Hop til indhold

Ravni

Members
  • Antal indlæg

    28
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nykøbing F

Seneste besøgende på profilen

1.831 profil visninger

Ravni's Achievements

  1. Ser også ud til den har terminaler til Modbus (RS485) spændende om den nu kan kommunikere med ventilations og andre styringer uden brug af visility
  2. HVor på sjælland ?og hvad skal sættes op ? en hel instalation eller hjælp ?
  3. mine items så således ud : Dimmer LoftLysBadevaerelse "Loft Lys" <light> ["Lighting"] {ihc="0xBA45D"} hvis jeg ikke benytter ["lighting"] tagget vises det ikke i homekit
  4. Kan du benytte dine items i homekit uden at give dem et homekit Tag? hvilket IHC tag bruger du ?
  5. Det er også det jeg er kommet fremtid, men håber at nogle har fået det til at virke.
  6. nej bruger kun lys niveau, og fungere fint via openhab og tænder/slukker jeg andre steder vises det også i openhab. jeg oplever dog problemet som jeg også har beskrevet her:
  7. På mine dæmpere bruger jeg Kun Lys Niveau. det virker udemærket, men når jeg dæmper fra home kit springer den op og ned kort i styrke, for her efter at ramme det indstillet. Kunne være interessant at se om du oplever det samme.
  8. Slet ingen bud på mine udfordringer? eller nogle der oplever det sammen ?
  9. Hej, Jeg har 12 gulvarme kredse, dog alle i beton. Jeg benytter mig af Wavin ahc 9000 som jeg har forbundet med mit visility dashboard via modbus. og så der igenne mkan se og ændre setpunkt på hver kreds. \Martin
  10. Jeg benytter primært openhab som interface mellem Apple Homekit (som erstatning for ihc App) og ihc, her oplever jeg <1sek forsinkelse når jeg via home appen tænder og slukker, så længe jeg er på mit hjemme netværk, når jeg dog er uden for mit hjemme netværk og den derfor bruger iCloud oplever jeg til tider stor forsinkelse 10- 15 sek, men jeg synes det afhænger af hvor når jeg sidst har brugt det, tænker at hvis apple tvét er på "vågeblus" så skal det starte op for at kunne sende komandone ud på netværket. oplever de samme forsinkelser som til mine philips hue pærer.
  11. Hej Mogens, Jeg bruger selv de wireless ø80 dæmpere til mine LED, og jeg oplever ved konfiguration at den ikke kan finde ud af det når den står på AUTO mode, prøv at vælge CR i stedet, og se om det ikke skulle hjælpe på problemet med at de ikke kan dæmpes ret meget.
  12. Hej, Jeg har et setup med Ihc, Openhab, visility dashboard Generation 1, Apple Homekit, wavin gulvvarme, nilan gulvvarme, philips hue og sonos. Jeg er nu begyndt at forbinde alt sammen og det går også ganske fint. men jeg oplever 2 problemer. 1: når jeg via Home Appen på iphonen indstiller lys styrken på mine wireless dæmpere, kan jeg se på skærmen at den springer rundt i % visningen for her efter at lande på det indstillet. har nogle af jer oplevet det samme? jeg har forbindet openhab items til det id der er på "lys niveau" i visual, men skal jeg sætte noget forsinkelses tid på ? 2: jeg kan både aflæse aktuelt temperatur og setpunkt på mine gulvvarme kredse, men hvis jeg ønsker at ændre setpunkt på et rum så træder det desværre ikke i kraft før jeg på mine rum termostater trykker for at justere setpunkt, når jeg gør det kommer det indstillet setpunkt (fra home appen) med det samme. nogle der har et ligende setpunkt og har løst det ?
  13. du kan evt bruge dine eksisterende Strips og styre dem med HUE, har jeg selv overvejet og indkøbt dele til faktisk. så kan du bruge længere og billigere Strips og kun nøjes med at købe startkittet til HUE Led strip, se evt
  14. Det er firmware 2.7.220 som jeg har benytter, faktisk så havde jeg en ældre version da det stoppede med at virke, og har så opgradderet i håb om at det ville hjælpe. findes der en måde man han Hardresette ens controller?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok