Hop til indhold

Mehdi Sanati

Members
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Mehdi Sanati last won the day on June 17 2019

Mehdi Sanati had the most liked content!

Seneste besøgende på profilen

873 profil visninger

Mehdi Sanati's Achievements

  1. Er der nogen på Sjælland, der kan hjælpe med en opsætning af de disse produkter i mit hjem. Mod betaling selvfølgelige? Så vil jeg meget gerne høre fra dig..:-) 61 77 44 45
  2. Er der nogen på Sjælland, der kan hjælpe med en opsætning af de disse produkter i mit hjem. Mod betaling selvfølgelige? Så vil jeg meget gerne høre fra dig..:-) 61 77 44 45
  3. Mehdi Sanati

    APP på IHC

    Hej med jer Kan man få en App hvor man kan se hele husets status? Vi har iphones og ipad mini der hjemme. Så jeg kan ikke hente LK egen app.:-(
  4. Det var nogle ret gode idér..:-) Sexalarm! Den var god!! Kan jeg måske lokke nogle billeder af jeres koder, så jeg kan se og lære hvordan I har lavet de forskellige koder? Elektrikeren har kun lige monteret det hele ude kode, da han skulle smutte igen, så jeg starter helt fra bunden og skal lære systemet og kende..
  5. Da jeg er helt ny for IHC, Vil jeg håber at folk kan smide billeder, af nogen af de funktioner som de har i deres hus, som de rigtig glade for eller er lídt nørdet på den fede måde.:-) Mangler lidt inspiration.:-)
  6. Kan nogen måske smide et billede af hvordan en kontakt som blot skal kunne tænde en lampe skal se ud med dimmer funktion.:-)
  7. Hej Igen.. Det tog lidt længere tid før min elektriker før kom i gang og desværre måtte han opgive og trække ledninger nye ledninger rundt i huset..:-( Huset er lavet af det stærkeste beton han nogen sinde har prøvet og bore i.. Så nu har jeg en komplet tavle med 10 trådløse enheder og 2 komplette grupper jeg kan køre over Ihc.. Nu sidder jeg og prøve og kode for første gang og allerede gået lidt i stå. Jeg har læst at hvis jeg blot skal tænde på et tryk og slukke på et andet, skal jeg bruge avanceret kip. Men den kan jeg vælge.. Nogen du kan fortælle hvorfor jeg ikke kan vælge den??
  8. Mehdi Sanati

    trådløs magnetkontakter

    Hej med jer.  Jeg er også blevet en heldig ejer af en komplet Ihc, som snart skal monteres af en elektriker.. Jeg bor I et ældre beton hus, så det med og trække ledninger til alle døre og vinduer bliver et svære opgave. Min plan er også og få alarm med skalsikring. Men hvordan kan jeg gøre det, når jeg kun kan finde magnetkontakter med ledning fra Ihc..? Kan jeg ikke få magnet kontakter, som er trådløst? Mvh Mehdi
  9. Hej med jer. Tak for medlemskabet.:-) Jeg har lige købt mig et komplet Ihc tavle, som min elektriker skal sætte op inden alt for længe.. Så kommer det store arbejde og komme igang med og lære systemet og kende.. Så skal jeg selvfølgelige også have gang i Captain, men er der nogen minimums krav til raspbarry? Noget andet tilbehør I kan anbefale til en ny begynder eller nogen råd?
  10. Det er dog først i IOS 10 der kommer en APP, Hvor man kan lave regler for deres enheder.. Men det vil virkeligt være i orden, hvis IHC og Apple kunne snakke sammen.! :-) Spec for personer som ikke kan programmere og fra en app kan laver regler og slukke ting via en app eller Frøken Siri..:-)
  11. Hej med jer. Nu sad jeg og fulgte med I Apples WWDC, hvor de annoncere deres nye systemer og evt. nyheder. Deres fremtidige app, som kommer ud med deres IOS 10. HOME. Virker utroligt smart, hvis man er apple bruger. Den kan lidt det samme som IHC men slet ikke så nørdet og alle kan være med.:-) (Mere til bruger, som jeg) Når de annoceret den, viste de en masse producenter som allerede er igang med og udvikle produkter til deres system og der er schneider-electric nævnt. Så vidt jeg ved så er IHC. LK by schneider-electric. Er der nogle der ved om IHC kommer til og snakke sammen med Apples home kit??
  12. Tak for jeres gode svar og dejligt med et forum hvor der er liv:-) Mikkel Skovgaard : Tak for dit svar og det lyder som om du virkelig har helt styr på det her.: -) Jeg står overfor en større renoverings projekt i mit hus og Inden jeg går ud og investere i noget nyt system, vil jeg være sikker på at der er noget der kan lade sig gør.:-) Hvor er det fedt at du have lavet et system som kan snakke med Sonos!! :-) Men hvad med Philips Hue som køre på egen Bridge? Når vi snakker Danfoss, har de lavet 2 forskellige systemmer - tror du at du kan få den til at snakke med deres Z-wave system eller deres egen living link system? Hvis du kan få den til at snakke med Z-wave, så har du virkelig knækket koden for at mit behov om alle enheder, kan snakke sammen på en super fed måde!!!! :-) Henning Pedersen : Tak for din fine forklaring og snakken:-) Det giver mig et super indblik i hvordan det fungere..:-) Clemen : Det lyder super. Men hvordan er dit setup? Hvordan får du dit IHC til at snakke sammen med domoticz?
  13. Jeg har længe været på udkig efter den rigtig løsning til og gøre mit hus smarter.. Mit indkøb af ihc standt alone, som jeg købte for 1,5 år siden kan jeg ikke få til at snakke sammen med nogle andre produkter. Så nu vil jeg prøve og høre her inde om der er nogle muligheder for at gøre projektet helt færdig med IHC eller jeg skal søge andre veje..?Mit behov er at den skal snakke sammen med Hue, Sonos, Danfoss og et alarmsystem og det må ikke være for nørdet, da jeg ikke selv kan kode.. Jeg har set Z-wave systemer, som kan en masse fede ting og kan snakke sammen med andre produkter, super smart. Det eneste minus der er ved z-wave at man ikke kan få nogen indbygnings kontakter. Så går lidt af det hele, hvis man skal have forskellige slags kontakter rundt omkring i ens hus.. Hvis man gerne vil bygge et pænt og smart hus.:)Jeg håber at der er nogle kloge mennesker, der kan hjælpe mig i mit never ending projekt
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok