Jump to content
IHC-User.dk

Peter Vistesen

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

About Peter Vistesen

 • Rank
  Mini Nørd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det gav perfekt mening, og nu virker det ! Tak for hjælpen
 2. Under "3 køkken/stue" har jeg en lys styrings senarie blok, som kan sætte lys til scenarie 5 og 7, som er hygge lys, og rengørings lys.Derudover har jeg under "14 - lys styring" en forsinket all off funktion, således jeg kan vælge at slukke lyset efter en given tid, nu sat til 2 minutter ..Hvis jeg vælger et scenarie lys, efterfulgt af sluk alt, og derefter vælger det samme scenarie, så tænder lyset ikke!Vælges der et andet scenarie så tænder lyset korrekt, som bestemt i dette scenarie .. Hvorfor opfører det sig således?? scan0254.pdf
 3. nej - tror jeg ikke .. Step7 er ret dyre, mener mindst 15K ..
 4. jeg ville aldrig vælge at lave en PLC installation i et privat hjem, da en sådan ikke vil have nogen positiv inflydelse på hus prisen, snarrer tværtimod...
 5. og tør do så stole på at dit HN instrument kan måle induktiv / kapasitiv reaktans korrekt, ellers kan du ikke regne med det strøm forbrug du har målt?
 6. jeg har 60+ stk af denne og kan indtil nu un anbefale den ..http://www.prolys.dk/4w-d-mpbar-gu10-led-spot-varm-hvid-40-sunflux-gu10d-ii.htmldermed kan du lave scenraie lys direkte med LK's wireless dimmer.Vær dog opmærksom på at der ved få antal led's på en dimmer, feks, 5 skt, så kan man kun regulrer ned til 30 % da effekten ellers bliver for lille.men lys styrke ved 30% er ret lille, og det virker godt. ..
 7. super spændende, men ser desvære ikke ud til at passe på ideal combi terressedøre... ?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.