Hop til indhold

DennisS

Members
  • Antal indlæg

    247
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Contact Methods

  • Website URL
    http://dennisstochholm.dk

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

DennisS's Achievements

  1. Hej Dennis

     

    jeg har fundet et gammelt indlæg, hvor du refererer til et Excel ark som du bruger til at printe tangenter efter.

    jeg har lige bestilt dry rub decal papir fra craftycomputerpaper, derfor tænkte jeg på om du stadig har og vil dele det ark?

    det kan lette mit arbejde en del, hvis jeg ikke skal til at finde alle symbolerne selv. 

    På forhånd tak

    Hilsen Jakob

    1. DennisS

      DennisS

      Hej Jakob

      Jeg kom tilfældig ind, jeg leder bare efter nyt om Java....
      Du må gerne få min gamle fil til de tryk, som for øvrigt stadig bruges. Filen er fra 2001 så det må være siden, og kun trykkene inde på det ene badeværelse er mindre tydelige.
      Håber du får filen i god behold. Ellers skriv direkte til min gmail. efternavn-snabel A-gmail.

      stor hilsen

      Dennis
      Stochholm

      tryk med gravering 07 KUN tryk.zip

  2. Jeg har brugt arkene fra CRAFTY med stor fornøjelse i MANGE år, de holder faktisk rigtigt godt. Kom bare igang!
  3. Ja, naturligvis. Fjernede 24V plus på controller. Ventede 10 minutter. Monterede 24V plus på controller. Alt lys fra INDEN frysningen tænder... Efter 1-2 minutter virker min controller ATTER. Tak for hjælpen til alle jeg har ulejliget.
  4. Min controller er låst. Det der skal være on og off er der, men jeg eller pir kan ikke ændre noget. Hvad sker der? Skal jeg forsøge at tage strømmen til controlleren? Hvem har en hurtig løsning?
  5. De næste 1000 blev endnu bedre. Stor tak til Lars.Læser med fornøjelse med!
  6. Kan man have både Voice-modem og SMS-modem koblet på den samme controller?Er der nogen der har prøvet det?Hvis ikke....Kan Voice-modem'et stå alene, og blot fungere som "telefonsvarer"; så har det en preventiv virkning mod indbrud :-)
  7. Jeg skal fx bruge den til:- loftlys- udsugning- sluk altmen med det setup kan man jo "nøjes" med at bruge 1 eller 2 outputs - der er mange muligheder for andre.Jeg synes egentlig at den burde ligge i "download".
  8. Det er bare sådan det skal være.Og det er lækkert at man selv kan justere inputstiderne.Den løser sikkert også problemer for andre. - tak for hjælpen :laugh:
  9. Den opfører sig som den skal, men der vil uvægerligt være mange fejl hvor Udgang Kort - giver en puls.Jeg har forsøgt at trimme tiden, men det er ikke muligt at gøre det stabilt nok.Løsningen på 3 output FB må være at der skal væreen kort, en lang og en ekstra lang.Hvor man så kan sætte tiden efter behag.Kan man så også have output for HVERT tryk med mulighed for: •kip udgang•puls udgang•tænd udgang•sluk udgangså vil den løse problematikken med 1 tryk til 3 outputs.
  10. - en kort - en lang - en meget langmen er det ikke for nemt :-)men hvis man laver [ul] [li] - 3 hurtige korte[/li] [li] - en kort[/li] [li] - en lang[/li][/ul]med mulighed for at tilpasse tiden for de forskellige input, så begynder det at ligne noget der kan laves - ikk?
  11. DennisS

    1 tryk = 3 out FB

    Det må være muligt - men jeg er gået kold - ligesom det fryser stærkt udenfor :-)Jeg har en idé om at have ét tryk med 3 funktioner:[ul] [li]- kort tryk [/li] [li]- langt tryk[/li] [li]- 3 korte tryk[/li][/ul]med output for HVERT tryk med mulighed for: [ul] [li]kip udgang[/li] [li]puls udgang[/li] [li]tænd udgang[/li] [li]sluk udgang[/li][/ul]1.1.01.d. Kip blok med tænd, sluk og timer funktion og4.1.15. Kort-lang tryk har noget af det, men er ikke løsningen.
  12. Min controller genstarter ca. hver 20'ende dag. Tit når jeg tilgår den med IHC Remote programmet fra iPod'en.Har set et andet sted at det måske er fordi man anvender tidligere firmware.Jeg har den næstnyeste 2.7.132 (på HW 6,1 controller).Den nyeste firmware er jo 2.7.144Hvilken firmware bruger du/I ?
  13. Det er en bimåler du nævner?Det er måske en idé, har du også et link til en anbefalelsesværdig model?- men idéen var at få en tæller ind i IHC-programmet.... - men med en bimåler slipper jeg jo for at bore et hul
  14. Tak for de gode inputs.........Jeg kan så opsummere:1. Ansøg om tilladelse hos elselskabet til at bore hul og montere føler/tæller.2. Bestil en aut. el-installatør til at bore hul og 3. Montere ledning og føler(e).Jeg tror dog først at jeg laver en intermistisk opstilling med ledning igennem vinduet, for at se om det i det hele taget virker, for hverken NORGO Energy - NGE101 eller DONG energy Energy Guard trådløse enheder virker på min elmåler.
  15. Hvis du er i tvivl - så vælg det, 30K i et nyt hus er jo "ingenting". Har selv haft det i 13 år og startede også med en grundpakke til omkring samme beløb.Du kan jo bare nøjes med standardopsætningen (som også har sine store fordele).Senere kan du - hvis du synes - udvide.Men under alle omstændigheder vælg det nu :-))
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok