Hop til indhold
  • 0

Wireless Dæmper Med Led Og Modstand


Jacob Petersen1354922221
 Share

Spørgsmål

Hej jeg har et lille problem Med mine wireless ø80 dæmpere. Jeg har spot i huset som blir styret af mine ø80 dæmpere. Det er 230v spot philips master led 4w det skal lige nævnes at det er version 1 mine dæmpere. Nogen gange begynder de at blinke så skal jeg lige slukke og tænde igen. Hvis jeg dæmper for lavt niveau er det det samme men der tænker jeg det må Være pga minimumsbelastningen. Jeg har set man kan købe sådan en kondensator men er der nogen der ved om det vil hjælpe at smide en op på den sidste spot. Har os hørt man ku sætte en lille ohmsk modstand ind på lanpeudtaget så sku det os afhjælpe problemet. Nogle ned erfaringer eller gode bud

Link til kommentar
Del på andre sites

6 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Både kondensator og modstand vil hjælpe. Og det er ligegyldigt om de placeret ved det sidste eller første spot, eller i lampeudtaget.

Det handler blot om at få brugt den lille smule effekt lysdæmperen altid slipper igennem, så LED'en ikke står og lader dens kondensator op og giver et blink, når der har samlet sig nok energi.

 

Kondensatoren er dog den billigste i brug, da den pga faseforskydning næsten ikke vil blive målt af elmåleren. Ikke sådan at forstå at modstanden koster flere hundrede kroner om året.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok