Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04-08-2019 in all areas

  1. Det samme udsagn kan du roligt sige om alle de andre systemer, inkl. Velbus. Problemet er som punkt 2 i mit første indlæg - de antager alle, fejlagtigt, at alverdens elektrikere kan, vil, og har fantasi til at lave noget ordenligt programmering til kunden. Men det bliver kun sjældent til meget mere en omgang kip med sluk alt fra hoveddøren, hvilket kan laves langt billiger med alm. kip relæer. Jeg har set mange "avancerede" IHC programmer - hvor det avancerede bestod i at der var anvendt "Avanceret kip" , hvilket kunden selvfølgelig ikke kan være tilfreds med. Men kunden har typisk haft et godt samarbejde med elektrikeren, så det kan jo ikke være ham - ergo må det være produktet, som det indirekte også fremgår af Martins indlæg. Og dermed er vi tilbage til punkt 1 i mit første indlæg, nemlig at producenterne overlader en alt for stor del af det oplysende (salgs)arbejde til installatøren, og han gør som langt de fleste gør - det er giver mest for mindst. Og uden en ordenlig afklaring af kundens krav og forventninger til funktioner, komfort, fleksibilitet mm. så får kunden "kun" det elektrikeren syntes eller kan finde ud af.
    1 point
  2. Ingen tvivl om at der også burde være en App til android tablet, om telefonappen skal være grafisk på samme måde som tablet, kan diskuteres, men der er helt klart plads til forbedringer. Alle dine øvrige punkter er ikke produkt, men software relateret, og dermed elektrikeren som har programmet det, for det kunne sagtens have været lavet. Hvilket ligger i direkte forlængelse af mit første indlæg i denne tråd. De huse jeg laver program til, har stort set fuld kontrol med alle parameter. Se evt. denne lille video. https://drive.google.com/open?id=1y9R4ppxXDVzN8sSjDNu-TNnC3g54tP2e
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok