Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 20-11-2019 in all areas

  1. Ikke kun din side. Jeg har også haft mine besvær med at forstå hans dokumentation.. Det er lidt hagen ved disse mennesker som udvikler til openhab. Rigtig mange af dem er sindsyg gode til at udvikle, men det der med dokumentation, der halter tingene ofte.. Meningen er så også, at det der med dokumentation, det skal vi alle helst hjælpe til med. Men det er dælme svært at gøre, hvis man ikke fatter hvad det er udvikleren skriver og har lavet. Du generer bare løs....
    1 point
  2. Morten H

    Ny lysdæmper?

    Vi fik at vide dæmperen var godkendt til produktion nu. Så det skulle de i gang med. Den udkom nok ikke i år. Jeg er svært utilfreds med den er forbeholdt den nye controller. Der har ikke fandtes en ordentlig (lav VA) led dæmper til IHC og når der så endelig kommer en er den forbeholdt de nye controllere. Man bliver gang på gang skuffet over IHC.... De har ikke tænkt sig at lave en integration. De fortæller bare en masse om at man sagtens kan få IHC'en til at snakke med andre systemer med en RPi. Prøvede at få forklare at det et private mennesker der sidder og integrere deres produkter ind i eksemplvis OpenHAB, Home Assistant og Captain. Hvis de vil fortælle om det må de satme også komme ind i kampen ;-)
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok