Hop til indhold

Morten1354922249

Members
  • Antal indlæg

    466
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Morten1354922249's Achievements

  1. Man kan købe dæmpeled som ikke koster alverden. Det kan sættes ind før antennemodulet.
  2. Synes denne tråd er røget lidt ud fra emnet!!!
  3. Når du giver langt tryk på mem indgangene gemmer de det niveau der er aktuelt!!?
  4. Der findes flere versioner af den gamle dos controller og der er også som du har set flere funktioner der ikke er i de tidligere versioner. Programmeringen er dog stort set den samme, jeg tror det er derfor du ikke kan finde en manual på lige din version controller. Den største forskel er muligheden for at bevæge sig rundet i strengen og slette inde i strengen. Muligheden for fiktive ind og udgangsnumre er heller ikke i alle versioner, men at få et skumringsrelæ til at virke med tid kan de alle.
  5. Jeg må lige rette lidt her IHC Net basic boksen er IKKE en switch, men skal forsynes fra en 8 port switch. IHC Net boksen samler udelukkende signalerne og distribuere dem til rummene.
  6. Det jeg skriver er at hvis en ledning f.eks PKAJ skal ligge sammen med svagstrømskabler skal PKAJ'en have en yderligere isolering over sig f.eks 16mm flexrør. Dette har intet med EMC at gøre, men udelukkende for at opfylde gældende krav. Dette er igen oplyst af en mand der er med til at lave reglerne.
  7. Nu har jeg været ansat hos en installatør, som sidder med inde hos sikkerhedsstyrelsen og udarbejder reglerne. Han har sagt at hvis vi lagde alarmkabel i en kanal med 230V (f.eks 3x1,5 noiklx) kabel slulle vi for at overholde reglerne trække flex over installationskablet. Hvorfor siger han dette når det ifølge dig ikke er nødvendigt? Skulle man ikke tro at en mand som udarbejder reglerne selv kan dem?
  8. Se side 76http://lk.dk/download/Haandbog/ihc-net-minihaandbog-2011.pdf
  9. Til masterlink kan du desværre kun benytte IHC-Net, Netværkskabel cat7a stp eller MasterLink kabel. Ingen af disse kabler er godkendt til at ligge i rør med 230V, så skal det være lovligt er det i gang med rillefræseren
  10. Så er det også betalt.Hvad med at få rummene forberedt med dåser og tomrør, og så få det eftermonteret, så er jeg sikker på at du slipper meget billigere.
  11. De har da også en din måler til 600kr.http://www.seshoppen.dk/Shop/info.htm?catid=5&articleid=1040000000000
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok