Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 19-03-2024 in all areas

  1. Lars1

    IHC lampeudtag uden diodelys

    LK IHC wireless enheder kan kun kommuniker med andre LK IHC wireless enheder, herunder også LK IHC controller såfremt denne er Visual 2 eller 3. Selvom Schneider sælger både LK IHC wireless og Wiser, kan de 2 produkter IKKE kommuniker med hinanden. De baser sig på 2 forskellige wireless standarder. Det der endnu ikke er udgået fra LK IHC wireless produkt kataloget finder du her https://www.lk.dk/produkter?iid=159 Alternativer til LK IHC incl. wireless kan du finde i denne tråd. https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/10812-ihc-eol-hvad-er-alternativerne/
    1 point
  2. Lars1

    IHC lampeudtag uden diodelys

    En ting er fase, men når vi taler LK IHC wireless dimmer, så har du både fast fase, dimmer fase/mellem ledning, samt risikoen for fremmed spænding, hvis der er lavet en fejl et andet sted i installationen. Villedningen til programmeringen kan du finde her. https://www.lk.dk/produkter?iid=11372 Hvis din installation er lavet lidt smart, så har du max 2 dimmer, som hver trækker 3 lampeudtag, incl. dimmeren. 6 lampeudtag og 2 tryk er dog en overkommelig opgave at erstatte med et andet produkt. Undgå dog at købe de billige harald nyborg wireless dimmer. Gå efter noget professionelt baseret på Z-Wave eller Zigbee.
    1 point
  3. Lars1

    IHC lampeudtag uden diodelys

    Hvis du ikke ved hvad fast fase betyder, så vil jeg KRAFTIGT anbefale dig at få en elektriker til at skifte dimmeren for dig. Udover at du kan brænde dimmeren af ved at monter den forkert, så kan 230V slå ihjel eller starte en brand. Det er ikke uden grund at det tager 3-4 år at blive uddannet elektriker og yderlig 3-4 år at blive autoriseret elektriker. Udover det, så nævnte du at du forsøger at linke dimmeren til et batteri tryk. Det lyder derfor som om du ikke har nogen IHC controller. Hvis det er tilfældet, vil jeg overveje at erstatte dimmer og tryk med et andet produkt end LK IHC, da LK IHC wireless standalone (LK IHC uden controller) også udgår efterhånden som lageret bliver tømt. Jeg ved dog ikke om dit batteri tryk benyttes sammen med andet end din dimmer, eller om dimmeren er forbundet til andre lampestedder. Er det tilfældet kan det selvfølgelig komplicer udskiftningen. Men alt det kan en elektriker også hjælpe dig med at gennemskue. Der findes mange alternativer til LK IHC wireless standalone. Nogle af dem er liste i denne tråd. https://www.ihc-user.dk/forum/forums/topic/10812-ihc-eol-hvad-er-alternativerne/ Edit: Kom lige til at tænke på at fejlen selvfølgelig også kan ligge i dit LK IHC wireless batteri tryk, eller at du ikke følger den rigtige procedure for at linke de 2 sammen. Jeg har haft LK IHC i +20 år, og jeg skal stadigvæk have fat i manualen hvergang jeg skal linke et LK IHC wireless produkt. Det er lidt for tydeligt at processen blev designet for +20 år siden og ikke er ændret siden.
    1 point
  4. Lars1

    IHC lampeudtag uden diodelys

    Jeg gætter på at billedet er af lampen, og der kan man se at der er fuld blus på lyset. Jeg tror derfor godt at vi kan udelukke manglende strøm som årsagen. @JenseNår det er sagt, ved vi jo ikke hvordan resten af installationen er lavet, og hvor meget du har ændret på den før og under fejlsøgning. De wireless dimme har en dimmer udgang på bagsiden, således at man kan forbinde alm. lampeudtag til en dimmer og dermed styre flere lampeudtag fra 1 dimmer. Kan denne dimmer udgang ved en fejl være forbundet til fast fase? På forsiden har de såvidt jeg husker også en fast fase. Kan lampen ved en fejl være forbundet til denne? Hvis du er 100% sikker på at alt er monteret korrekt, vil jeg give dig ret i at meget tyder på at dimmeren er defekt. Desværre er der så ikke nogen anden vej end at købe en ny. Fordelen er dog at den nye vil funger både med LED og glødepære, selvfølgelig medmindre du køber en brugt HW ver. 1.
    1 point
  5. At den sidder i konstant tændt er ikke ensbetydende med at der strøm på lampeudtaget. Der kan være kabelbrud pga. mus, der kan være løse forbindelser i samlinger undervejs osv. Den eneste måde er at måle direkte på selve lampeudtaget. Eller er det lampeudtaget der konstat sender 230v ud ud, og du ikke kan slukke. Det er lidt svært at se/læse ud fra din tekst. Hvis det er det sidste, så er lampeudtaget defekt. Jeg har aldrig hørt om nogen der har repareret en defekt, så der kan jeg ikke hjælpe.
    1 point
  6. Lars1

    IHC lampeudtag uden diodelys

    Som Henning skriver, så vil dit lampeudtag ikke virke hvis det er HW ver 1. og pæren er defekt. Årsagen er at min. effekt kravet ikke længere er opfyldt.
    1 point
  7. Hej Jense Velkommen til IHC user Der kan være flere årsager. Vedr. dioder, så lyser de IKKE ved betjening af 1 og 2, kun hvis du holder A knappen nede i længere tid. Men det bør du kun gøre hvis du er ved at linke til controlleren. Tænker du har testet at pæren virker, hvis ikke, så er det første prioritet. Næste step er at sikre at der strøm på lampeudtaget. Der kunne jo være løse ledninger mm. Hvis begge er positive, så er lampeudtaget defekt.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok