Hop til indhold
  • 0

com kabel


michael1354922260
 Share

Spørgsmål

10 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Du er nødsaget til at kigge på det udstyr du skal have til at køre, og se hvordan de forventer lederne i kablet ligger. Et seriel kabel er ikke bare et seriel kabel...nogen er lige igennem, andre krydser det enepar, eller det andet osv.Hvis det er til IHC controlleren skal 4 ledere kobles direkte igennem, hvis jeg husker ret. Kan dog ikke huske hvilke ;-)Men det står i den gamle bog til controlleren.Hvilke ledere du skal bruge i netværkskablet er så som så. Hvis du kan se hvilke ledere der er + og - vil det være smart at lægge dem sammen i et af de krydsede par.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

OK, der er nok tale om RS232http://en.wikipedia.org/wiki/RS-232bemærk at her kan kabellængden ikke være over 15 meter, og i praksis sikkert ikke mere end 5 meter.Fra Manualen:Programmeringskabel.ForbindelsesdiagrammerNedenfor er vist de forbindelser, der benyttes ved tilkobling af en terminal tilIHC Controlleren. Afhængig af PC'ens stik på den serielle port, anvendes entenet 9 polet eller et 25 polet SUB-D hunstik. Max. ledningslængde 15 m.IHC Controller PC9-polet hun 9-polet hun2 23 35 58 8

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Det behøver ikke være så indviklet og dyrt, hvis i ikke har brug for at tilgå controlleren over netværk, men vil sidde i samme hus som controlleren og programmere den.Man kan købe 2 stk. RJ45 til sub-D 9pol hun stik. Disse kommer med 9 løse ledninger monteret på RJ45 stikket og kan klikkes i sub-D stikket uden brug af værktøj. Disse stik skal samles helt ens. Herefter er det bare at sætte et patchkabel i stikket og den anden ende i vægudtaget. I tavelen patches det lige igennem til det stik ved IHC controlleren. Der er dog begrænsning på kabellængden og jeg har selv fået det til at virke med træk på ca. 30-40M.RJ45 til sub-D kan f.eks købes RS Components.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok