Hop til indhold
IHC-User.dk
  • 0
Soylant

12v dørlås

Spørgsmål

Hej

Jeg har en 12v dørlås som tidligere har kørt over min gamle Jablotron alarm, men kunne godt tænke mig at få den over i IHC, men der er jo 24v output moduler hvad kan man lige gøre der?

skal jeg have et IHC backup modul for at få 12V??

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

2 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Du bør ikke bruge strømforsyning fra IHC til tilsluttede enheder. Det mest korrekte er en seperat forsyning og kontaktor, som 24 volt output kan tænde og slukke. Eltako laver fine DIN skinne moduler til dette, som jeg benytter i lignende setup til både 12 og 24 volt enheder. Eltako købes billigst i Tyskland på nettet.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
  • 0

Som Ejvind skriver, så anbefales det ikke at bruge IHC strømforsyningen til andre produkter. Vedr. 24v output så kan UDGANGENE på dem spændingsforsynes med 12 til 48v DC, driften af dem er stadig 24v. MEN - alle 8 udgange bliver så med samme spænding, hvilket ikke altid er ønskeligt og slet ikke hvis du kun skal bruge den ene udgang. Løsningen er et 24v  overdragelsesrelæ hvor spolen styres af IHC og kontaktsættet spændingsforsynes fra 12v og afgangen forbindes til din dørlås.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.