sagtens anvende denne sensor selvom den ikke giver et puls? PIR melder aktivere bare en udgang, som er aktiv i ca. 10 sek. (minimum), og så vil input 230 V få spænding så længe istedet for et kort puls - men det kan man vel lave i programmet, så den ser det som et puls istedet eller hvordan? Kunden vil have spot ved hans terrasse, som skal styres af en lysdæmper (UNI 250 W lysdæmper wireless placeret i tavle). Han vil gerne kunne dæmpe, samt tænd/sluk inde fra døren, mens de samtidig er styret af PIR når man kommer forbi og ikke har aktiveret inde fra trykket. Problemmet er bare om det kan lade sig gøre at lave i programmet? Tryk skal jo overstyre PIR, hvis han vil side derude med nogle gæster, og så skal den jo ikke dæmper op eller ned hele tiden hvis man bevæger sig derude. Er dette overhovedet muligt?
 9. Jeg skal have opsat 3 PIR 230 V bevægelsesmeldere, som vist nedenstående, da kunden vil have dem i sort. Jeg er dog i tvivl omkring hvordan "input 230" modulet skal monteres. Den fælles nul - den kan vel sagtens komme fra en anden lysgruppe end der hvor 230V signal komme ind fra - altså en anden lysgryppe. Det er ikke nødvendigvis sådan, at nul og tændledning skal være på sin egen input modul fra samme lysgruppe, og hvis man så har en sensor på en anden gruppe, så skal have en ekstra input modul for sig selv. Man må gerne blande grupper i kabler og samledåse bare det er opmærket, men hvad mener i? jeg forstår det, som at det er iorden, da det er en "fælles nul", og inputtene kan komme fra vidt forskellige grupper (230V tryk og PIR) Derudover, så skal jeg have fundet ud af hvordan jeg programmere input modul i IHC Visual... Jeg kan bare ikke finde nogen komponent i programmet med 230V. Hvis jeg vælger "brugerdefineret indgangsprodukt", så får jeg de 16 indgange på denne datalinie, og jeg skulle vel kun have 8 (L1, L2, L3, L4, L5, L6, L7, L8)? de 16 ingange burde kun være på 24 V input moduler? På forhånd tak for svar.
 10. Hej. Jeg sidder med lidt projektering af alarm med IHC til et sommerhus. Jeg skal have nogle PIR alarm sensor, samt røg sensor, og ville lige høre hvad folk normalt gør... Trækker i en enkelt IHC kabel (10 leder) ud til den første, og sløjfer videre fra den til de efterfølgende (én for alarm pir og én til røg sensor)? Hvis man gør det, så er jeg klar over man skal lægge mærke til antallet af sensor, da man skal have en indgang pr. sensor. Man kan jo hurtig spare noget plads i tavle (klemmer) og nogle kabeltræk på dette område. Men jeg ved heller ikke om montering af nemt hvis man har 2 kabler i hver komponent? erfaringer søges :-) på forhånd tak.
 11. Men så er jeg næsten nødt til at skifte den gamle controller ud med en ny for at få de nyere fubktionsblokke til PIR? Eller? :-)
 12. Der sidder en ældre controller uden viewer - mener ikke man kan anvende serviceview der eller tager jeg fejl?
 13. Hejsa. Jeg var for nydeligt ude og kigge på noget i forbindelse med en multisal (lille badminton hal) - hvor lyset var styret af IHC. Min kendskab til IHC er ikke vanvittig højt, men har da arbejdet lidt med det. Der er flere rækker loftsarmaturer der tændes på tryk (med dæmp også) og slukkes ved ingen bevægelse. MEN selvom der er bevægelse, så vælge lamperne stadig at slukke... Jeg har afprøvet at tænde og gå rundt i salen, så sensorene umuligt kunne undgå at se mig. Nogle gange registrerede de mig og lyset forblev tændt, andre gange gik det hurtigt ud igen.. Har prøvet gå test med sensorene, men det så umiddelbart udtil at være okay? Der sidder nogle servodan sensorer, så jeg kunne godt tænke mig at høre om nogen kan svare mig på om de er dårlige at anvende til ihc systemet og at det er bedre at skifte dem ud med rigtige IHC sensorer eller om der kan være noget andet? På forhånd tak hilsen Benjamin
 14. Tak for svar - var ikke klar over man kunne vælge IHC komponenter når man lavede disse beregninger, men det er nok klart da jeg har anvendt unidoc. :-)
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.