Hop til indhold

MartinB

Members
  • Antal indlæg

    18
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Greve

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

MartinB's Achievements

  1. Er der nogle der har et godt forslag til en der gider udfører sådan en opgave. installationen er på islandsbrygge.
  2. MartinB

    Gammel controller skift

    Har denne gamle installation. Ifølge manualen så er det en Controller 120B 1201, software version 6. installeret i 2004. Vil gerne udskifte med en ny controller, er det muligt at skifte controller og beholde moduler, eller skal alt skiftes ? og skal man være opmærksom på noget specielt ?
  3. Rs485 dongle spørgsmål er ved at skulle igang med at snakke med mit Nilan anlæg. der er mange der snakker om usb dongler, men jeg ser ingen der nævner et board til formålet Fx: https://www.hwhardsoft.de/english/projects/rs485-shield/ https://www.google.dk/amp/www.instructables.com/id/How-to-Use-Modbus-With-Raspberry-Pi/%3famp_page=true Eller burde denne virke ikk ? https://www.amazon.com/dp/B0721BB8PQ/ref=sspa_mw_detail_0?psc=1
  4. Hej Claus. Øv det driller aligevel, da jeg kom hjem idag og ville forbinde min iphone, så kan homekit ikke finde ihc bridge. alt ser ok ud inde på system status !! gode ideer ?
  5. Fik forbindelse i morges. Lod være med at pille ved koden i runde 2, så spillede det bare. tak
  6. Fantastisk project, og smukt udført. glæder mig som et lille barn. Men jeg kan ikke få lov at tilføje ihc-bridge til min home app, den siger setup code is incorrect. har prøvet ast skifte kode, genstarte (flere gange) PS det ser ikke ud til at nulstill knappen virker. Nogle der kan hjælpe med at knække "koden" :-) Update: er gået igang med at starte forfra :-) kunne ikke vente, så venter på rufus bliver færdig. Fik den op at kører ved at lade være med at pille ved standard koden i forsøg nummer 2. den hoppede lige i home kit på min ipad. - da jeg så kom hjem her til aften så ville jeg have den sat op på min iphone, men nu kan homekit ikke finde ihc-bridge igen ?? gode forslag ønskes !
  7. Uhh du må da gerne sende den på dansk. og hvis nogle har et link til en webshop som vil sende til dk, så slå den gerne op :-)
  8. MartinB

    Openhab2 +IHc +Z-Wave

    Kan du ikke skrive lidt om hvordan du har gjort. installation af openhab2/zwave -> funktions blokke i ihc så vi andre nemt kunne være med
  9. Hvordan indstiller man telestaterne til at være en eller anden % åben åben eller lukket, dur ikke da nogle kredse er længere end andre. når man nu har en Grundfos alpha2 pumpe, kan man så styrer den mellem dens 8 hastigheds muligheder ?
  10. Hej er der nogle der ved noget om hvor stort et batteri modulet kan klare at oplade. Kan intet finde teknisk om ladestrøm, batteri vedligehold osv på det backup modul fra Lk. er der nogle der lader batteriet med en seperat lader ?
  11. http://www.isimplex.com/index.php/our-company/news/186-multi-technology.html
  12. Har nogle eurodåser hvor jeg skal ha installeret ihc wireless lampeudtag, MEN monterings skruer i eurodåserne passer ikke. Afstand mellem monterings skrue hulle på ihc modul er 56mm afstand mellem skrue huller i eurodåse 61mm. kan det være rigtigt at man skal klemme dåsen ? for så sidder den jo fint ?
  13. Ser meget spændende ud. i guiden må du godt komme ind på hvordan du får data fra netatmo og strøm forbrugs målinger :-)
  14. Ærgeligt, for jeg har rigtigt meget mfi udstyr ;-) Jeg kan fortælle dig at mfi fungere bedre idag end det gjorde for et år siden, en gang i mellem rydder jeg databasen og starter den på en frisk, så kører det rigtigt fint. og det er mega fedt at kunne overvåge forbrug. men det er rigtigt at ubiquiti's software stinker, de er i beta i 2-3 år og når det så er lige ved at virke, så laver de et eller andet andet som de syntes er sjovt, og får aldrig deres rigtigt gode ideer rigtigt op at køre !! Hvis du gad smidde hvad du har at data og opsætnings vejledninger afsted til mig så jeg nemmer kan komme igang med det så ville det være rigtigt fedt.
  15. Hej Clemen. kan du ikke give en Update på dette samspil mellem IHC og ubiquiti? jeg erhelt ny til IHC, skal igang med at sætte det op i det nye år, pt er hele mit hjem styret af mfi og lightify! så lidt uddybende beskrivelse ville være mega fedt. tia /Martin
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok