Hop til indhold

Jacob Christiansen

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Jacob Christiansen's Achievements

  1. Hej Withen,De bliver monteret i løbet af ugen, og der går nok endnu en uges tid eller 2, inden jeg kommer til at lege med systemet, da det er et nyt hus, vi er ved at færdiggøre - så der er flere jern i ilden.Jeg købte dem på denne tyske side: www.elektroundso.de, som tilsyneladende var de billigste af de tyske.Har nu snakket med flere trikkere, som alle istemmer dette forums positive oplevelse med dæmperen, så jeg glæder mig til at se, hvordan den dur.Til orientering har jeg bestilt Philips MasterLED 4w, til hele hytten, hvilke skulle være godkendt af Eltako.
  2. Hej igen,Tak for de gode input.Linkene fra Fwh bekræfter min mistanke om, at man kan se hvilken vej dioden skal vende, ved at kigge nøje på selve "plastboblen."Prøver i første omgang at montere dem samme vej som de originale røde, og så må jeg teste mig frem. Til orientering har jeg købt følgende LED'er: http://elektronik-lavpris.dk/product_info.php?products_id=79257Jeg kan ikke gennemskue, om der sker nogen ændring i lysstyrke eller andet ifht. de røde, men nu prøver jeg, og så må det briste eller bære. Endnu engang tak for hjælpen.
  3. Hej folkens,Jeg har bestilt en masse IHC-ting til mit nye hus, og inden trykkene skal monteres, vil jeg gerne lodde min netop modtagede blå lysdioder i istedet for de originale røde.Har læst ældre indlæg herinde og fundet frem til de rigtige dioder, MEN jeg har jo ikke en pind forstand på, hvilken vej dioden skal vende i kredsløbet... Når jeg sidder og kigger rigtig godt efter, kan jeg se, at der inde i dioden er en "stor del" og en "lille del" ved hhv. det ene og det andet ben - kan jeg tag udgangspunkt i, at de nye dioder skal vende samme vej, og er det rigtigt, at man kan se det på den måde? På forhånd tak for hjælpen til en nybegynder
  4. Takker for forslagene.Er endt med at købe en håndfuld Eltako'er som foreslået. Min trikker havde kun hørt om dem, så nu får vi se, om han kan håndtere installationen, men mon ikke. :-)
  5. Hej,Jeg er ny mht. IHC, men er ved at lægge sidste hånd på vores nye hus, hvor der skal installeres IHC.Alle ledninger osv. er trukket til lampesteder, 24v tryk osv., men jeg er ved at finde ud af, hvad der skal til for at anvende 230V LED-spotter, hvoraf flere skal kunne dæmpes.Jeg har snakket med flere bekendte trikkere - inkl. ham, som skal stå for installationen, men min opfattelse er, at ingen helt kender den rigtige løsning, når det gælder dæmpning af LED - det er altid noget med "jeg har hørt", eller "jeg kender nogen som bruger", osv. osv.Når jeg kigger rundt på nettet og her på ihc-user.dk, får jeg et indtryk af, at det er svært at finde en dimmer, som kan operere ved forbrug under 20W.Konkret ønsker jeg mulighed for at dæmpe 2x4W 230v spots - dvs. samlet 8W. Kan det lade sig gøre, og med hvilken typer dimmer? Og ikke mindst - er det umiddelbart ligetil at integrere i en "alm." IHC-tavle?Har kigget på LK's løsninger inkl. wireless, men synes ikke at kunne finde noget, som dur ved så få watt. Har også læst lidt om Eltako, men kan heller ikke her gennemskue, hvad minimumsgrænsen er for forbruget, og om disse er "lige til" at sætte ind i et IHC-anlæg.Mht. til LED-pærer har jeg Philips Master og Diolux i tankerne, hvilke er dæmpbare. Er der andre 230v, som kunne være interessante?På forhånd tak for hjælpen.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok