Jump to content

Frank

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hej RuneHB. Nej, fejlen er endnu ikke fundet. Spots i Alrum er pt fjernet fra Dimmeren og tilsluttet 230V Output i stedet. Spots i Stue er stadig tilsluttet Dimmeren og starter forsinket op, når Dimmer fejltilstanden er forsvundet. Dog virker alt som det skal en gang imellem, når enten den anden Dimmer kanal med E27 pærer har været tændt først et stykke tid, eller hvis Spots har været tændt et stykke tid og der slukkes kortvarigt. Jeg blev kontaktet af Schneider Electric for ca. 1 1/2 måned siden. De fik en udførlig beskrivelse af fejlen og alt fejlsøgning udført. Har ikk
  2. Hej Astronaut, tak for dit input. De er sat til at tænde på højt niveau. Men tænding på alt fra lige over 0% til 100% med 10% spring er testet. Under fejlsøgningen i weekenden, blev alle kombinationer af belastninger testet ved at flytte rundt på ledningerne mellem alle kanalerne. Alle 4 Dimmer kanaler, er derfor allerede testet med både Philips E27 og Osram GU9 230V pærer. Alle 4 kanaler fungerede uden at gå i "fejltilstand" og derved uden forsinkelse af tænding. Dog med periodiske alarmer i loggen, men det kan jeg forstå på Henning, måske ikke er så unormalt. Til ge
  3. Glemte helt, at jeg i weekenden også testede følgende: Selv med et tomt projekt i Controlleren, går Dimmerne i fejltilstand og blinker blåt, hvis der tændes manuelt på Dimmer knapperne. Når Dimmerne knapperne så holder op med at blinke, tænder lyset forsinket og herefter kan lyset også uden problemer reguleres op og ned.
  4. Hej Henning. Tak for at du vil se på det, men tænker ikke, at det kan være programmet. Det er ret begrænset, hvad der kan konfigureres til/fra Dimmerne. Og det hele fungerer fint, når først belastnings-fejltilstanden er overstået. Her er hvordan det ser ud: Har også prøvet at tænde Dimmerne på alt fra over 0 % til 100 %, for at se om det gjorde en forskel mht. opstart belastningen. Dimmer kanalerne tilsluttet direkte til de 2 forskellige typer 230V LED pærer, får ikke Dimmernes blå knap lys til at blinke, (fejltilstand) og giver derfor ikke nogen forsinket opsta
  5. Tak Henning. I weekenden gjorde jeg som du foreslår hele 3 gange. "Alt" wireless i huset, (begge 2 kanals Dimmere og en Kontakt), blev unlinket og funktionsblokkene slettet. Projektet gemt, et tomt projekt overført, derefter blev det gemte projekt uden wireless produkter bygget op, overført og linket igen. Forsøgte også at firmware opdatere Dimmerne endnu en gang, selvom det så rigtigt ud fra start af. Synes jeg har prøvet alt jeg kan komme i tanke om efterhånden.
  6. Hej Lars. Ja, og alle kombinationer af LR/CR/AUTO er også blevet testet, uden det løste problemet.
  7. Tak for dit svar Henning. Jeg kan sagtens lukke øjnene og ignorere de loggede alarmer, hvis det bare var det. Det reelle problem er, de 5-10 sekunders forsinkelse inden lyset tændes (pga. fejltilstand), det kan vi ikke rigtig leve med :-)
  8. Jeg har gennem mange år nydt godt af alle jeres gode ideer og support herinde, tusind tak for det. Nu har jeg så selv fået en udfordring og håber på at få samlet lidt viden ang. hvilke kombinationer, der fungerer med "IHC Control LED Dimmer 2 kanaler", især hvilke LED Drivers i med succes har fået til at fungere uden fejl. Kan i alle herinde nedenfor evt. tilføje hvilke dæmpbare 12V LED Drivers til GU5.3, der fungerer i jeres installation? Samt alle gode råd og ideer modtages gerne. På forhånd tusind tak for hjælpen. Mit problem: Ved tænding af lys på især GU5.3 Spots med L
  9. Jeg har nu i dokumentationen fra LK læst mig til, at det er helt normalt at dimmeren går tilbage på 100% efter en "sluk alt". Så tilbage er at forstå, hvorfor der så kun periodisk kan slukkes på alt andet end 100% Har også kontrolleret al dokumentation mht. programmering af 350LR dimmer, det er jo meget simpelt og også helt korrekt forbundet i vores opsætning. Jeg vil derfor høre om der evt. er andre her på forummet med 350LR, der oplever noget lignende?
  10. Jeg har fulgt med på sidelinien her på IHC-User i en del år og suget til mig af jeres visdom. På den måde har jeg fået meget større forståelse for IHC og løbende tilføjet nye features, tusind tak for det. Nu har jeg så en problemstilling jeg ikke kan løse selv. Vil derfor høre om der er nogle af jer, der har et bud på årsagen til følgende: Lamper med lysdæmpning kan periodisk ikke slukkes. Har 350LR Dimmere i tavlen og der anvendes FB 1.2.01.c. med 1 tast trådet betjening. Når lamper ikke kan slukkes, skal der bare dæmpes en anelse, så fungerer alt perfekt i et stykke tid. Det virker som om
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok