Jump to content

Ihc Net uplink dataswitch


Tine
 Share

Recommended Posts

Det er et udgået produkt, og derfor kan man ikke længere købe denne strømforsyning. Jeg har selv haft 2 stk. 1. generation strømforsyninger og 2 stk. 2. generation strømforsyninger, som blev defekte. Så selv hvis man kunne købe disse originale IHC Net strømforsyninger, kan jeg ikke anbefale dem.

Jeg valgte selv til sidst at benytte en aflagt flad moderne switch mode strømforsyning, som jeg havde fra noget defekt udstyr. Jeg fandt én, som tilfældigt præcis passede ind i monteringsbeslaget i IHC Net tavlen og som gav 12 volt. Prøv at mål størrelsen på monteringsbeslaget og søg efter en moderne strømforsyning, som passer til disse mål.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har erstattet mine IHC NET strømforsyninger med standard 12V DIN skinne strømforsyninger fra Elko. Bare værd opmærksom på at IHC NET switchene bruger temmeligt meget strøm. Såvidt jeg husker har jeg en 2A strømforsyning til 3 dataswitche.

Derudover har jeg 3 dataswitche som hverken virker med de gamle eller nye strømforsyninger. :-( De 2 af dem virker i en uges tid, hvorefter man skal tage strømmen fra dem i 10 sek. for at få dem til at virke igen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok