Hop til indhold

Danni k

Members
  • Antal indlæg

    119
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Contact Methods

  • Website URL
    http://fiksefingre.dk

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Herning

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Danni k's Achievements

  1. Der er hvis et par stykker der har spurgt om andre kendte til data typen da de selv ville lave et modul... Kan du dele et billede eller navn på ic'en? Tænker om man måske kunne lave noget kommunikation til en arduino eller lignende via noget binær kode. Så kan man jo lave noget mere end de 8 udgange.. Kunne da være sjovt at lege med. Ud over alle de andre projekter man har af sjove ting.. :-)
  2. Timer mener jeg er din timer som du sætter i gang med at tælle.. hvis du vil have samme timer til at bruge forskellige tider opretter du timertid. Timertid flytter du så over i din timer før du starter den. Så kan godt være du skal forbinde en timertid til openhab og så loade timertid i timeren før du starter den. Men godt nok ikke noget jeg selv har prøvet endnu.... Mvh Danni..
  3. Danni k

    IHC Input 24/3

    Det er helt rigtig med at sætte 0V til indgangen. Der skal ingenting i mellem... Det er NPN indgange og derfor måler man 24V på dem hvis de ikke er påvirket. :-) Mvh Danni.
  4. Det er id på hver enkelt tryk. Så du opretter en switch og linker den til dit input øh f.eks så har den samme funktion som dit tryk... Du kan os linke den til en udgang direkte eller en indgang på en funktionsblok.. Jeg er selv i gang med at sætte openhab 2 op. Jeg kan ikke oprette eller gemme en items fil med notesblok da den kan gemme i forkert format så skal bruge wordpad. Hvis du er i tvivl om sitemap eller items opbygning så kig i demo projektet der er det meste hvis brugt.. Ellers spørg hvis der er noget konkret så skal jeg forsøge at svar.. :-) Mvh Danni.
  5. Sorry det er Ctrl du skal holde nede ikke shift. :-P Der får du hvis vist det både som hex og decimal... Og det er meget nemmere end at kigge tekst filen igennem i hvert fald.. :-D
  6. Det er nemmest at finde id i visual hvis du holder shift nede og holder musen over en ind / udgang kommer id os frem... ;-) Jeg bruger bare hex nummeret f.eks ihc="0x6314" Jeg er selv ved at sætte openhab2 op for første gang og har bøvlet ret meget med det. Men har fundet ud af at jeg ikke kan bruge notesblok i win 10 men skal bruge wordpad ellers gemmer den i forkert format... :-/ Mvh Danni.
  7. Hvor har du oprettet dine items?? er det i UI eller i items filen?? Mvh Danni.
  8. Danni k

    Korrumperet projekt

    100000 Tak... Det er simpelthen fantastisk... Hvordan dælen finder du det mellem alle de links?? Havde prøvet at kigge lidt i filen men er jo total umuligt med alle de adresser... Mvh Danni
  9. Danni k

    Korrumperet projekt

    Hvordan finder i de fejl?? jeg har prøvet en xml validator uden resultat. Har kigget hele filen igennem uden at kunne se noget umiddelbart. Hvad skal jeg kigge efter?? hvordan finder jeg det nemmest??? Mvh Danni. hus den 16122016.vis
  10. Man regulere ikke flowet i gulvarmen med telestaterne. Der skal du som Bjarne skriver indstille hver streng på fremløbet efter længden så der er ens flow. Der sidder en skrue til hver kreds der efter længden skal drejes x antal gange. Ellers vil du få ujævn varme i huset når flere kredse kalder på samme tid. Mvh Danni.
  11. Danni k

    GU10 led pulser

    Jeg har haft samme problem med tre dimmere i 1 moduls underlag men efter et års tid ca. er det stoppet.. Jeg tror ikke jeg har ændret noget i min installation så underligt hvad det skyldes. Har os overvejet at prøve at skifte til v2 dæmpere. Men indtil videre fungere det....
  12. Jeg har pt. android v6.0.1 der er det os noget hø...
  13. Har samme problem så jeg har opgivet at bruge appen.. Ved mig kom det efter jeg opdaterede android. Hvis jeg tager en gammel smart phone virker det ok.. Så der må være et eller andet anderledes med den nyere version af android... :-/
  14. Det er gem aktuel værdi ved strømsvigt du tænker på?? Kunne da godt være jeg lige skulle lure om den er krydset af... Syntes bare når jeg indstiller rum temperaturen så efter noget tid står den bare på det som den standard stod på... Men havde ikke lige luret der var den der kunne vinkes af... Havde kun set man kunne gemme på to måder i service view.. :-)
  15. Hej folkens... Ved nogen om der er en type tal, tæller eller temperatur som bliver gemt så den ikke bliver over skrevet ved genstart af controller... Er træt af at miste forskellige data bare fordi controlleren bliver genstartet... Mvh Danni.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok