Jump to content
IHC-User.dk

StenKrog

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hei alle jeg forsøger at få ihc til at publishe vi mqtt formålet er at få temperaturer til mqtt og videre til grafana til dette har jeg fundet Dingus gateway men kan simpelthen ikke få den til at virke min brooker virker fint og jeg kan logge på den med mqtt explorer uden problener når jeg kører ihcmqttgateway får jeg denne fejl: for mig ligner det at brookerens ip eller usr/password er forkert men det virker fint i mqtt explorer Ikke-afviklet undtagelse: System.Net.Sockets.SocketException: Værten kendes ikke ved System.Net.Dns.GetAddrInfo(String name) ved System.Net.Dns.InternalGetHostByName(String hostName, Boolean includeIPv6) ved System.Net.Dns.GetHostEntry(String hostNameOrAddress) ved uPLibrary.Networking.M2Mqtt.MqttNetworkChannel..ctor(String remoteHostName, Int32 remotePort, Boolean secure, X509Certificate caCert, X509Certificate clientCert, MqttSslProtocols sslProtocol, RemoteCertificateValidationCallback userCertificateValidationCallback, LocalCertificateSelectionCallback userCertificateSelectionCallback) ved uPLibrary.Networking.M2Mqtt.MqttClient.Init(String brokerHostName, Int32 brokerPort, Boolean secure, X509Certificate caCert, X509Certificate clientCert, MqttSslProtocols sslProtocol, RemoteCertificateValidationCallback userCertificateValidationCallback, LocalCertificateSelectionCallback userCertificateSelectionCallback) ved IhcMqttGateway.Program.Main(String[] args)
 2. Jeg har oplevet det samme "dengang" jeg kun brugte Protector K. Har brugt dem i en del parcelhuse og har ofte fået tilbagemeldinger som dine. Løsningen har været at skiftet "lortet".
 3. Nu har jeg testet i nogle dage, og må sige at det SPILLER altså!!! Det er lige det med dæmp, at det hopper lidt rundt, men hold nu kæft det er genialt. Alt i alt noget jeg godt kunne finde på at give penge for, når produktet er færdigudviklet!
 4. TIl orientering var dette løsningen på at få fra appen og til IHC-bridgen :)...
 5. Nop den kommer stadig ikke op på telefonen.
 6. Koblingen mellem IHC / IHC-bridge virker fint. Problemet er at "Home" appen ikke kan finde IHC-bridgen.
 7. Problemet er der stadig, har ikke indlæst nyt image til RPien endnu. Har trykket support. Skal der åbnes en port for at du kan komme på den ?
 8. Døjer lidt med at forbindelsen til IHC-bridge (fra eks. iphone) nogle gange ryger fløjten og bare forsvinder helt. 1) har forsøgt at genstarte hhv. IHC-bridge softwaren også hardreset RPi´en, har også forsøgt at genstarte ihc controlleren, Alt sammen uden at det har hjulpet. 2) Har fjernet IHC-bridgen i Home-appen men den kan ikke finde "tilbehøret" igen. 3) Har forsøgt at lægget et nyt image på og konfigurere IHC-bridge igen, og det virker. Det er sket en del gange efterhånden - er der nogen work-around på det?? Ellers TOTAL genial bridge.
 9. Et seriøs genialt koncept!!! Dog syntes jeg ikke at kunne få kommunikation imellem home og IHC-bridge. Får en masse "værelser/komponenter" op som ikke er sat op i IHC-bridge. Hvad mon jeg gør forkert??
 10. Må man være med på en tester??
 11. Ja. pt. har jeg en enkelt controller som er umulig at komme i kontakt med. Det er HW6.1 med firmware 2.7.220. Jeg kan sagtens gå via usb/ip og få visual til at virke. MEN fyrer jeg firmware 2.8.3 på den, så fungerer ALT. LK har dog advaret kraftigt at 2.8.3 IKKE må bruges på HW6.1 da den brænder af. Når jeg skriver IP´en i chrome og IE får jeg fejlen (ERR-REFUCED-CONNECTION). Jeg har talt med Lars fra LK idag, og han sagde at det var pga. java. Det SKAL være java i version 8 update 66 (max). Har prøvet og det hjalp heller ingenting.
 12. Hei Niklas Har 2 stk. helt nye i org. indpakning.
 13. Hvad er en fornuftig pris?? Har da et par stykker på lager.
 14. StenKrog

  USB-problemer / IHC

  Nej desværre.....Det er I en af mine udlejningsejendomme, så kan først kigge på det "næste" gang der bliver problemer....
 15. bare et tip. Er det trådløse tryk eller lampeudtag, KAN de altså godt hænge engang imellem. Sørg for at antennen er så langt væk fra el-tavle som muligt, og prøv evt. at vende den på hovedet. Har efterhånden været ude til en del af disse fejl, hvor der er forstyrrelser tæt på antennen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.