Jump to content
  • 0

Problemer med at forbinde til controller


Jens Ole Nielsen
 Share

Question

Jeg har fået problemer med at forbinde til min controller så jeg kan opsætte nogle nye tryk. Når Jeg tilslutter til den får jeg godt nok menu billedet og jeg kan godt tilslutte med sceneview, men hvis jeg skal i scene design får jeg bare et tomt billede. hvis jeg forsøger at hente projektet fra controlleren ser det bare ud til at der ikke er noget. Men det ved jeg der er. Hvis jeg går i Sceneview kan jeg godt se konfigurationen. Er der noget jeg overser, eller hvad gør jeg galt ?

Link to comment
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Det er muligt at jeg misforstår hvad du forsøger, men nye tryk skal konfigureres i Visual. Sceneview bruges bare til en grafik præsentation af installationen og skal laves manuelt efter at programmet er lavet via Visual. Langt de fleste bruger dog ikke sceneview, hvilket nok er årsagen til at det ikke findes i en Visual 3 controller.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
2 hours ago, Lars1 said:

Det er muligt at jeg misforstår hvad du forsøger, men nye tryk skal konfigureres i Visual. Sceneview bruges bare til en grafik præsentation af installationen og skal laves manuelt efter at programmet er lavet via Visual. Langt de fleste bruger dog ikke sceneview, hvilket nok er årsagen til at det ikke findes i en Visual 3 controller.

Jeg forsøger netop at konfigurere et nyt tryk og forsøger at gøre det i Visual, men Jeg kan ikke komme ind i den. Den siger LK IHD controller ikke fundet men ip adressen svarer på ping. Jeg VED det er den rigtige adresse da jeg lige har været i administrator og skifte adressen for at se om det hjælper, men med samme resultat. Sætter jeg den i med USB, får jeg samme svar. USB svarer på ping

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 11/14/2022 at 8:32 PM, Henning Pedersen said:

Og du bruger selvfølgelig også den rigtige version af Visual til din controller, der er flere forskellige versioner. Hvis ja, så prøv lige at geninstallerer Visual, der kunne jo være sket noget.

Det er ihvertfald den jeg brugte sidste. Jeg er dog i tvivl om hvordan jeg tjekker at det er den rigtige version jeg bruger ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok