Hop til indhold

Morten Brix Pedersen

Members
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Morten Brix Pedersen's Achievements

  1. Tak for alle jeres svar. Til trods for at kablet i fordelingsenheden var parret op efter A, så kunne jeg ikke få dette til at virke når jeg gjorde det samme i et RJ45 stik. Jeg investerede derfor i en billig kabeltester, som hurtigt kunne vise mig, hvor jeg havde parret lederne forkert. Den rigtige kombination (for mig), er: hvidblå blå hvidgrøn grøn hvidorange orange hvidbrun brun Nu kører der gigabit ethernet ind til kontoret, hvilket var hvad jeg ønskede, da der alligevel ikke skulle installeres et TV med antenne i dette rum.
  2. Panelet? Mener du fordelingsenheden? I den er der hverken anvendt a eller b, men bare parvis. Se billede.
  3. Jeg har IHC Net Basic, men ønsker nu få gigabit kablet ethernet ud i nogle af mine rum. Som jeg har læst i andre tråde, består kablet af 8 ledere, som normal vis bliver fordelt imellem TV, Data og Tele, således at man kun kan opnå 100 mbit. Min plan har derfor været, at tage ét af kablerne ud af IHC Net Fordelingsenheden, og sætte en RJ 45 Konnektor på, som jeg kan tage direkte i min switch. Men er der nogle der ved, hvordan lederne skal sorteres i stikket? Skal det være det "normale" med hvidorange, orange, hvidgrøn, blå, hvidblå, grøn, hvidbrun, brun - eller noget helt andet? Og er der i øvrigt andre der har gjort denne manøvre med succes? På forhånd tak :-)
  4. Tak for din uddybning.På stående fod er min konklusion, at gigabit netværk er den eneste ting der kunne få mig til at opgradere fra IHC Net Basic til IHC Net.Må man spørge hvor meget din egen løsning har kostet (med IHC Control)?
  5. Den vi kigger på' date=' som er standardløsningen hos Lind & Risør, er med 5 netudtag (3 værelser, 1 kontor, 1 stue). Fordelingsenheden vil blive placeret i teknikskabet i bryggers. Der følger kun meget få tilslutningskabler med, så eventuelt triple play splitter skal man selv investere i - men vi snakker måske max 3.000 ekstra for kabler og splittere, ifølge min hovedregning.
  6. Ok. Det er jo meget relevant viden! Tak. Så er det bare spørgsmålet om hvad prisdifferencen er...
  7. Det som du beskriver der med IHC Net, kan man også med IHC Net Basic. Ifølge hvad vi har set på LKs hjemmeside og hvad vi læser i Lind & Risørs udbudsmateriale.Dette beskrives af følgende video som netop har overskriften IHC Net Basic:http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/ihc/film/prof-video-net-basic.page?For at anvende alle 3 muligheder på én gang igennem samme udtag, så kan man anvende triple play splitter, også med IHC Net Basic.Så jeg er stadig uforstående overfor hvorfor man bør opgradere til IHC Net.
  8. Ja, det var forudsigeligt, at der ville komme en kommentar om IHC Net Basic i et superbruger forum af større IHC som her. :-)Men vi har simpelthen ikke set behovet, selvom vi har set alle videoer på LKs hjemmeside. Vi har især ikke fundet en "killer feature", som man bare må have. Det er da smart, at man kan styre lys i alle rum, temperatur m.v. fra en computer. Og det er da smart med en "sluk alt" knap, men vi føler ikke at det er noget vi har behov for.Der er mange ekstra udgifter man kan vælge til i forbindelse med et nybyggeri, og her har vi valgt fra.Hos Lind & Risør har man også frarådet os løsningen, da de ofte oplever at folk bruger en masse penge på det, uden at udnytte fordelene i dagligdagen.
  9. Hej,I et nybygget hus med IHC Net Basic, hvad er den bedste mulighed så for at tilslutte udendørs bevægelsessensor?Jeg tænker f.eks. på om man kan koble den til trådløs kontakt, så man ikke behøver at trække kabel, og man så også samtidig kan anvende flere bevægelsessensorer samtidig.Jeg er rimelig ny, så bær over med mig :-)
  10. Hej Abildg,Tak for dit svar.Jeg har kort tid efter mit indlæg selv fundet det materiale, der svarer på spørgsmålet, men mange tak, fordi du bekræfter det!Jeg synes at videoerne hos LK er især gode til at forstå det:http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/ihc/film/prof-video-net-basic.page?Vi bygger hus med Lind & Risør, og har desværre her ikke modtaget tilstrækkelig rådgivning.
  11. Hej,Vi er i gang med at bygge et nyt hus, som får IHC Net Basic. Vi skal placere netudtag rundt omkring i huset, og kan naturligvis vælge mellem tv, internet eller telefon.Da det koster penge for hvert netudtag, vil vi gerne begrænse os - og her har vi tænkt på, om det er muligt at forbinde fjernsynet via netværkskabel, således at vi på den måde kan nøjes med netværkskabel udtag i alle rum.Jeg har nemlig fundet følgende produkt på nettet, men vil gerne høre mere om praktiske erfaringer:http://www.av-cables.dk/computer_kabler/netvaerkskabel/netvaerksadapter/ihc_net_basic_tv_r_kabel_3_m_5347_da.htmlPå forhånd tak :-)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok